Autors Tēma: planšete  (Lasīts 5695 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: planšete
« Atbilde #15 : 2018. gada 25. jūlijs, 21:00:44 »
Ā vēl, bij ...

Nolēmu ka man vajag kādu plašeti vispirms aptaustīt, pirms izvēlēties/pirkt (tas bij sākumstadijā)- iegāju smalkajā lattelecom veikalā un apjautājos, kas t nu tagad ir piedāvājumā (atcerēsimies, ka esmu reāls pircējs...).
Puiks man - nav mums te planšetes, nu tas jau tāds noiets etaps, tagad jau telefoni tik lieli, nē? lielu telefonu negribat? laptopu tad pērciet. Un skatās kā uz tanti - duru.

Vārdsakot, "uz tavu di@su bikšu nav, pērc žaketi".  Johen, un kur klienta profils, vajadzību izpēte... neviena, pat pieklājības pēc, jautājuma, kādai vajadzībai un tā...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #16 : 2018. gada 25. jūlijs, 23:41:33 »
Tā, atskaitos. Bija datorpuika. Konstatēja, ka tā fantāzija ar TV pievienošanu datoram, manā gadījumā, ir garām. Atrisināja vēl pāris problēmu un parādīja, kādu izvēlētos planšeti manā gadījuma. Teica, ka sākumā nevajag sarežģīt dzīvi. Ja sapratīšu, ka man ar tām iespējam par maz, vismaz zināšu ko man vajag. Modelītis Samsung Galaxy Tab A (2016) 10.1 4G . Pašreiz ar atlaidēm Līdz 30 jūlijam) velk kaut kur uz 279 euro. Tās frekvences arī paskatījos - 1.66.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #17 : 2018. gada 01. augusts, 09:33:43 »
tā... sākums ir  - planšete mājā! ... vai drīkst vēl vienu stulbu jautājumu, kādu sim karti labāk pirkt. Principā man mājā ir Lattelekom pakalpojumi (internets +TV+stac.telefons) dzīvoklī WI-FI arī no dekodera, lietoju LMT mobilo pieslēgumu. Bet abi maitas no dārgajiem. Kaut kad nākotnē plānoju no Lattelekoma atteikties, pašreiz ir nepieciešams stacionārais, tāpēc jāpiecieš. No citiem neko daudz nezinu, bet iespējams taču ir kaut kas no lētā gala?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #18 : 2018. gada 01. augusts, 10:03:55 »
Pag, mājas wi-fi planšetei jāķer bez kādas papildu SIM.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #19 : 2018. gada 01. augusts, 10:09:47 »
nu ja ;o))))). Bet ja nu es izeju ielās, vai kaut kur aizbraucu un man uznāk vājuma brīdis un ilgas pēc  interneta...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #20 : 2018. gada 01. augusts, 10:12:49 »
Bagāts dara, kā grib, nabags iztiek ar telefonu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #21 : 2018. gada 01. augusts, 10:26:04 »
Čerts... :thinking:
Tas nozīmē, ka šams būs dārgs prieks? Es vienkārši neesmu galīgi tēmā. Principā, ja dārgi, es  ļoti  vienkārši varu arī par ko tādu nesapņot un man tas nekādas sirds sāpes nesagādās. Vienkārši atausa fantāzija, ka es kaut kur pie dabas krūts atveru planšeti un paskatos, kas pasaulē notiek.  Kaut gan arī hrens ar viņu , ar pasauli, ja apkārt tāds smukums ;o)))

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #22 : 2018. gada 01. augusts, 10:27:59 »
Ja Tu ņemsi atsevišķu pieslēgumu planšetei, tad attiecīgi vari izvēlēties starp mūsu 3 operatoru piedāvājumiem, tāpat kā telefonam.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #23 : 2018. gada 01. augusts, 10:31:44 »
Ja Tev ir telefonam neierobežots internets, tad straumē to uz planšeti. Uz neierobežoto telefona internetu dazi pat mājās dzīvo bez nekādiem papildus neta pieslēgumiem.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #24 : 2018. gada 01. augusts, 10:32:00 »
un kurš ir lētāks?  :blushing:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #25 : 2018. gada 01. augusts, 10:36:30 »
Ķipa, ja es redzu telefonā, ka šams jūt WI-FI,  tad varu vilkt ārā planšeti? Bet ja telefonā ir LMT operators, bet mājas  WI-FI man nāk no Lattelekoma paroles, kurš tad atsūtīs rēķinu? Figņa vēl ir tāda, ka telefons man reģistrēts uz vienu no uzņēmumiem, šams varētu būt "pārsteigts"un atvilks no algas, iespējams...  :thinking:
Nu Lattelekomam ir fiksētais maksājums un tas nozīmē neierobežotas iespējas ...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #26 : 2018. gada 01. augusts, 10:50:17 »
Olguc,

Uztais telefonu par "rūteri" (aktivizē Hotspot), un plašete atradīs tavu telefonu kā interneta devēju, tāpat kā planšete atrod tavu mājas wi-fi.
Un tagad jau visur ir tik daudz bezmaksas wifi, ka es nez, patiešām mežā jābūt, lai būtu telefona internets jālieto...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #27 : 2018. gada 01. augusts, 11:25:15 »
Ai, da es telefona internetu nelietoju, vienkārši man viņš tur ir. Man liekas, ka es to piekabināju tad , kad vivosmart ( Garmin)  iegādājos un šamie piedāvājās mobilajā to viedā pulksteņa informāciju kopigot . Beigās, telefonā nemaz tik daudz vietas nebija un es  to pakalpojumu uzliku uz kompja. Nu a internets telefonā palika, a wifi es tur pieliku, jo  tas telefons man jau aknās sēdēja, pa visu varu gribēja kaut kādas programmas atjaunot. Man jau fobija  izveidojās, - bailes kaut ko no tā visa sabojāt. Kaut gan man teica, ka sabojāt neko nevar, bet šamie mani slikti pazīst...  :blushing:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #28 : 2018. gada 01. augusts, 13:14:39 »
... tas telefons man jau aknās sēdēja, pa visu varu gribēja kaut kādas programmas atjaunot. Man jau fobija  izveidojās, - bailes kaut ko no tā visa sabojāt. Kaut gan man teica, ka sabojāt neko nevar, bet šamie mani slikti pazīst...  :blushing:

Vot vot, šitas mani arī besī - visi tie programmas atjaunojumi...  Jau vienreiz dabūju skriet uz tuvāko telefonu kantori, jo savadīju nepareizos PINus un PUKus, kā rezultātā telefons nobloķēja izejošos zvanus un sms, varēju tikai whatsapu lietot. Labi, ka tas kantoris svētdienas vakarā bija vaļā, konsultants nomainīja PINkodu, un pats galvenais, man tas neko nemaksāja, ja neskaita nervus.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #29 : 2018. gada 01. augusts, 13:38:16 »
Nezinu, kas jūs tur besī, atjaunojas un viss..lai tak atjaunojas.
Luīz, a ko skrēji? Man atmiņas zudums bij reiz iestājies uz PIN un nobloķējās telefons..tad es to visu pa telefonu nokārtoju - i jaunu PIN dabūju, i atbloķēju, Nākamreiz zvani LMT nebkurā diennakts laikā un nekur neskrien.
Emīlijai taisnība - wifi ir gandrīz visur.
Bet par Olguci - neko neteikšu, citādi atkal būs jāatvainojas :D