Autors Tēma: Skaidra un bezskaidra nauda  (Lasīts 14719 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Skaidra un bezskaidra nauda
« Atbilde #15 : 2018. gada 12. jūlijs, 08:46:58 »
Ja par ārzemēm, tad tur man bieži šoks, ka daudz kur jāmaksā skaidrā. Par smalkis kafe.  Brīnos un nenobrīnos.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #16 : 2018. gada 12. jūlijs, 09:04:33 »
Ja par ārzemēm, tad tur man bieži šoks, ka daudz kur jāmaksā skaidrā. Par smalkis kafe.  Brīnos un nenobrīnos.

jo vairāk uz dienvidiem, jo vairāk tikai cash..

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #17 : 2018. gada 12. jūlijs, 09:22:54 »
Es vienmēr makā cenšos pieturēt vismaz pārdesmit eiro skaidrā naudā, jo ikdienā tiek apmeklētas vairākas vietas, kur nav karšu termināla. Veikalā protams maksāju ar karti.

Atslēdzies tuk

Atb: Skaidra un bezskaidra nauda
« Atbilde #18 : 2025. gada 08. oktobris, 17:31:41 »
šodien saņēmu īsziņu no svedbankas, turpmāk varēšu izņemt 750 eiro. Interesanti, gadā, mēnesī, nedēļā, dienā?  :?:  Ja kas nepatīk, varot tīties uz citu banku. Interesanti, manus uzkrājumus arī atdos pa tiem 750, vai kā?  :mrgr:  Un ko, ja man ar tiem 750 nesanāk nomaksāt visus maksājumus gan par sevi, māti, bērniem utt... Un ja vēl kādam zobi jālabo vai slimnīcā gadās nokļūt... par ceļošnu pat labāk nedomāt...  :mrgr:  Ja būtu dienā, tad jau varētu iztikt un nepārdzīvot, bet tak neraksta - kādu laika periodu man ar to summu jāiztiek  :rofl:
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 30. decembris, 08:44:55 no Camma »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #19 : 2025. gada 08. oktobris, 17:44:27 »

šodien saņēmu īsziņu no svedbankas, turpmāk varēšu izņemt 750 eiro. Interesanti, gadā, mēnesī, nedēļā, dienā?  :?:  Ja kas nepatīk, varot tīties uz citu banku. Interesanti, manus uzkrājumus arī atdos pa tiem 750, vai kā?  :mrgr:  Un ko, ja man ar tiem 750 nesanāk nomaksāt visus maksājumus gan par sevi, māti, bērniem utt... Un ja vēl kādam zobi jālabo vai slimnīcā gadās nokļūt... par ceļošnu pat labāk nedomāt...  :mrgr:  Ja būtu dienā, tad jau varētu iztikt un nepārdzīvot, bet tak neraksta - kādu laika periodu man ar to summu jāiztiek  :rofl:

Gan jau ka mēnesī un bez papildus komisijas. Ja vairāk, var nākties maksāt.  Tevi spiež maksāt ar karti, jo skaidrā nauda bankām ir dārga. Tu vēl monētās paprasi, sīkiem kabacnaudai :D

Maksā ar karti.

...man SWED un SEB nepatīk, lai gan zināmu iemeslu dēļ vajadzētu būt neitrālam...

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #20 : 2025. gada 08. oktobris, 18:22:42 »
Man arī 750 mēnesī. Ja vairāk, tad komisijas maksa. Nu konsekventi izņemu tos 750.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #21 : 2025. gada 08. oktobris, 18:36:56 »
Esmu absolùtà bezskaidras naudas norèķinu piekritèja. Ir ļoti èrti.  Tracina, ka skaistumkopšanà jànorèķinàs ar skaidru naudu. Reàli skaidru naudu mènesì izńemu no 100 lìdz 200 euro. Vairàk nevajag. Tagad gan sàku pamazàm kràt "zeķè". X stundai.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #22 : 2025. gada 08. oktobris, 18:40:48 »
Ā, var dabūt vairāk naudas ar komisiju? Tad labi. Tik tizli uzrakstīts, ka limits 750  :?:  Es vienkārši padomāju, ka 750 mēnesī man uz visiem studentiem, mātēm utt ir baisi par īsu. Neskaidrai arī ir kāds limits vai komisija?

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #23 : 2025. gada 08. oktobris, 19:35:09 »
Tu studentiem un mātei vari pārskaitīt. Pagaidām.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #24 : 2025. gada 08. oktobris, 19:42:08 »
Man SEb un ir aktìvais klienta komplekts: 5 euro mènesì.  Neierobeźots starpbanku maksàjumu skaits. Skaidras naudas izñemšana 1000 mènesì bez maksas Seb un sweb. Ibankà viss aprakstìts.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #25 : 2025. gada 08. oktobris, 20:51:26 »
Citadeles prime kartei mēnesī 1500 bez komisijas

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2025. gada 08. oktobris, 22:03:44 »
Vispār jau nejauki, ja es nevaru ar savu nopelnīto naudu rīkoties, kā, kad un kādā apjomā gribu. Pat komisiju pieprasa, ko neteiksi. It kā es būtu kādu banku lūgusies, lai pieņem manu naudu savām rebēm un es par to vēl piemaksāju. Lieliski!  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2025. gada 08. oktobris, 22:36:22 »
Tu studentiem un mātei vari pārskaitīt. Pagaidām.

Studentiem varu, mammai nevaru, nav viņai kartes un šaubos vai savos gados to viņai maz vajag.
Mani satracināja pats īsziņas teksts - kas nepatīk?, tinies... Un tīšos ar, nejūtos ko parādā, 100 gadus man vispār kāda banka vajadzīga. Esmu spējīga krāt arī zeķē...  :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #28 : 2025. gada 09. oktobris, 08:29:19 »
Vispār jau nejauki, ja es nevaru ar savu nopelnīto naudu rīkoties, kā, kad un kādā apjomā gribu. Pat komisiju pieprasa, ko neteiksi. It kā es būtu kādu banku lūgusies, lai pieņem manu naudu savām rebēm un es par to vēl piemaksāju. Lieliski!  :mrgr:

Īstenība ar banku tam visam maz sakara. To dēvē par cīņu ar "ēnu ekonomiku".

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2025. gada 09. oktobris, 10:33:53 »
Raksta gan ka mani sargās, lai savus krājumus neatdodu krāpniekiem  :mrgr: Tad jau sanāk, ka ārpus limita nedrīksr ārī ko pārskaitīt ar visām komisijām tiem krāpējiem, vai kā?  :?:
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 09. oktobris, 10:49:38 no tuk »