Autors Tēma: šausmas  (Lasīts 5027 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

šausmas
« : 2014. gada 14. novembris, 10:07:09 »
Lasu,tiku līdz pusei,neticami    http://infoagentura.wordpress.com/2013/04/02/norvegija-pedofilu-zeme/

Links uz šo saiti bija zem raksta Dienā

Atslēdzies diddly

Re: šausmas
« Atbilde #1 : 2014. gada 14. novembris, 10:18:03 »
ne,nu 100% tam visam ticēt nevar,bet neba jau nu bez pamatojuma sitādas lietas var sarakstīt :faint:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 14. novembris, 10:18:46 »
Man šausmas liekas, ka tagad visi kas grib savus daiļdarbus var izplatīt plašām masām blogu formātā, bez jebkādas filtrācijas. Un, ka ir tādi, kas lasa un notic katram vārdam un avotam.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #3 : 2014. gada 14. novembris, 10:48:48 »
  ok,tagad tādi laiki,katrs pats sev rakstnieks,bet tad Diena arī nefiltrē? 

krieviete sašūmējusies,skaidrs,bet ne no zila gaisa,un kkas no tā jau te arī ir ticis darbināts-kautvai tā pati novatoriska b/dārzniekiem domātā grāmatiņa...
  Kolēgas krustmeitai UK arī bērnu atņēma,no šejienes visi radi iesaistījās,sākumā pat nezināja,kur ir paslēpts.

Par b/d un turienes kārtību zinās mellene stāstīt,mūsu ausīm gana skarba tur daža kārtība

Atslēdzies Tille

« Atbilde #4 : 2014. gada 14. novembris, 11:15:39 »
Šitais " 100 gadus atpakaļ Norvēģijā pat nebija alfabēta" riktīgi iespārda un piedod ticamības momentu ...

Atslēdzies Tille

« Atbilde #5 : 2014. gada 14. novembris, 11:40:44 »
Klau, es tikko izlasīju tās grāmatiņas - http://www.lm.gov.lv/upload/dzimumu_lidztiesiba/%5B4024%5D_lr_lm_gramata.pdf

Kas tur ir par vainu, nespēju saprast ...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 14. novembris, 11:42:55 »
Karlīna un Kārlis? Jā, nekā tāda nebija. bērni neuztver kā kaut ko ārkārtēju arī citus gara darbus - Palle viens pats pasualē, Sarkangalvīte utt. Pieaugušie ar savu domāšanu visu sabojā. Freidam būtu ko norauties.

Atslēdzies Tille

« Atbilde #7 : 2014. gada 14. novembris, 11:59:14 »
Vo vo ... cik pašam greizam jābūt, lai tur ko greizu saredzētu ...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2014. gada 14. novembris, 12:47:21 »
Atcerieties, ka Norvēģijai ir diezgan daudz un daži diezgan lieli ienaidnieki.

Un vel, atcerieties, kā ZKorejas līderis atdeva paris rokas puišus 1000 suņiem apēšanai....

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2014. gada 14. novembris, 16:30:14 »
diddly-
es šito štelli esmu nolikusi jau plauktiņā...pērngad cepos :) :D un jaa mani ari parņēma neizpratne- kaa tas var buut, neticu,bla bla bla...
taapēc izraku visu pieejamo info, noskatiijos visu ko vareeju...izlasiju viedokljus par un pret.... un tagad esmu mieraa.
savu viedokli neizteikšu,lai katrs meklē pats...

no ikdienas dziives varu teikt, ka paldies dievinjam neesmu Norvēģijā...tomer, lielaakaas briesmas, jebkurai normalai ģimenei arī manaa mītnes zemē ir nokļūt socialo darbinieku inereses zonaa... ak vai ....(ģībējsmaiļiks)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mogo

« Atbilde #10 : 2014. gada 14. novembris, 16:57:41 »
Esmu dziivojusi NO. Ir man tur draugi, gan vieteejie, gan letinji. NEVIENAM nekad nav bijušas problēmas ar sociālajiem. Bērni aug aprūpēti, smaidīgi, forši puikas un meitenes; un nav iesprostoti dziivoklii ( tipa beerni vieni nekur nedriikst ), taapat braukaa pa ciemu ar vellapeediem, kopj zirdzinjus, gan jau kaadu duumu uzvelk utt., kaa jau parasti beerni.
Un kad lasu par taam sazveerestiibu teorijaam, ka viss tiek dariits, lai iebrauceejiem atnjemtu beernus, jo pashi norveegji ir 90 % pedofiilu, nu moins  :banhead:  Protams, nav duumu bez uguns, bet nevajag arii seet masu psihozi. Un nevajag aizmirst, ka visos labklaajiibas un apmierinaatiibas topos NO ir pirmajaas vietaas.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #11 : 2014. gada 14. novembris, 17:04:28 »
Man liekas, ka biežāk dzird par pedofiliem katoļu mācītājiem nekā norvēģiem...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #12 : 2014. gada 14. novembris, 17:19:05 »
Piekriitu Mogo, kaut Norveegjijaa neesmu dziivojusi. Un tie, kas nonaak sociaalo dienestu redzeslokaa, ne bez iemesla tur nonaak.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #13 : 2014. gada 14. novembris, 17:22:52 »
Mogo-
uz šito es tev varu atbildeet,kaa ir pie mums... jā,indiešu berni staigaa baros, noplukuši,rakņajas pa misenēm(laikam taads dziivesveids ,jo neticu,ka vajadziba)...braukalee ar velosipēdiem un nevienam parsvaraa vinji neinteresee(kameer kkas nenotiek)...tai pat laikā (ne par velti es izīmēju) normalas gimenes...tieši viņas straucas par nonākšanu socu redzeslokā...ja vinju uzmaniibu izpelnas nelabveeliigies, tad jau tas apsveicami...
negribu uzskaitiit konkreetus piemērus no savas apkārtnes un pazinju pieredzes(neredzu jeegu).... bet
pieminēšu kaut vai gadiijumu,kad socialais darbinieks ar skolas medmāsu uzklupa vecakiem,kad ieraudziija bērnu skolā kuram bija pabalējuši ar zeļonku smēretie izsitumi(alerģiski kkadi) māte dabuuja skaidrot, ka taa nav bijusi vardarbiiba pret bērnu un arii ņirgāšanās vinju, iepunktojot zaļu.. :faint: ak šausmas, ak šausmas anglijā nekas tads nav paziistams un nav pieņemams... lieki teikt, ka ģimene kkadu laiku bija zem kontroles....
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #14 : 2014. gada 14. novembris, 17:24:57 »
Man liekas, ka biežāk dzird par pedofiliem katoļu mācītājiem nekā norvēģiem...
tas atkariibaa par ko interese:)
man katoļu maciitaji vienaldziigi,neko par šamiem nezinu(zinu jau ,bet tas uz lietu neattiecas)
bet bērni man šobriid aktuali,liidz ar to par šo teemu ir viedoklis... :) un interese.
IG- mellenessniega