Autors Tēma: Īgņojos par visko  (Lasīts 12853 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dille

Re: Īgņojos par visko
« Atbilde #60 : 2018. gada 05. oktobris, 12:28:58 »
Ir bij'šas reizes, kad kāda(i) dikti izpletušies, tas man rada neērtības, bet garām tieku, tad pie sevis noburkšķu  "Ņe pāri pārkāpt, ne apkārt apiet :D "
Ja kur eju ar mammu, mazu bērnu vai kādu, kam pašam grūtības pārvietoties, tur nu gan es noteikti pieklājīgi palūgtu, lai palaiž garām.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #61 : 2018. gada 05. oktobris, 12:42:48 »
Pamēģini citreiz, droši vien būsi pārsteigta, ka pieklājība un sarunāšanās tīri labi nostrādā.

Jap, drošvien esmu nepieklājīga, nu nav manī donkihotisma gēna un vēlmes pāraudzināt svešiniekus :)
Ceru citu reizi nepiedzivot, jo pārsvarā pārvietojos ar auto no punkta A uz punktu B ;) :D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #62 : 2018. gada 05. oktobris, 13:43:21 »
ar autiņiem arī visādi muģilas braukā, var sanākt vēl trakāk sacepties  :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #63 : 2018. gada 05. oktobris, 13:55:53 »
ar autiņiem arī visādi muģilas braukā, var sanākt vēl trakāk sacepties  :)
..tikai tualetē neviens neizbesīs.
..kaut gan arī tas nav zvanīts :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #64 : 2018. gada 05. oktobris, 14:05:00 »
“ar autiņiem arī visādi muģilas braukā, var sanākt vēl trakāk sacepties  :)

Vismaz ne pa abām joslām reizē :D

Man vispār patīk tā pieklājības mācīšana... Ietve, pienāk buss cilvēki sāk dotes poliklīnikas virzienā, mēs lēnā garā aiz viņiem, vienā mirklī sāk šķirties abpusēji ietvei pa zālienu,
kāpēc, aiz mugurām neredz. Tad kad redz, priekšā ir divi ratiņi aizņemot visu ietvi.
Automātiski pieraujies pie malas un apstājies, tā kā rati tik  stumjas virsū, tempā nokāp
no ietves neskatoties kur kāju liec...
Kurā mirklī man vajadzēja to pieklājību un smaidīšanu un audzināšanu sākt piekopt???
Lai jau jums izdodas tās māmuļu pāraudzināšanas...  Vēlu veiksmi! :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #65 : 2018. gada 05. oktobris, 14:37:05 »
Šī ir vieta :talking: kur īgņoties un besīties ..lūdzu neapspiest īgnos!!! :smile:

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #66 : 2018. gada 05. oktobris, 14:41:35 »
Īgnums jau bija vakar, šodien vien brīnos par “gudriem“ padomiem  :D ;)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #67 : 2018. gada 05. oktobris, 14:59:47 »
NUja , īgnums ir tad,kad viņš ir !!!un tad ,kad viņš ir ,tad viņš arī ir jāizīgņo! :smile:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #68 : 2018. gada 13. oktobris, 15:01:17 »
Pat nezinu - smieties vai īgņoties.Šorīt Siguldas Šokolādes rimčiks. Kā parasti, ejas ar kakcijas precēm piekrāmētas. Pie olīveļļas 3l kannelēm lieeeela dzeltena šilte - cena 11.99 par kanneli. Atgādinu - 3 litri kannelē. Bijusi pa 19..ar kaut ko. Un - bungu rīboņa, panfaras un katlu vāki - cena par litru 3.01 ! ! !.Nez kas par mušu man iekoda, bet izdomāju kasīties. Saucu vienu mamzeli, tā ap 25 gados. Saku, skolā gāji? Rēķināt māki? Sarēķini! Tā avs bolīja acis līdz kamēr izdvesa 'es, es nē! es tikai krāmēju!'' Labi, ņemu pie rokas nākamo drostalu, raibā kreklā, ar zīmi pie kabatas. Prasu, kas par cenām atbild? Ā, pie eļļām viņa. Prasu atkal, lai sarēķina to, kas uz šiltes. Un tā ''zinošā'' izdod pirmklasnieka kroņa numuru - ''mums sistēma tā izdeva!''Nu ko, lai jums šitā sistēma tāpatās algas rēķina!
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #69 : 2018. gada 13. oktobris, 15:53:46 »
Saprotu Tavu cepienu, es aŗī attiecīgā garastāvoklī un principa pēc varētu skaidroties no Poncija līdz Pilātam.
Diemžēl Tu apstājies kkur pa vidu ;)
"Virs" pareļļuatbildīgās kantorī sēž cilvēki, kas, savukārt, ar tām sistēmām strādā, Nu, jā, zivs pūst no galvas, un "sistēma" nav vienkārši datorsistēma. Un kā pret to cīnīties, man nav ne jausmas  :scratch:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #70 : 2018. gada 13. oktobris, 16:37:19 »
Ja cits nekas nestrādā, tad var rīkoties drusku īgnīgi. :) Paņemt kādas 2 tās eļļas pudeles un pie kases teikt, ka tomēr neņemsi, jo šiltē bija rakstīts, ka 3.01 litrā, bet, stāvot rindā pie kases Tu izrēķināji, ka nav vis tie 3.01. Kas notiek tālāk? Kasiere vai nu pati nes atpakaļ uz plauktu, vai sauc citu cilvēku, kurš to dara. Pārvietos kādas 150 eļļas kanniņas maiņas laikā, - nākamreiz paši atjēgsies, ka nedrīkst tā cilvēkus muļķot. PSRS armijā bija superatbilstošs teiciens: "Не доходит через голову, - дойдёт через ноги." Un Tu taču saproti brīnišķīgi, - sistēma tā rēķinaaaaaa! :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #71 : 2018. gada 13. oktobris, 17:07:55 »
Nekur tā kasiere nenesīs, kraus čupiņā turpat pie kases.
Drīzāk 150 cilvēki uzķersies un nopirks to eļļu nevis sāks graut sistēmu un audzināt kasieri čerez nogi

Atslēdzies tuk

« Atbilde #72 : 2018. gada 13. oktobris, 17:18:35 »
Nebrīnīšos, ka tā “sistēma“ apzināti kļūdījās lai fiksi izpārdotu to, ko paredzēts fiksi pārdot...
A atnāk tāda Camma un, izrādās, vēl sāk ko rēķināt... ;) :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #73 : 2018. gada 13. oktobris, 18:17:50 »
Es neko nerēķinu, vispār neievēroju tādas lietas. Un ne jau kasiere tur kaut ko nosaka.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #74 : 2018. gada 13. oktobris, 19:58:09 »
Pie reizes paīgņošos par smalkajām cūkām,kuras nesēžas uz poda sabiedriskajās tualetēs,lai gan pie sienas stāv pačka ar vienreizlietojamajiem podriņķiem. Nē un viss,par smalku tam,bet stāvus čurājot,vai kā nu viņas tur tā smalki izpildās, apčurāt poda malu- mierīgi! Un nenoslaucīt! Un aiziet! vislielākās cūkas tās smalkās,piedodiet,ka atkārtojos,īgņojums baigais.