Autors Tēma: Vienam daudz, otram maz  (Lasīts 4339 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Vienam daudz, otram maz
« : 2018. gada 13. jūlijs, 16:00:29 »
Tā kā manas regulārās aktivitātes ir saistītas ar atrašanos ārtelpās un bieži tā ir publiska vide ārpus noslogotas satiksmes ielām, citi cilvēki šajās teritorijās nāk atpūsties. Tur staigā, sēž, stāv, un citas darbības veic arī pārīši, kas būtu raksturojami kā "nesen iepazinušies". Tā kā mans kustības ātrums parasti ir lielāks par staigātāju ātrumu, es redzu daudzskaitlīgas šādas "šūniņas", jeb divatā esošus sabiedrības elementus. Bet runa ir par ko citu. Par ķermenisko valodu, par vizuālajām izpausmēm.
Neviens taču nenoliegs, ka pēc "ķermeņa valodas" iespējams saprast, kā šis cilvēks izturas vai uztver otru. Tieši tā, tas ir TIKKKK kolorīti.
Ļoti nomācošā pārsvarā es redzu pārīšus, kur vienam otrs nu ļoooti interesē, bet tam otrajam pirmais - nu, tā, teiksim, viņš(-a) atļauj tam pirmajam par sevi interesēties. Es nebūšu daudz kļūdījies, ja teikšu, ka tie ir ap 80 % no visiem redzētajiem. Un es nevaru pateikt, kuru pusē ir pārsvars - puišu vai meiteņu. Un ļoti maz ir to, kur redzi - tik tiešām šie ir viens ar otru aizrāvušies, gluži kā radīti viens otram.. (par mīlestību pašreiz nerunāsim, tā smalka lieta)
Tas tikai liecina, ka tas nebūt nav vienkārši abiem vienam otru tā pa īstam satikt..
Vā ne?

Atslēdzies Luīze

Re: Vienam daudz, otram maz
« Atbilde #1 : 2018. gada 13. jūlijs, 17:06:14 »
Nevaru saprast, Bobi, vai Tu esi lūriķis vai romantiķis... :D
Es tā īpaši pārīšus nepētu, ja nu vienīgi viņi paši ar savu uzvedību piesaista apkārtējo uzmanību. Ir redzēti tādi, kas tik ļoti aizrāvušies, cenšoties viens otram no mutes "izzvejot košļeni", ka neko nemana sev apkārt. :) Taču man ir gluži vienalga, vai abi ir samīlējušies, vai arī viens grib un otrs ļaujas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2018. gada 13. jūlijs, 17:07:36 »
Interesants novērojums.

Un patiesībā pārsteidzoši, ka to tā, garām skriedams, pamani. Es šai ziņā esmu ar aklumu sista - neko neievēroju, ko citi dara, kur nu vēl tik smalkas izpausmes.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2018. gada 13. jūlijs, 17:23:31 »
Neatkarīgi no iegūšanas veida, vērojums, protams, ir pareizs.
Degšana, kvēlošana, mirdzēšana vienam uz otru ir retāka nekā attiecības "tu man patīc".
Un cik maz no mirdzēšanas saglabājas ilgstoši...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2018. gada 13. jūlijs, 20:50:47 »
es nezinu, kā es to pamanu, tas drīzāk ir kā sajūtams strāvojums no viena un no otra cilvēciņa. Nu, to nevar nejust un nesaprast.. It kājau ar acīm redzamais - cilvēks kā cilvēks, bet tā aura no viņa jūtama.. un kaut kādā veidā izpaužas

Atslēdzies dip

« Atbilde #5 : 2018. gada 13. jūlijs, 21:14:08 »
Sanāca  man brīvdienās noskatīties "Pūt, vējiņus". Strāvojumi bija jūtami? Nenoliedzami. No vairākām pusēm. Pārsvarā gan vienpusēji. Bet kas mani satrieca - Uldis. Apžēliņ.

Smaidu, vērojot pārus ar stāžu. Kur viens tiecas, bet otrs nē. Vasarās parasti tam otram ir ļoti karsti, un pieskārieni, apkampieni, rokas turēšana trakoti traucē. Karsts taču.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2018. gada 13. jūlijs, 21:33:04 »
Es (gandrīz vai kā parasti) mazliet oponēšu. Tu, Bobi, redzi, vienu mirkli no pārīšu fiziskajām izpausmēm. Tā pārņemtība vienam ar otru jau ne vienmēr notiek sinhroni, vienlaicīgi. Un - ne abiem no pāra vienā veidā.

Ja vērotu mani, tieši tā arī no malas un publiski izskatītos - ka es ļauju sevi aplidot, bet pati nepiedalos. Es piedalos citur un citā veidā.

p.s.bet piekrītu, ka nav vienkārši vienam otru satikt :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2018. gada 13. jūlijs, 21:46:28 »
Nezinu kā garāmskrienot (iespējams kāds ļoti sensorisks :) ),
bet to strāvojumu tiešām var just :)
Ne reizi ir bijis, ka divi izliekas, ka viņus nekas nesaista, vai pat vēl paši nav apjautuši,
bet - strāvas gaisā var just!
Un tad ha!, es taču zināju! :D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #8 : 2018. gada 14. jūlijs, 09:01:20 »
Es (gandrīz vai kā parasti) mazliet oponēšu. Tu, Bobi, redzi, vienu mirkli no pārīšu fiziskajām izpausmēm. Tā pārņemtība vienam ar otru jau ne vienmēr notiek sinhroni, vienlaicīgi. Un - ne abiem no pāra vienā veidā.

Ja vērotu mani, tieši tā arī no malas un publiski izskatītos - ka es ļauju sevi aplidot, bet pati nepiedalos. Es piedalos citur un citā veidā.

p.s.bet piekrītu, ka nav vienkārši vienam otru satikt :)

nu, Tu iesāki kā veca komunistiene - "ir tikai redzamās lietas, Dieva nav..." mmm, bet tālāk par to nesinhronitāti.. pēc kopdzīvē aizvadītām gadu dekādēm jā, tur būs nesinhronitāte, bet vienalga būs sajūtams, IR vai NAV..
Un nekāāāādi nepiekrītu, ka iespējams savu mīlestības auru apslēpt publiskās vietās un tad pēkšņi atklāt kaut kur citur, izolētā vidē u.tml.
bet .. ja nav uz galvas krists bezdibenī, tad nekā..

Atslēdzies Broms

« Atbilde #9 : 2018. gada 14. jūlijs, 09:42:57 »
...cilvēciņa
Bobi, ļe, nebojā iespaidu.
Aizej pie stūra pamīzt un nospļaujies :D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #10 : 2018. gada 14. jūlijs, 13:19:31 »
Vienmēr ir viens, kurš mīl un otrs, kurš ļauj sevi mīlēt - man liekas, ka tā vairak vai mazāk ir gandrīz visās attiecībās. Citāts pec atmiņas no Irēnas un Soumsa  :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #11 : 2018. gada 14. jūlijs, 13:27:10 »
Nez‘, kuru pozīciju izdevīgāk ieņemt? ;) :D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #12 : 2018. gada 14. jūlijs, 13:29:41 »
bet tas ir baigi traki un negodīgi. Kārtējā apjausma, ka pasaulē taisnīgumu var nemeklēt. Pat attiecībās. Un pēc kkur sen lasītiem psihologu secinājumiem, 75% pāru piedzīvo neuzticību. Citi zin, citi nezin, tas jau cits jautājums.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #13 : 2018. gada 14. jūlijs, 13:47:05 »
Kas nu tur traks un negodīgs ja viens būs altruists, otrs egoists,
abi apmierinās savas vēlmes un dzīvos laimīgi līdz nāve tos šķirs ;)
Ja abi būs altruisti vai egoisti, tad gan varētu būt jautrība...

Ja par neuzticību nezin, tad nepiedzīvo. Mazāk zini, labāk guli! :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #14 : 2018. gada 14. jūlijs, 14:09:09 »
Kas nu tur traks un negodīgs ja viens būs altruists, otrs egoists,
abi apmierinās savas vēlmes un dzīvos laimīgi līdz nāve tos šķirs ;)
Ja abi būs altruisti vai egoisti, tad gan varētu būt jautrība...

Ja par neuzticību nezin, tad nepiedzīvo. Mazāk zini, labāk guli! :D
Tāpēc jau gaumes vajag parbaudīt pirms kāzām. Ja nu abi ir sm piekritēji un abiem patīk pakļauties/pakļaut... Pipec - līdz darbībai nenonākt :D