Autors Tēma: sūdzos, par laika prognozi  (Lasīts 2065 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

sūdzos, par laika prognozi
« : 2018. gada 20. jūlijs, 21:45:53 »
K Čertu! Kur ir tās lietus, pērkons, negaiss un jebkāds, kaut minimāls slapjums?!!! Visu nedēļu gaidīju. Sākumā, bija solīts no trešdienas četras dienas lietusgāzes. Tad tā laime tika pakāpeniski  pārbīdīta uz piektdienu, un saīsināja to slapjumu uz piektdienas, jau pēcpusdienu... Nu un, kur šams palika? Nevienam vairs nevar ticēt. Esmu vīlusies meteorologos! Šamie taču pa valsts naudu to termometru pēta? Pieņemu, ka aiztinušies atvaļinājumā, uz atvadām solīja 30 grādus plusā līdz augusta pirmajai dekādei. Interesanti, kur vispār kaut kas līst no gaisa, varētu brīvdienā aizšaut lai ievilktu gaisu

Atslēdzies olgucis

Re: sūdzos, par laika prognozi
« Atbilde #1 : 2018. gada 20. jūlijs, 22:02:43 »
Yes!!!  :go_go: ... ir  superīga ziņa! Pēkšņi pamanīju plauktā gadus desmit vecu Spāņu vēdeklīti!  Nav nekā labāka par kontrolētu vēja plūsmu!!!! ... un dušu

Atslēdzies tuk

« Atbilde #2 : 2018. gada 20. jūlijs, 22:04:54 »
Man vakar bija. Gāza vairākkārtīgi...
Sagrābstīju sabirušos ābolus, domāju nopļaušu kamēr nav karsonis un nekā, gāziens...
Pēc gāziena atkal pilna zāle ar āboliem... Šodien karsti... eh... 

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2018. gada 20. jūlijs, 22:18:44 »
Vāks! ... un mums ne pilītes... Ja kas nolīs pa nakti, es pat nepagūšu pakaifot...
gribās lietū un pa peļķēm ... Atceraties, ka kāds reiz LV par banānu valsti nosauca. Liekas, kaut kas ar balsošanas kompāniju bija saistīts. Liekas, ka beidzot kāds augšā to sadzirdēja. Pēdējais laiks stādīt banānus. un dresēt mērkaķus. Mēs tak uz palmu tam banānu ķekaram augšā nekāpsim.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2018. gada 20. jūlijs, 22:33:14 »
K Čertu! Kur ir tās lietus, pērkons, negaiss un jebkāds, kaut minimāls slapjums?!!! Visu nedēļu gaidīju. Sākumā, bija solīts no trešdienas četras dienas lietusgāzes. Tad tā laime tika pakāpeniski  pārbīdīta uz piektdienu, un saīsināja to slapjumu uz piektdienas, jau pēcpusdienu... Nu un, kur šams palika? Nevienam vairs nevar ticēt. Esmu vīlusies meteorologos! Šamie taču pa valsts naudu to termometru pēta? Pieņemu, ka aiztinušies atvaļinājumā, uz atvadām solīja 30 grādus plusā līdz augusta pirmajai dekādei. Interesanti, kur vispār kaut kas līst no gaisa, varētu brīvdienā aizšaut lai ievilktu gaisu
Brauc šurp uz Alpiem. Izskatās, ka saulainās dienas būs beigušās. Grosglokneram vispār laika prognoze svētdien sola mīnus 5 un sniegputeni. Tagad tur esot ap 0. :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2018. gada 20. jūlijs, 23:51:51 »
Tie lieti ir ļoti lokāli un īslaicīgi. Šodien pa Kurzemi izbraukājos, tad Tukums-Kandava-Talsi ne piles, bet ap Dundagu tādu gāzienu dabūju, ka stikla tīrītāji uz maximālo knapi spēja tīrīt. Nopriecājos, jo tieši tur visvairāk vajaga - cerams, ka lietus palīdzēs tikt galā ar tās apkaimes plašajiem ugunsgrēkiem - dūmaka un deguma smaka plašā apkārtnē jūtama... Bet, cik pēkšņi sācies, tikpat strauji lietus arī beidzās, un tālāk līdz Kolkai debesis atkal skaidras un ne piles.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2018. gada 21. jūlijs, 00:43:40 »
Olguc...man tādi nelieli spāņu vai vilksviņzin kādi tur vēdēklīši stāv autiņos. kad pati pie stūres neruļļoju,tad varu smalki vēja plūsmu kontrolēt :) dikti ģeldīgi  :smile: bet visp par siltumu nesūdzos...man patīk,lai ar brīžam šķiet ka nujau pietiks...bet, kā atceros gaidāmos 8-us menešus, tā mēli zobos un muti ciet!
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2018. gada 21. jūlijs, 00:48:45 »
Ieliku koferī vēdekli, bet izcēlu atkal laukā, lai svaru samazinātu. Šovasar būs jāiztiek

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2018. gada 21. jūlijs, 01:09:25 »
es iedomājos, cik smuki būtu, ja es ar vienu roku stūrētu, ar otru vēdinātos

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2018. gada 22. jūlijs, 21:39:19 »
Varētu izsludināt valstisku siestu .

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #10 : 2018. gada 22. jūlijs, 22:09:04 »
ja, ja , kaut kādus Darba likuma grozījumus vajag, ka visi no 12:30 līdz 14:00 ēd, un tad līdz 16:00 piekopj siestu