Autors Tēma: Vienam daudz, otram maz  (Lasīts 4331 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Vienam daudz, otram maz
« Atbilde #15 : 2018. gada 15. jūlijs, 13:33:49 »

nu, Tu iesāki kā veca komunistiene - "ir tikai redzamās lietas, Dieva nav..." mmm, bet tālāk par to nesinhronitāti.. pēc kopdzīvē aizvadītām gadu dekādēm jā, tur būs nesinhronitāte, bet vienalga būs sajūtams, IR vai NAV..
Un nekāāāādi nepiekrītu, ka iespējams savu mīlestības auru apslēpt publiskās vietās un tad pēkšņi atklāt kaut kur citur, izolētā vidē u.tml.
bet .. ja nav uz galvas krists bezdibenī, tad nekā..

Tā kā Tu tēmu iesāki par ķermeņa valodu un vizuālajām izpausmēm, un "par mīlestību pašreiz nerunāsim", tad tieši par to arī diskutēju. Izrādās, runa tomēr par "Dievs ir" un "mīlestības auru", un es izrādos veca komunistiene?  :sarcasm: Opredjeļisj

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #16 : 2018. gada 15. jūlijs, 17:48:15 »
Un nekāāāādi nepiekrītu, ka iespējams savu mīlestības auru apslēpt publiskās vietās un tad pēkšņi atklāt kaut kur citur, izolētā vidē u.tml.
Un kā ar gejiem? Esmu dzirdējis, ka viņiem tas ne tikai jāmāk, bet arī jāpielieto nonstopā. Ja tā ir taisnība, tad ... ja geji to var iemācīties, tad kāpēc citi nevarētu?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #17 : 2018. gada 15. jūlijs, 18:13:45 »
Zigi, tas Tev jāpajautā kādam gejam. :) Ja arī šeit ir kāds, tad diez vai atzīsies. :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2018. gada 15. jūlijs, 19:04:21 »
Un kā ar gejiem? Esmu dzirdējis, ka viņiem tas ne tikai jāmāk, bet arī jāpielieto nonstopā. Ja tā ir taisnība, tad ... ja geji to var iemācīties, tad kāpēc citi nevarētu?

:D Ja māk un pielieto nonstopā, kā tad mēs zinām ka citas orientācijas? :D
Laikam tomēr nemākulīgi slēpj ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2018. gada 15. jūlijs, 19:11:12 »

:D Ja māk un pielieto nonstopā, kā tad mēs zinām ka citas orientācijas? :D
Laikam tomēr nemākulīgi slēpj ;)

Mirdzums strāvo vai strāvojums mirdz ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2018. gada 15. jūlijs, 19:31:13 »
Kā pie strāvas, tā mirdz! :D

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #21 : 2018. gada 16. jūlijs, 00:29:51 »
Runa bija nevis par to, ka gejs, bet par to, ka fluīdi kāda darba kolēģa vai citāda drauga virzienā neesot noslēpjami. Esmu NVG cilvēks, tāpēc pieņemu, ka man vienam šķiet, ka šos fluīdus geji publikā prot itin labi maskēt. Cits jautajums - par orientāciju. Protams, ir lietas, pēc kurām viņi viens otru atpazīst. Pasen dzirdēju, ka viena no tadām esot auskars LABAJĀ ausī. Tieši - labajā. Ja kreisajā, tad "nav savējais". Reizēm pavēroju, un ir aizdomas, ka atbilst. Vai nav tā, ka pasīvos atpazīt ir vieglāk, bet kā ir ar aktīvajiem? Stāsta, ka tie uzskatot sievietes par nevajadzīgām dabas kļūdām, bet ... vai šajā gadījumā orientācija uzliek kādu īpašu zīmogu? Vai nav tā, ka pasīvajiem patīk tieši tā pati vīrišķība, kas sievietēm?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #22 : 2018. gada 16. jūlijs, 08:38:28 »
Tēma bija par pārīšiem, no kuriem viens ir aizrāvies (fell in love), otrs tikai ļauj pirmajam aizrauties. Un nevajag, Zigfrid, visu tendenciozi aizvilkt uz homoseksuālisma izpēti. Tas jau paliek uzkrītoši...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #23 : 2018. gada 16. jūlijs, 12:12:32 »
Tā vai šā mēs visi protam nolasīt ķermeņa valodu. Reiz viena druška pēc savām kāzām teica, - Tu zini es pat bez gredzena fiziski jūtu, ka pat nepazīstamiem večiem ir mainījusies attieksme. A bet protams, vienkārši viņi jūt, ka vairs neesi ieinteresēta. Vai arī, jebkurā tev nepazīstamā sabiedrībā, tu jau pirmajās  trijās minūtēs zini, kam pret tevi ir simpātijas, ar kuru labprāt gribētu komunicēt un no kūra labāk turēties pa gabalu. Un reti, kad tas pirmais iespaids mainās.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #24 : 2018. gada 16. jūlijs, 12:58:31 »
Droši vien šī - jušanas - spēja no dabas piešķirta dažādā apmērā. Es, kā jau teicu, esmu ar aklumu sista, neko nemanu. Kaut droši vien to, tāpat kā jebko citu, var attīstīt trenējot - gadās, ka kaut ko ievēroju, tad pati esmu priecīgi pārsteigta par savu acīgumu.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #25 : 2018. gada 16. jūlijs, 16:31:18 »
Tēma bija par pārīšiem, no kuriem viens ir aizrāvies (fell in love), otrs tikai ļauj pirmajam aizrauties. Un nevajag, Zigfrid, visu tendenciozi aizvilkt uz homoseksuālisma izpēti. Tas jau paliek uzkrītoši...
Tava, Tava tēma, neapstrīdu. Dzēs droši ārā, ja nepatīk. Centīšos vairs ēteru nepiesārņot.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #26 : 2018. gada 16. jūlijs, 20:13:56 »
Ar to otra cilvēka nolasīšanu līdzīgi kā ar empātiju vai ekstravertuma/intravertuma līmeni, katram iedalīts savādāk. Man ir iedalīta ļoti maza otra cilvēka jūtu lasīšanas spēja. Un vēl ir arī pastiprinošie elementi kā ieinteresētība, tāpēc dzīvē ir gadījušies kuriozi, kur otrs cilvēks izpildās pēc pilnas programmas, bet es kā kurmis dienasgaismu ieraudzījis. Labi, ka ir bijuši draugi, kuri pabaksta, tad vismaz cenšos paskatīties uz situāciju savādāk.

Domājams arī, ka lidojuma augstums katram no mums ir atšķirīgs. Cits deg ar pilnu liesmu, sadeg un deg atkal citā frontē, kamēr cits gruzd un kvēlo, bet nekad tā pavisam neapdziest.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #27 : 2018. gada 16. jūlijs, 20:59:36 »
cilvēki ir dažādi un tieši ar to arī interesanti

Atslēdzies Anna@anna

« Atbilde #28 : 2018. gada 02. septembris, 23:53:11 »
Tu laikam novēroji ''neveselīgas'' attiecības, kur viens dod un otrais tikai saņem, bet ir arī normālas attiecības, kur katrs kaut ko dod viens otram.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #29 : 2018. gada 03. septembris, 00:28:25 »
šī bija laba tēma  no Bobja puses, kamēr gatavojos ko rakstiit ,tikmēr pieķēpājās ar viskko.tagad nu atkal ar pēdējo komentāru atgriežas uz takas :)
Mans necilais vērojums,ka vispār nav iespējams vienādi mīlēt, vai vienādi dot...katram attiecībās ir savs dodamais lielums un savs ņemamais .
Un mīlēt, (pēc mana nosacījuma(noklusējuma)) vīrietim vinmēr jāmīl sieviete vairāk nekā viņa viņu. Usjo...metiet ar ko griebiet...bet ja ir otrādi..tad agri vai vēlu pienāk  :faint: .
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega