Autors Tēma: gāzes plīts.Kādu?  (Lasīts 2935 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

Re: gāzes plīts.Kādu?
« Atbilde #15 : 2018. gada 25. jūlijs, 08:54:23 »
Lai ņem ar astoņiem. Pietiks

Un mazus, mazus kastrolīšus un panniņas

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #16 : 2018. gada 25. jūlijs, 08:59:24 »
Man iepatikās Emīlijas teiktais par turbo degli. Kad man atkal būs gāzes plīts, raudzīšu, lai tāds būtu.

Atslēdzies dip

« Atbilde #17 : 2018. gada 25. jūlijs, 09:01:26 »
Turbo deglis man asociējas ar Ferrari.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #18 : 2018. gada 25. jūlijs, 09:06:16 »
4 riņķi, viens no tiem turbo. Labs grillpannai vai vok.
Vokpanna uz elektriskās plīts ir samērā gaudens pasākums. Uz gāzes labāk, bet tāds turbo riņķis būtu ļoti derīgs.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #19 : 2018. gada 25. jūlijs, 09:30:50 »
Vispār jau gāze ir tāda lieta, kas jau pārredzamā nàkotnē beigsies...ok, 10-20 gadus vēl būs....bet būs nepatīkami tad pensionāram ap 80 gadiem saskarties ar problēmu, ka gāzes ta navu!
Ja plīts problēma šodien risinàma, tad atteiktos no gàzes un domàta par elektrisko...

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #20 : 2018. gada 25. jūlijs, 09:34:38 »
Ak tad gāze ar beigsies 10-20 gadu laikā. Atceros no manas bērnības un jaunības runas par to, ka nafta lūk beigsies pēc gadiem 20... Tas protams nenozīmē, ka šie resursi ir bezgalīgi, bet tomēr ne tik ierobežoti, kā labpatīk dažiem iedomāties un citus biedēt!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #21 : 2018. gada 25. jūlijs, 09:37:29 »
10-20 gadus vēl būs
Cik ilgi tad tā plīts, Tavuprāt, kalpos?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #22 : 2018. gada 25. jūlijs, 09:42:03 »
Cik ilgi tad tā plīts, Tavuprāt, kalpos?
taisnība! :D
tagad plīts tiek taisīta, lai ātri salūst un jāpērk jauna! ..patērētàju ekonomika rullē uz bezdibeni...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #23 : 2018. gada 25. jūlijs, 11:55:10 »
Ja ir gāzes pieslēgums un nav plāna no tā atteikties, tad protams, ka jāpērk atbilstoša plīts. Es ieteiktu kombinēto, kurai augšā ir gāzes degļi un apakšā elektriskā cepeškrāsns.  Nu tipa tādu
http://www.rdveikals.lv/products/lv/222/47753/sort/1/filter/0_0_0_0/ZCK540G1WA-pl%C4%ABts.html

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #24 : 2018. gada 25. jūlijs, 12:31:38 »
Tomēr nesaprotu, ko jūs ar to elektr.apakšu ņematies?
Man, kad pirku, pat prātā kkas tads neienāca. 

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #25 : 2018. gada 25. jūlijs, 13:08:55 »
Nār, pamēģini el. cepeni un tad runā :)
Ir labāk un ērtāk (veselīgāk?). Kopš ieviesās elektriskā cepeškrāsns, tā tie darbināta 2-3 reizes nedēļā.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #26 : 2018. gada 25. jūlijs, 13:14:20 »
Gazes plītij visvienkāršakai jau arī grādus var uzgriest un grilu. Bet padomjlaikos ar veco cepeni eklērus cepu. Tā ka ne plīts, bet cepējs svarīgs  :rofl:
Tagad neko nemēģināšu, tie laiki beigušies, kad plītij jāvergo. Kam hobijs vai dzīve piespiež- gan jau ir svarīgs gan dizains :) gan fīčas, nestrīdos nemaz.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #27 : 2018. gada 25. jūlijs, 16:01:46 »
Dip, neklausi Nāru.  :rofl: Tev Luīze  iedeva normālu variantu. Es noteikti skatītos, vai cepeškrāsnij ir konvekcija, vai nē. Nu, ventilators iekšā.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #28 : 2018. gada 25. jūlijs, 16:06:34 »
Ja vecā bijusi "tīra" gāzes plīts, tad jāparūpējas par drošu elektropievadu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #29 : 2018. gada 25. jūlijs, 16:12:53 »
pagajušogad pirku jaunu plīti..ar neko nesapratu..5x gaju pa veikaliem pētīt,ko man vajag.rezultātā viss ir kā vajag...tikai Emīlijas pieminetais turbo deglis,laikam būs izgājis no ierindas..bija baigi laps...taču viņam ir kkāda drošības programma ..nu nezinu kas, kkas kas atslēdz gāzi drošībai..nu tur ja nodziest liesma utt.un tagad viņš kurva slēdzas laukā vislaik,kad neviens viņam to neprasa...tīrīt ap to turbo arī nav viegli, bet man jaunatne tāda,ka regulāri kko pārlaiž pāri..viss cits perfekti...apukšā divu veidu el cepenes...viena ar propelleri otra kkāda citāda.. cepīšana perfekta...bet nujā laikamnebūs pats budžetīgākais variants :(
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega