Autors Tēma: Skaidra un bezskaidra nauda  (Lasīts 14682 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Skaidra un bezskaidra nauda
« Atbilde #135 : 2026. gada 07. janvāris, 13:25:00 »
Tu galīgi jau sviestā sagājusi??? Varbūt pārskaitīsi TO, ko es ikdienā nodaru saviem līdzcilvēkiem? Būtu interesanti uzzināt, kas tad tik eksistenciāli būtisks viņu dzīvē atgadījies ? Par ko svarīgu neesmu informēta?  :just_popcorn:  Kas tik svarīgs paguvis pasaulē notikt kamēr biju pačurāt, a? Un kas teātra vai koncerta, vai vizītes pie zobārsta laikā? Baisi pat padomāt...  :mrgr:  Gulēt vispār labāk neiet, a ja nu nedzirdēsi miegā zvanu, viss, pasaulei gals klātu!  :mrgr: :smej: 

Nu es patiesi neesmu kontrolfrīks ar paaugstinātu trauksmes līmeni, kas nav, tas nav. Un labi ka tā. Ieteiktu jums arī atslābt un baudīt dzīvi.  ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #136 : 2026. gada 07. janvāris, 13:41:41 »
Un iedomājies tik, šorīt pāris stundas izgāju sniegu patīrīt, ienāku un padomā tik - neviens!!! nav zvanījis, nevienam mana "svarīgā" persona nav bijusi vajadzīga veselas pāris stundas dzīves.  :(  Kā man to tagad pārdzīvot, pat nezinu... :n-:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #137 : 2026. gada 07. janvāris, 13:48:35 »

Nu es patiesi neesmu kontrolfrīks ar paaugstinātu trauksmes līmeni, kas nav, tas nav. Un labi ka tā. Ieteiktu jums arī atslābt un baudīt dzīvi.  ;)

Gluži manas domas! Ir jāizstrādā "protokli" (vispoirms jau sev), kā ar esošajiem gadžetiem un komunikācijas kultūru šodien sadzīvot. Ja tādu nav, tad ir iespēja visādiem krāpniekiem!! 
Ok, par jauniešiem skaidrs - ja neesi onlainā, tad Tu neeksistē vispār...  bet es varu atļauties visādām ziņām noņemt skaņu, būs laiks, paskatīšos...
ja baigi vajag - zvaniet. Savukārt zvanus nepieņemu "privātajā" laikā -  WC, vanna, sex u.c. :) 

un NEKAD neatzvanu nepazīstamiem numuriem!   

Atslēdzies tuk

« Atbilde #138 : 2026. gada 07. janvāris, 13:54:36 »
Daddy, mēs uz viena viļņa  :in-love: 
Bet Kvadra šo nepārdzīvos...  :rofl:  nu tu arī būsi tas bezatbildīgais  :rofl:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #139 : 2026. gada 07. janvāris, 14:05:55 »

man nav viņas numura :(

Atslēdzies tuk

« Atbilde #140 : 2026. gada 07. janvāris, 14:07:42 »
Par to atliek vien priecāties  ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #141 : 2026. gada 07. janvāris, 14:09:55 »

Bet Kvadra šo nepārdzīvos...  :rofl:   
Interesanti gan - telefona klātesamība nepadara mani tik uzskrūvētu, kā dažu labu telefona klātneesamība  :mrgr:   Tak baudi savu privāto dzīvi un necepies. Es kā nebūt pārdzīvošu. Paldies Dievam, neesi manā telefongrāmatas sarakstā, tāpēc man po.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #142 : 2026. gada 07. janvāris, 14:10:28 »

Ak, Dievs! Cik tālu var eskalēt parastu diskusiju! Nu jau forums tiek iedalīts "savējos" un "ienaidniekos"?!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #143 : 2026. gada 07. janvāris, 14:16:26 »
Uz viena viļņa skaitās dalīšana savējos un ienaidniekos? Interesanta doma... var izvērst plašāk, varbūt piekrišana viedoklim ar "patīk" arī būtu dalīšana, mmm? Vai arī vienīgi ieraksts?  Ko vēl izfantazēsi?  :ng:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #144 : 2026. gada 07. janvāris, 15:09:02 »
Uj, Vot re kā notiek īsti forumgrautiņi, kamēr es ''čurāju''. Nu nevar bez kompja!

Kam kas - es par mērenību un apdomu. Savulaik gadījās redzēt havaju vienā iestādījumā, kur vīrieši nelaida no vienas rokas telefonu, kamēr no otras laida savu ''brandspoitu''. Kā tur dāmas šķendējās!
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #145 : 2026. gada 07. janvāris, 16:00:38 »
trīs latvieši un divas partijas, tas jau pie mums ļoti labs rādītājs

Atslēdzies tuk

« Atbilde #146 : 2026. gada 07. janvāris, 16:08:05 »
Interesanti gan - telefona klātesamība nepadara mani tik uzskrūvētu, kā dažu labu telefona klātneesamība  :mrgr:   Tak baudi savu privāto dzīvi un necepies. Es kā nebūt pārdzīvošu. Paldies Dievam, neesi manā telefongrāmatas sarakstā, tāpēc man po.
Ja "PO", tad ko lādies?  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #147 : 2026. gada 07. janvāris, 16:45:16 »
Uj, Vot re kā notiek īsti forumgrautiņi, kamēr es ''čurāju''. Nu nevar bez kompja!

Kam kas - es par mērenību un apdomu. Savulaik gadījās redzēt havaju vienā iestādījumā, kur vīrieši nelaida no vienas rokas telefonu, kamēr no otras laida savu ''brandspoitu''. Kā tur dāmas šķendējās!

Ko Camma un tās pārējās dāmas darīja vīriešu tualetē? Pie tam reizē ar večiem?  :confused:  :mrgr: :mrgr: :mrgr:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #148 : 2026. gada 07. janvāris, 19:35:15 »
Havaja bija viena un kopīga. Koļidorī gar plānajām havajas durvīm ejot diezgan skaidri varēja dzirdēt sarunu telefonā un čurkstēšanu vienlaikus  :rofl: :rofl: :rofl: . Man tur draudzene strādāja un zināja stāstīt, kuram kungam lielāks spiediens un kuram drebelīgāka roka.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #149 : 2026. gada 07. janvāris, 19:36:25 »
Ak, kungs, kā mēs no naudas līdz pi.mpjiem atkal nonācām ! ? ? ?
Visus sakost!