Autors Tēma: Skaidra un bezskaidra nauda  (Lasīts 14725 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Skaidra un bezskaidra nauda
« Atbilde #120 : 2026. gada 06. janvāris, 14:32:01 »
Laikam jānokaunās - biļetes es izprintēju :faint:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #121 : 2026. gada 06. janvāris, 14:38:14 »
Tev štruntīga karma... :rofl: 

Gaidu alternatīvos variantus...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #122 : 2026. gada 06. janvāris, 14:38:29 »
Kopš man vienā ziemā aukstumā tempā sēdās bača telefonam, es arī mēdzu printēt... un nekaunos. Itin nemaz.  :rofl: 

Man tā dzīves filoSofija, tehnoloģijām jāatvieglo dzīve, nevis man tām jāvergo nespējot pat mierīgi pačurāt aiziet bez telefona...
« Pēdējās izmaiņas: 2026. gada 06. janvāris, 14:44:47 no tuk »

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #123 : 2026. gada 06. janvāris, 14:49:19 »
Kopš man vienā ziemā aukstumā tempā sēdās bača telefonam, es arī mēdzu printēt... un nekaunos. Itin nemaz.  :rofl: 

Man tā dzīves filoSofija, tehnoloģijām jāatvieglo dzīve, nevis man tām jāvergo nespējot pat mierīgi pačurāt aiziet bez telefona...

Pilnīgi piekrītu.
Man tehnoloģijas atvieglo dzīvi. Viņas kalpo man.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #124 : 2026. gada 06. janvāris, 14:49:42 »

Gaidu alternatīvos variantus...
Ja tu tik nestabīla, iekārto drošu vidi sev vannasistabā, pieliec rokturus kur pieturēties ārā kāpjot no vannas...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #125 : 2026. gada 06. janvāris, 14:54:10 »
Tuk, Tava ņirdzīgā, arogantā attieksme sāk pārkāpt elementāras pieklājības robežas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #126 : 2026. gada 06. janvāris, 14:57:36 »
Es vispār neizprotu to tavu šūmi par to, ka es atļaujos aiziet uz veikalu bez telefona... mani tas patiesi uzjautrina  :rofl:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #127 : 2026. gada 06. janvāris, 15:01:32 »
Es vispār neizprotu to tavu šūmi par to, ka es atļaujos aiziet uz veikalu bez telefona... mani tas patiesi uzjautrina  :rofl:

Tuk, beidz fantazēt!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #128 : 2026. gada 06. janvāris, 15:20:09 »
Ko tieši? mani pilnīgi nesatrauc, ir kādam citam telefons vai nav. Bet tevi un vēl dažus tas mulsina, ka var kādu brīdi kāds nebūt tam pieķēdēts...  :rofl:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #129 : 2026. gada 06. janvāris, 15:26:26 »
No "Kas jauns": Princeses Ketrīnas Ziemassvētku dāvanas bija domātas tikai tam, lai viņa nepazaudētu savu telefonu

Gerda Ansone
Jauns.lv
"Populārā podkāstu veidotāja Džovanna Flečere, kura 2020. gadā vadīja raidījumu “Happy Mum, Happy Baby” (“Laimīga mamma, laimīgs mazulis”), kurā viesojās arī Ketrīna, atklāja, ka Velsas princese pie izslēgtas kameras atzinusies - viņa esot “slavena ar to, ka nemitīgi pazaudē telefonu”. Turklāt tas gadoties tik bieži, ka tā gada Ziemassvētku dāvanas bijušas pilnībā pakārtotas tam, lai viņa tālruni nekad neizlaistu no sava redzesloka un rokām".

Atslēdzies tuk

« Atbilde #130 : 2026. gada 06. janvāris, 21:16:03 »
Nūūū, augstdzimušām personām vai mazu bērnu mātēm telefons varētu būt būtisks ikdienā... tad jau skaidrs, ka privātums tāds nosacīts jēdziens.
Es gan neesmu ne viens, ne otrs, uz sevi ko tādu attiecināt nevaru. Bērni lieli, dzīve parasta...  :smoker:
Ko tad uzdāvināja? Telefona maciņu pār plecu nēsājamu? Man bērniem sākumskolā
tādi bija, lai nepasēj mobilos.  :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #131 : 2026. gada 06. janvāris, 23:23:15 »
Es piederu pie tiem, kas telefonu vienmēr tur pa rokai un uzlādētu, kas biļetes izprintē un uztraucas, ja kāds neatbild uz zvanu.
 Nu ļoti jauki, ka var justies tik droši un neatkarīgi bez telefona kabatā. Bet nevajag jau arī tik traki lekties :mrgr: :evil:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #132 : 2026. gada 06. janvāris, 23:58:18 »

...novēlu, lai tad, kad  TEV ko vajadzēs un dikti vajadzēs, adresāts pastaigājas pa parku, nomētājis telefonu mājās, un ieskatās tajā vien tad, kad VIŅAM  ievajadzēsies.   

Nu grūti teikt, kurš šeit tik traki lecas un novēl ko citam...  :rofl:  bet nu tādiem lāstiem jau bumeranga efekts, ka zināms...  :mrgr: 
Jā, mēdzu atstāt telefonu mājās aizejot līdz tuvākajai bodei, sēžot pirti, sērfojot vai slēpojot un vēl kad... Un? Kas tur tik nosodāms ka jāvēl visādi lāsti? Nu pacels klausuli vīrs vai bērni, kāda tur traģēdija? Un ne, es neuztraucos, ja kāds momentāni neatbild uz manu zvanu, tātad nevar, aizņemts vai nedzird. Ja kas svarīgs un būtisks, nosūtu SMS lai kad var piezvana. Nu tāda mums tā dzīve. Citiem citāda. Vai tādēļ Jāgānās  un jāvēl nelaimes?  :rofl:  Nu visādi negadījumi tāpat ja notiks, tad notiks, vai čurāsi
ar telefonu rokās vai bez, tāda nu tā dzīve... :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #133 : 2026. gada 07. janvāris, 11:49:53 »

Nu grūti teikt, kurš šeit tik traki lecas un novēl ko citam...  :rofl:  bet nu tādiem lāstiem jau bumeranga efekts, ka zināms...  :mrgr: 
Jā, mēdzu atstāt telefonu mājās aizejot līdz tuvākajai bodei, sēžot pirti, sērfojot vai slēpojot un vēl kad... Un? Kas tur tik nosodāms ka jāvēl visādi lāsti? Nu pacels klausuli vīrs vai bērni, kāda tur traģēdija? Un ne, es neuztraucos, ja kāds momentāni neatbild uz manu zvanu, tātad nevar, aizņemts vai nedzird. Ja kas svarīgs un būtisks, nosūtu SMS lai kad var piezvana. Nu tāda mums tā dzīve. Citiem citāda. Vai tādēļ Jāgānās  un jāvēl nelaimes?  :rofl:  Nu visādi negadījumi tāpat ja notiks, tad notiks, vai čurāsi
ar telefonu rokās vai bez, tāda nu tā dzīve... :?:

Ko tad es tādu briesmīgu novēlēju?  :mrgr:  Tikai bumerangu. Tās "nelaimes" jau nav nekas vairāk par to, ko Tu pati ikdienā nodari citiem cilvēkiem, esot viņiem nesazvanāma savas privātās dzīves baudījumos. Vai tad tā kāda nelaime, kad zvani, zvani un "abonents nav sasniedzams"?  :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #134 : 2026. gada 07. janvāris, 13:13:06 »
mani tāds teksts pārbaidītu ne pa jokam. Bet no man zināmajiem neviens tā nedara