Nekad neesmu slēpusi, ka esmu datoridiots. Neskatoties uz to, ka katru dienu klabinu klaviatūru. Tātad, liekas pienācis laiks, ka vajadzētu planšeti, jo tupēšana pie stacionārās virpas nepieceļoties visu dienu, no gada uz gadu vēl nedaudz un mani dobeigs. Jo datoru lietoju ne tikai darbam, bet arī pindzelēšanas vajadzībām un arī visiem citiem iespējamiem sīkumiem.
Tāpēc, nolēmu, ka vajag vismaz planšeti. Es tā saprotu, ka internetu tur arī var dabūt. Lasām gabalus, spēlītes, vēstules, tāpat forumā ieskriet. Tad vēl, daudzi pindzelētāji to veiksmīgi lieto, novietojot blakus molbertam pēc vajadzības.
Tātad, jautājums, ko tieši man vajag? Kam jāpievērš uzmanība? Marka, kādi tur vēl parametri... Man jau galvenais, lai bilžuks būtu labs un lai varētu reiz piecelties no tā krēsla, bet lai dzīve turpinātos. Protams, ka man ir savs datorpuika, jautāju, viņš teica, ka man tādu nevajag. Atnākšot, savienos kompi ar TV, varēšot tur tos bilžukus skatīt. Bet tad jau es atkal būšu piesieta pie tās darba vietas... galu galā man gribētos ne tikai bildes skatīt. Vienā vārdā - viņš mani bremzē...