Autors Tēma: Īgņojos par visko  (Lasīts 12851 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Īgņojos par visko
« : 2018. gada 13. jūlijs, 10:48:57 »
Piederu pie tiem, kuri novērtē klusumu.
Vakaros pēc darba braukt uz lielveikalu - nāves smaka. Visur ļurkšķ muzička. Pie tam - ne tā labākā. Tiešām vajag mūžīgu troksni? Kāpēc mūzikmīļi nevar spraust savus gadžetus sev hoš nāsīs un klausīties individuāli? Kāpēc citus jāspīdzina?
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

Re: Īgņojos par visko
« Atbilde #1 : 2018. gada 13. jūlijs, 13:09:43 »
mani atkal tracina kašķīgi b..buļi, kam vissirslikti

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2018. gada 13. jūlijs, 13:32:51 »
Nevaru iedomāties, ja veikalā nebūtu mūzkas - justos kā kapos. Tad pircēji čukstoties klusi slīdētu gar plauktiem. Nē, man nekas nav pretī. Es gan arī majās neesmu klusuma mīlētāja - vienmēr kādam troksnim jābūt un kaktā kaut kam jāmurrā.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #3 : 2018. gada 13. jūlijs, 13:49:33 »
Es gribētu tā: Kad man ir labs garīgas, lai fonā skan neuzbāzigs džezs,  var pienāmt pie manis aprunāties, kasē var mani par dažiem centiem apjāt un vēl nopirkšu kādu nevajadzīgu figņu. Bet ja garastāvoklis sūdīgs, tad atbrīvojiet ielas un visos luksoforos zaļo gaismu. Un atsipaties ar jebkādiem jautājumiem.
P.S  Labas kompānijas jautājums "Vai iekost brauksi/mēs pie Tevis" neietilpst kategorijā "jebkādi jautājumi "

:D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2018. gada 13. jūlijs, 15:30:58 »
Nevaru iedomāties, ja veikalā nebūtu mūzkas - justos kā kapos. Tad pircēji čukstoties klusi slīdētu gar plauktiem. Nē, man nekas nav pretī. Es gan arī majās neesmu klusuma mīlētāja - vienmēr kādam troksnim jābūt un kaktā kaut kam jāmurrā.

figu kā kapos. Tu dzirdētu izsaucienus pāri veikala zālei - "vasja! ti malako vzjal?" - "a naher malako, ja toļko pivo"... u.tml.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #5 : 2018. gada 13. jūlijs, 17:40:13 »
Uztveru aptuveni kā nenovēršamu ļaunumu, tāpēc esmu iemācījies neievērot un uzmanību nepievērst. Vienīgais, kad ... neīgņojos, bet indīgi nosmīnu, ir tad, kad ar starpsaucieniem "klasika", 'nemirstīgais", utml., tiek nonstopā grieztas dziesmas, kuras tikpat senas kā mana jaunība. Jā, atmiņas, jā, melodiskas un skanīgas, jā "zelta 80- tie un 90- tie", bet @^#*&, cik var vienu un to pašu jau 30 gadus diendienā????!!!
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2018. gada 13. jūlijs, 18:21:47 »
Kad man ir labs garīgas, lai fonā skan neuzbāzigs džezs
Когда хорошему человеку плохо - это блюз, когда плохому человеку хорошо - это русский шансон.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2018. gada 14. jūlijs, 09:41:42 »
Ksenija Andrijanova‏ @and_kse 12 Dec 2017

Ieejot kafejnīcā vai tirdzniecības centrā: "Atkal tās stulbas dziesmas uz riņķi. Cik var?" Izejot no kafejnīcas vai tirdzniecības centra: "Meik mai viš kam truu, ol ai vont for Kristmas is juu!"

:D
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 14. jūlijs, 10:31:12 no pitons »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2018. gada 05. septembris, 14:54:44 »
Nu. Skolas laiks sācies. Un vēlēšanās daļu bērnu par bāreņiem pataisīt. Vakarrīt Rīga nebraucama - sastrēgumi baisie. Un mamaškas, kuras pie stūres sēžot pūlās sīkos apģērbt, saķemmēt, pabarot. Un lai visa pasaule pagaida. Pie krustojuma. RRRRRRR!
Visus sakost!

Atslēdzies Annija

« Atbilde #9 : 2018. gada 05. septembris, 18:44:39 »
Man mūzika netraucē,bet burzmu un rindas pie kasēm, tas gan.

Atslēdzies Anna@anna

« Atbilde #10 : 2018. gada 05. septembris, 20:02:08 »
Mūzika lielveikalos - neatņemama marketinga daļa. Dažreiz es analīzēju un domāju par to, kāpēc tika izvēlēta tieši šī mūzika. Esat pamanījuši, ka sporta veikalos un jauniešu veikalos skan ritmiska mūzika? Lielveikalos bieži skan lēna mūzika, jo tā palēlina pircējus un liek viņiem vairāk laika pavadīt veikalā un apskatīt vairāk preces.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #11 : 2018. gada 06. septembris, 08:26:02 »
Bet ja nepatīk tas, ko dzird, paātrina iepirkšanās procesu līdz minimumam. :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #12 : 2018. gada 06. septembris, 09:19:51 »
Vai vispār veikalam iet ar lieeeeelu līkumu.
Visus sakost!

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #13 : 2018. gada 06. septembris, 09:39:52 »
Vēl trakāk ir LIDO uz Dzirnavu ielas. Man šķiet, ka viņiem ir disks apmēram 40 minūtēm vai stundai. Pie tam katru dienu viens un tas pats.
Interesanti, kā jūtas tie darbinieki, kuriem tas jāklausās no rīta līdz vakaram katru dienu?
Var jau saprast LIDO arī - tiem izpildītājiem un producentiem (latviešu) smuka naudiņa nāk... (varbūt tur kāds barteris)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #14 : 2018. gada 06. septembris, 09:45:17 »
Man mūzika netraucē, biežāk uzlabo garastāvokli. Vienīgais ir gadījies, ka kaut kur skan kāds briesmīgs krievu popsis, bet tādu sen vairs neesmu dzirdējusi.