Autors Tēma: gāzes plīts.Kādu?  (Lasīts 2971 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

gāzes plīts.Kādu?
« : 2018. gada 24. jūlijs, 21:13:43 »
Diezgan steidzami jāiegādājas gāzes plīts. Neko nesaprotu no modeļiem. Kādu būtu vēlams pirkt? Par samērā demokrātiskām cenām. Vai arī - kādu nepirkt noteikti?

Atslēdzies Bobs

Re: gāzes plīts.Kādu?
« Atbilde #1 : 2018. gada 24. jūlijs, 21:19:11 »
nelietoju. līdz ar to neko nevaru ieteikt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2018. gada 24. jūlijs, 21:21:17 »
virsmu taču, ne jau visu plīti?
Ja plīts -augša gāze, cepene el.
Ja virsma maza, nevar vienlaikus uzlikt 2 lielas pannas -tas atkarīgs no taviem cepšanas paradumiem
Es visu savu sadz. tehn. esmu pirkusi tipa Vernerā, viss darbojas nevainojami, un man vienalga, ka neredzamais sāns iebuktēts

Atslēdzies dip

« Atbilde #3 : 2018. gada 24. jūlijs, 21:25:59 »
Man šķiet, ka visu plīti, ne virsmu. Bāc, es pat nesaprotu, ko nozīmē virsma :bricks:
Kāpēc augša gāze, cepene - elektriskā?

Atslēdzies magda

« Atbilde #4 : 2018. gada 24. jūlijs, 21:31:20 »
piekrītu Reno. Manuprāt, tādēļ,ka šāds variants ir parocīgāks.  Cik lielu virsmu- ar 2, 3, vai 4 degļiem , tas atkarīgs cik liela ģimene, cik bieži gatavo.

Atslēdzies dip

« Atbilde #5 : 2018. gada 24. jūlijs, 21:43:33 »
Variet mierīgi mani uzskatīt par stulbu, bet paskaidrojiet, kas ir gāzes virsma. Es izņemu savu veco plīti un? Uzlieku virsmu uz tumbočkas? Vai piemeklēju jaunu virtuves iekārtu, kura iestellēt šo virsmu? Smejieties, smejieties.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #6 : 2018. gada 24. jūlijs, 21:55:11 »
Man ir reno ieteiktais variants- gāzes virsma un elektriskā cepene. Baigi labi. Gāzes virsmai 4 riņķi, viens no tiem turbo. Labs grillpannai vai vok. Man liekas elektriskā virsa tādu špani nenodrošina, kādu vajag gaļas gabalu (ap)cept...

Pilsētā moš vienalga, bet man visādam gadījumam ir visas uzpariktes, plus vēl malkas
 plīts :)

Dip, nu aizej paklaiņo pa kadu bodi, redzēsi, kas ir gāzes virsma. Nu tā ir tāda parikte, kam izgriež caurumu virtuves galdavirsā un iestellē. Apakšā tad var montierēt ko gribi - tumbočku vai cepeni
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 24. jūlijs, 22:21:23 no Emīlija »

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2018. gada 24. jūlijs, 22:08:48 »
Dip :m:

Man patiesībā ir virsma, kas vīr-rocīgi iemontēta un atsevišķa cepeškplīts. Ja tev būs tukša vieta, kad izmet veco, un neko citu nemaini, tad jau labāk visu plīti kopā. Bet tādā komplektācijā, kā te sakām -augša gāze, cepene eletr.

Atslēdzies dip

« Atbilde #8 : 2018. gada 24. jūlijs, 22:10:57 »
Cik mīļi, reno!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #9 : 2018. gada 24. jūlijs, 22:20:42 »
absolūti par to - gāzes plīts un elektriskā cepeškrāsns. El. cepenē daaaaudz vairāk un vieglāk regulējamas iespējas!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #10 : 2018. gada 25. jūlijs, 07:50:38 »
Nezinu, kādas fīčas varetu gribēt gàzes plītij, pat nevaru iedomāties. Nopērc paceļamā cenā jebkuru plīti i vsjo. Un kam vajadzīga el.cepene, ar nesaprotu. Es tikpat labi kādreiz cepu ar mūžveco, kurai vsp grādi neregulējās un tikpat labi cepu ar regulējamo gāzes cepeni. Tas viss no iemaņām atkarīgs, ne plīts krutuma. Nezinu par gāzes virsmu izmēriem, bet es tagad pirktu ar lielāku virsmu, jo uz visiem 4 riņķiem nevar reizē salikt ko lielu. Nu labi, reti jau tā gadās, ka vajag 4. Ja esi ēst gatavotāja vulgaris, ne plīts atkarīgā, tad der jebkura gāzes plīts. Ta es domāju. Vislabak uztici pirkšanu vīrietim.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 25. jūlijs, 08:01:43 no Nāra »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #11 : 2018. gada 25. jūlijs, 07:54:07 »
man nāk prātā tikai, lai būtu viegla aizdedzināšana (ar elektrisko dzirksteli) un lai reste ir viegli tīrāma un noņemama

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2018. gada 25. jūlijs, 07:59:25 »
Tas jau pats par sevi saprotams.
Magda raksta par degļu skaitu. Pat nebiju iedomājusies mazāk par 4 un es pat neeesmu čakla pavāre.  4 degļi noteikti.

Atslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2018. gada 25. jūlijs, 08:22:17 »
Lai reste katram riņķim atsevišķi  -tad var ērti noņemt un mazgāt
Manējā virsma ir tāda melna stiklveidīga plāksne, 50x80 , AEG

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2018. gada 25. jūlijs, 08:35:44 »
Lai ņem ar astoņiem. Pietiks