Autors Tēma: par lidmašīnām  (Lasīts 7157 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Re: par lidmašīnām
« Atbilde #60 : 2018. gada 10. septembris, 16:28:30 »
rezultātā viņa ir apkrāvusies ar divām pustukšām kolas pudelēm
vienaa briidii ir 3 pudeles: kokchika, pustukshaa cola un pustukshais bacardi. Visu nesu lidmashiinaa :)

P.S. cola nav 2l pudele! :D
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #61 : 2018. gada 10. septembris, 17:28:43 »
Patīkams pārsteigums  - Aeroflot. Labas lidmašīnas, pat tik īsā lidojumā kā Rīga-Maskava (1h 15min) dod gan bezmakas dzērienu, gan uzkodas. Salīdzinot Air Baltic pat 3h reisā economic biļetes īpašniekam par velti neko nedos.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #62 : 2018. gada 10. septembris, 17:45:16 »
vienaa briidii ir 3 pudeles: kokchika, pustukshaa cola un pustukshais bacardi. Visu nesu lidmashiinaa :)

P.S. cola nav 2l pudele! :D

man nebūtu žēl to nopirkto kolu noliet podā, lai pielietu šmigu. Speciāli ar tukšo pudeli iekšā neietu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #63 : 2018. gada 10. septembris, 19:23:41 »
a tā dzeršana lidmašīnā, tā ir tāds obligāts pasākums? citāda veida izpriecas un aktivitātes netiek piedāvātas? Nē, nu es, protams,  atceros, ka ārsti saka, ka ja cilvēks krīt skaidrā, šams dabū lielāku traumu nekā dzēris. Nezinu vai tas maz attiecās uz lidmašīnām, tur visi krīt smuki čupiņā un ja viens no visiem ir dzēris, diez vai to situāciju glābs.  :thinking:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #64 : 2018. gada 10. septembris, 20:10:05 »
Olguci, a ko Tu iesaki? Boulingu uzspēlēt?
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #65 : 2018. gada 10. septembris, 20:16:10 »
a tā dzeršana lidmašīnā, tā ir tāds obligāts pasākums? citāda veida izpriecas un aktivitātes netiek piedāvātas? Nē, nu es, protams,  atceros, ka ārsti saka, ka ja cilvēks krīt skaidrā, šams dabū lielāku traumu nekā dzēris. Nezinu vai tas maz attiecās uz lidmašīnām, tur visi krīt smuki čupiņā un ja viens no visiem ir dzēris, diez vai to situāciju glābs.  :thinking:

Iedzērušam krītot vismaz mazāka psiholoģiskā trauma  :smej:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #66 : 2018. gada 11. septembris, 08:53:36 »
a tā dzeršana lidmašīnā, tā ir tāds obligāts pasākums? citāda veida izpriecas un aktivitātes netiek piedāvātas?

obligāts nav, bet Tu iedzer 1x un tad sajutīsi atšķirību :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #67 : 2018. gada 11. septembris, 18:28:14 »
Drīz atkal lidošu ar Turkish Airlines, aizdomājos... Nu briesmīgi jau saslavēta lidsabiedrība... bet, ja godīgi... neko taaadu es šamajā "neatrodu" (šmigu dod cik gribi, tas gan... :D ). Turcijas iekšzemes reisos lidmašīnas diezgan nožēlojamas. Pabarot gan šie pamanās pat stundas lidojumā... Bet pēdējoreiz "garajā" reisā tas viņu slavenais ēdiens bija nu - tāds... galīgi nekāds. Divreiz esmu bijusi tajā Stambulas rūpnīcā, kas visiem reisiem ēdienu ražo, ah un vai, bet lidmašīnā man dod mikrenē uzsildītu pļeckbuločku ar makaroniem... :(

Tad jau airbaltika ēdienkarte ir augstas klases restorāns...
St citu - iesaku - biju ļoti patīkami pārsteigta, saņemot paplāti:
https://airbalticmeal.com/#
Un tieši no šejienes, nevis tie komplekti, kas kopā ar biļeti pērkami.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #68 : 2018. gada 11. septembris, 23:40:11 »
Airbaltic labs,saki? man negribot drīz 2x jamo jālieto,nemīlu es to balticu

Atslēdzies Minne

« Atbilde #69 : 2018. gada 11. septembris, 23:46:46 »
Nekādas vainas mūsējiem. Man traki patīk tie koķetie lakatiņi ap kaklu stjuartēm

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #70 : 2018. gada 12. septembris, 07:56:22 »
Daža laba stjuarte man patīk labāk nekā tie lakatiņi

Atslēdzies daddy

« Atbilde #71 : 2018. gada 12. septembris, 08:53:02 »
Bobi - nevērtē stjuarti pēc lakatiņa ;)

Emīlij, vai tā nav atklāta reklāma? :) bet izvēle tiešām plaša un arī šmigu izvēle kudī plašāka nekā tajā menjū lapiņā... njā...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #72 : 2018. gada 12. septembris, 12:49:58 »
Emīlij, vai tā nav atklāta reklāma? :) bet izvēle tiešām plaša un arī šmigu izvēle kudī plašāka nekā tajā menjū lapiņā... njā...

Vsmisļe? Es tur nestrādāju, un man nemaksā par komentāru rakstīšanu forumos, tad jau laikam nav. Es ar pieredzi dalos.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #73 : 2018. gada 12. septembris, 14:36:50 »
Es te pētu jaunos/vecos Turkish Airlines pasažieru apcubināšanas paņēmienus, un te jums apkopojums:

Turkish Airlines piedāvā saviem tranzīta pasažieriem:
BEZMAKSAS Stambulas apskates ekskursijas pasažieriem, kam nākamais savienotais reiss jāgaida 6 – 24  stundas.
Ekskursiju laiki: 08:30 – 11:00 ; 09:00 – 15:00; 12:00 – 18:00; 09:00 – 18:00; 16:00 – 20:00,
Pasažierim pēc pases un muitas kontroles ir jādodas pie Hotel Desk un jāpiesakās Stambulas apskates ekskursijai, ne vēlāk kā pusstundu pirms tās sākuma. Ekskursija notiek ar autobusu, ir iekļauta bezmaksas maltīte, arī ieeja visos muzejos ir bez maksas.

VIESNĪCU SERVISS
Pasažieriem pienākas bezmaksas viesnīca Stambulā (1 nakts), ja savienojuma laiks starp reisiem ir vairāk kā 10 stundas ekonomiskās klases biļešu īpašniekiem vai 7 stundas tiem, kas lido biznesa klasē, un cita savienojuma ar īsāku laiku starp lidojumiem nav. Lai pieteiktos šim pakalpojumam, pasažieriem, izejot no Stambulas lidostas, tranzītzonas jāmeklē Turkish Airlines viesnīcu servisa centrs (hotel desk), kas noorganizēs transfēru uz kādu no Turkish Airlines līgumviesnīcām – iepriekš gan nav iespējams zināt, uz kuru konkrēti.

STOPOVER SERVICE  - brīvprātīgi izvēlēts pakalpojums.
Veicot turp-atpakaļ rezervāciju lidojumiem ar TK reisiem caur Stambulu, pasažieris, pirms biļete noformēta,  var pieprasīt pagarināt tranzītlaiku  un palikt Stambulā 1 nakti bez maksas, iepriekš noformējot viesnīcas rezervāciju caur savu ceļojumu konsultantu. Šajā gadījumā pasažieris zinās viesnīcu  jau iepriekš, un viņam būs pieejams vaučeris jau pirms izlidošanas.
Jāatceras, ka šo pakalpojumu var izmantot tikai tie pasažieri, kuriem ir iespēja pēc piedāvāt īsāko savienojumu, bet tie brīvprātīgi vēlas pagarināt tranzītlaiku uz vairāk nekā 20 stundām. Gadījumos, kad ir tikai reisi ar tranzītlaiku vairāk nekā 10 stundas / 7 stundas (ekonomiskās/biznesa klases pasažieriem), tad šie pasažieri klasificējās kā VIESNĪCU SERVISA klienti.

Papildus STOPOVER nosacījumi:
- jābūt turp-atpakaļ biļetei ar izlidošanu no Rīgas un ielidošanu Āzijā, Tālajos Austrumos, Āfrikā, Vidējos Austrumos, Amerikas reģionā un Dienvideiropā;
- Ekonomiskās klases pasažieris var pieprasīt 1 nakti 4* viesnīcā;
- Biznesa klases pasažieris var pieprasīt 2 naktis 5* viesnīcā;
- tranzītlaikam jābūt vairāk nekā 20 stundām;
- visiem lidojumiem jābūt Turkish Airlines.

Pasažieru ērtībām lidojuma laikā Turkish Airlines lidojumos aviobiļetes cenā ir iekļauta bezmaksas ēdināšana un  dzērieni.
Joprojām atļautā bezmaksas reģistrētā bagāža starptautiskajiem lidojumiem no Rīgas ir 40 kg biznesa klasē, 30 kg ekonomiskajā klasē.
Zīdainim (0-2 gadi) pienākas nododamā bagāža 10 kg + 1 saliekamie bērnu ratiņi.
Turkish Airlines bez maksas pārvadās arī jūsu golfa  ekipējumu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #74 : 2018. gada 12. septembris, 18:27:56 »
Ne velti tiek slavēti