Autors Tēma: atskanēja telefona zvans...  (Lasīts 4237 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: atskanēja telefona zvans...
« Atbilde #15 : 2018. gada 11. jūlijs, 17:11:02 »
Nekādi nevaru saprast tos, kas principā neceļ svešus numurus. Ceļu aiz šādiem iemesliem - varbūt kādam no manējiem kaut kas atgadījies (pēdējā reize - māsai saplīsa telefons, bija vajadzīga palīdzība, pazvanīja viņas kolēģe), tāpat ir bijis saistībā ar darbu (bet numurs nav manā adrešu grāmatā), ir bijis zvans ar "gadījuma darbiņa" piedāvājumiem, kas bijis man ļoti izdevīgi...
Es arī nesaprotu, kāda problēma atbildēt svešam numuram. Pat visu paziņu nr man telefonā nav.  Gadās, ka piezvana saistībā ar darbu vai kādi sen nesatikti cilvēki, vai ar gabaldarba "haltūriņu"'piedāvājumiem, kas man izdevīgi, vai no kādām iestādēm - tad, ko, noslēgties no visas pasaules? Patiesībā man no tādas pašizolēšanās rastos lērums problēmu.
Un, ja nu tiešām visam pa vidu piezvana kāds krāpnieks (man nudien nav gadījies), vienmēr jau paliek iespēja sarunu pārtraukt.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #16 : 2018. gada 11. jūlijs, 17:12:46 »
Es atbildu nepazīstamiem numuriem. Ja palaižu garām zvanu, tad atzvanu tikai un vienīgi zināmiem numuriem.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #17 : 2018. gada 11. jūlijs, 19:21:07 »
Pienākuma nav. Bet padi@sināt gan ir liels kārdinājums.
Vienreiz otrpusis ar kaut kādu sprukstiņu 40 minūtes (!) apsprieda kaut kādus komercijas pasākumus angliski. Protams, ka ieguldījumus tā i neveica :) .
Man gadījās viens nelaimīgais ar kaut kādiem ūberjauninājumiem medicīnas jomā šepat no latvju tautas. Ja īpašnieki to sarunu noklausījās, tad vai nu puisim tika āda novilkta vēl otrreiz (kas maz ticams), vai arī veikti super pasākumi produkta uzlabošanai  :rofl: .

Vai nevar gadīties tā, saņemot nākamo rēķinu par telekomunikāciju pakalpojumiem, izrādās, ka 1 minūte di@sināšanas maksā kādus 3 EUR?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #18 : 2018. gada 12. jūlijs, 08:13:14 »
Nevar

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2018. gada 12. jūlijs, 10:39:25 »
1kārt neceļu svešus nr. 2kārt - cik garlaicīgi man būtu jabūt, lai di@sinatu kādu, nevaru iedomaties  :scratch:

Vispirms lasīju komentārus par atbildēšanu uz svešu numuru, un domāju -sākuma teksts ir no Nāras. Bingo!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #20 : 2018. gada 12. jūlijs, 12:16:02 »
Laikam jau atšķirsies reakcija uz nepazīstamu numuru, ja ir privāts telefons tikai radiem un paziņām, vai izmanto arī darba vajadzībām.
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2018. gada 15. jūlijs, 21:12:00 »
Man neviens nezvana un neaicina "ieguldīties", vrb sadarbojas ar banku un redz, cik tukšs mans konts

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #22 : 2018. gada 16. jūlijs, 07:34:41 »
Šāda veida “sadarbība” ar banku būtu krimināli sodāma. Domāju, ka Minnei kā LV nerezidentei, visticamāk, telefonam nav LV pieslēgums?