Autors Tēma: par lidmašīnām  (Lasīts 7224 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Re: par lidmašīnām
« Atbilde #30 : 2018. gada 06. septembris, 22:22:22 »

Nesēž nemaz tik solīdi. Strebj šmigu turpat salonā, labākajā gadījumā knosās un smird
Knosīties un smirdēt ir labāk, nekā grāmatu lasot ieraut šļuku? :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #31 : 2018. gada 07. septembris, 08:47:05 »
SAS - ērti, vārdu sakot, normāli.
AIR MALTA - it kā ērti, bet kā jau dienvidnieki, nekur aplam nesteidzas. Padomājiet, kas gan ir stunda šur vai tur. Pofig, ka kādam jātiek uz nākamo reisu.
KML - Royal Dutch Airlines, vismaz biznesa klasē super. :) Man patika.
Air Baltic - kopš pārgāja uz bombardieriem, man nepavisam nepatīk.
Pirmdien lidošu ar Turkišu. Tad redzēs.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #32 : 2018. gada 07. septembris, 12:00:59 »
Knosīties un smirdēt ir labāk, nekā grāmatu lasot ieraut šļuku? :)
Oi, ja tie šļukas rāvēji lasītu grāmatas  :rofl:  "Meitenīt, jums tālu jālido?" Tā kā viņš bija pie loga, pajautāju, vai viņam pa ceļam kādā pieturā jāizkāpj...  :faint:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #33 : 2018. gada 07. septembris, 12:39:41 »
Oi, ja tie šļukas rāvēji lasītu grāmatas  :rofl:  "Meitenīt, jums tālu jālido?" Tā kā viņš bija pie loga, pajautāju, vai viņam pa ceļam kādā pieturā jāizkāpj...  :faint:
Vot sievietes... Šai piedāvā "gaisa klubiņā" iestāties, bet viņa ņem un rupji atšuj.. pfff....

:D

Nē nu... lidmašīnā pajautāt lidojuma galamērķi gan nav tas labākais jautājums sarunas uzsākšanai, bet tomēr.... Varbūt cilvēks satraucās un sadomājās, ka Tu ātrāk izkāpsi un viņš nepaspēs iepazīties :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #34 : 2018. gada 07. septembris, 12:56:37 »
Nu, galamērķis jau var būt arī kur tālāk par konkrētā lidojuma galamērķi. Mazums ar pārsēšanos kur tālāk jālido.  Un, galu galā, ko lai tas vīrišķis pajautā sarunas uzsākšanai? 

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #35 : 2018. gada 07. septembris, 13:09:57 »
Nu, galamērķis jau var būt arī kur tālāk par konkrētā lidojuma galamērķi. Mazums ar pārsēšanos kur tālāk jālido.  Un, galu galā, ko lai tas vīrišķis pajautā sarunas uzsākšanai?
Nu, es nezinu... Pajautat, vai jau agrāk esmu bijusi tur, uz kurieni lidoju, itkā ir loģiskāk.. Manuprāt.  :confused:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #36 : 2018. gada 07. septembris, 13:13:15 »
hihihi..."man kājām vietas pietika", garkāju būtnes savākušās :D 

lūk MAN (197cm BEZ papēžiem) gan ir problēmas ar kāju ievietošanu :)  Es to risinu dažādi - ja blakus neviena nav, sēžu pa 2 vietām, ja esmu "aisle" vietās, tad iesēžos pa diagonāli, reizēm nopērku/izvēlos vietu pie rezerves izejas (tik ne pie loga, tur ceļgalu sasaldēju)...

PS, tas ir jāredz/jāsaprot ar ko sarunu uzsākt :) un kādā valodā. Ir bijušās ļoti patīkamas un interesantas sarunas, piem viena slovākiete man visu jauno čeho-slovākijas vēsturi izstāstīja, savukārt cita par darbu uz kruīza kuģiem... un tad kad sīkā ko tādu iepīsktējās, man bija "eksperta" viedoklis :)     
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 07. septembris, 13:35:23 no daddy »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #37 : 2018. gada 07. septembris, 21:24:55 »
Ja par tēmu -  es nudien neesmu nekad salīdzinājusi lidmašīnu markas. Pat nezinu tās ... Līdz galamērķim aizlidina  i labi, ko  vairāk vajag?  Sēdekļos tilpstu visur (:D), augums neliels, kājiņas īsiņas, no problem. Tak ne jau uz dzīvi tai ļotenē ievācos, lai kaut kādiem sīkumiem būtu nozīme.
Varbūt ne tik bieži lidoju, lai sāktu ko salīdzināt.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #38 : 2018. gada 07. septembris, 21:26:01 »
Tad Tu nesaproti garo ļaužu problēmas/mokas ;)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #39 : 2018. gada 07. septembris, 21:29:30 »
Lidoju ar Baltiku, Ryanair un Wizairu

Baltiks pie manis laiž propelleru lideni. Lido ļoti lēnu. Biļetes pērku izpārdošanās. Kājām vietu nav. Parasti pēdējā izvēle kaut gan labi ielidošanas/izlidošanas laiki

Ryanair. Lidojošais bārs. Kājām vietu nav. Nepatīk. Labs izlidošanas laiks. Ielodo vēlu, ja nokavē netieku mājā

Wizairs. Patīk. Labi laiki. Kājām vietas pietiek. Tīrāks

Lidojuma laikā lietoju savu šmigu. Koferī caur drošībai tukša colas pudele un tad tualetē sajaucu ar piepirko colu un bacardi. Papildus mana playliste ausīs un tad jau var pacelties uz Rīgu... kas interesanti atpakaļ nedzeru - grāmatas/žurnāli un mūzika
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #40 : 2018. gada 07. septembris, 21:32:51 »
Tādiem cilvekiem kā Kvadra ir ļoti viegli. Es pat tad, ja stundu kaut kur jàsēž, kaut telpā uz zemes, iespringstu uz ērtumu utt. Tiie nav sikumi!! Lidmašīnas ļoti atšķiras. Ar Raini lidotajiem nav brīnums, ka rodas fobija lidot.
Nezinu kāpec, bet nekad nav ienācis prātā lidojumā dzert alko.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #41 : 2018. gada 07. septembris, 21:38:25 »
Mērāmies ar lidmašīnām? :)

A man vienalga ar ko lidot... galvenais, lai laba kompānija... :) un 1F vietiņa,vēlams... :D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #42 : 2018. gada 07. septembris, 22:03:02 »
Kas ir 1F?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #43 : 2018. gada 07. septembris, 22:05:16 »
kruta

Atslēdzies daddy

« Atbilde #44 : 2018. gada 10. septembris, 09:09:20 »
Lidojuma laikā lietoju savu šmigu. Koferī caur drošībai tukša colas pudele un tad tualetē sajaucu ar piepirko colu un bacardi. Papildus mana playliste ausīs un tad jau var pacelties uz Rīgu... kas interesanti atpakaļ nedzeru - grāmatas/žurnāli un mūzika

kāpēc Tu tukšu pudeli nes?? taxfree zonā taču arī kolu var nopirkt :)