Autors Tēma: aļo,garaž!  (Lasīts 2291 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies lumbergs

aļo,garaž!
« : 2018. gada 26. jūlijs, 13:44:10 »
Vai kāds ir norakstījis (noņēmis no uzskaites) savu auto? Es te vienkārši visās tajās lapās sapinos un neko nesapratu. Kur, kā tas jādara un cik tas maksā?

Atslēdzies Spārka

Re: aļo,garaž!
« Atbilde #1 : 2018. gada 26. jūlijs, 13:54:11 »
Vui, jā, bet dikti sen. Toreiz bija gauži vienkārši.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2018. gada 26. jūlijs, 13:57:33 »
Sameklē internetā kādu sev tuvāku šrotu, kas tiesīgs pieņemt auto uz norakstīšanu. Pašai nekas vairāk nebūs jādara, šie norakstīs un vēl kādu naudiņu par auto samaksās atkarībā no tā vērtības un iespējamās detaļu realizācijas.
Tas, ja auto reāli eksistē.
Ja uz Tevis no aizlaikiem "karājas" kkas sen dabā neeksistējošs, tad uz CSDD ar numuriem (ja ir), reģistrācijas apliecību (ja ir) un savu pasi un prasi norakstīt. Cik atceros, bija bez maksas. Vai pavisam simboliski kkas.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #3 : 2018. gada 26. jūlijs, 14:02:01 »
Jā, pirms pāris nedēļām aizvedu savu mazauto uz šrotu. Viss īzī pīzī. Autorizēts šrots, sazvanīju, pirms tam palūdza aizsūtīt tehn. pases bildes, lai var pārbaudīt, ka viss ir kārtībā. Pēc dažām dienām aizbraucu auto turp, sarakstīja visus papīrus, iedevu bankas kontu, paglaudīju auto sānus, atdevu atslēgas. Pēc 2h manā kontā ienāca nauda.
Pārbaudīju e-csdd, ka viss izdarīts.
Rīgā ļoti retais no tiem šrotiem strādā sestdienās, nācās pameklēt.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #4 : 2018. gada 26. jūlijs, 14:06:52 »
Liels paldies,meklēšu tuvāko šrotu,kuram ir tiesības norakstīt!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #5 : 2018. gada 26. jūlijs, 14:14:47 »
Ja Rīgā, es aizvedu uz Japps Rumbulā. Laipns gan telefoniski, gan uz vietas.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2018. gada 26. jūlijs, 21:56:46 »
hm...noņemt no uzskaites ir= aizvest uz šrotu??  :scratch: laab ,es sen vairs neko nesaprotu... bet manuprat vaitad nebija vienk jāiet uz Csdd :scratch: ?? :blushing: netici man uz vārda ,...bet kkā tā es darīju ar savu mašīnu...aa vēl numurus laikam nodevu :confused: ,kapēc neprasi...tad man tas autiņš 2gadus stāvēja sētā ,kamēr notirgoju...a numura žēl,tik ilgi vinu nokompostēju,ka aizgaja tautās...a bija smuks un speshels  :sad_smiley: tak piezvani un pajautā, es tā darītu :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #7 : 2018. gada 27. jūlijs, 00:08:44 »
Ja auto ir metams ārā, uz šrotu. To es saucu par kaut kā norakstīšanu un tā arī izlasīju Lumberga jautājumu.
Ja grib vēl paturēt pagalmā, tad numuri jānodod, jānoņem no uzskaites.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2018. gada 27. jūlijs, 08:04:11 »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #9 : 2018. gada 27. jūlijs, 09:17:58 »
hm...noņemt no uzskaites ir= aizvest uz šrotu??  :scratch: laab ,es sen vairs neko nesaprotu... bet manuprat vaitad nebija vienk jāiet uz Csdd :scratch: ?? :blushing: netici man uz vārda ,...bet kkā tā es darīju ar savu mašīnu...aa vēl numurus laikam nodevu :confused: ,kapēc neprasi...tad man tas autiņš 2gadus stāvēja sētā ,kamēr notirgoju...a numura žēl,tik ilgi vinu nokompostēju,ka aizgaja tautās...a bija smuks un speshels  :sad_smiley: tak piezvani un pajautā, es tā darītu :)
Ir vismaz divas iespējas, - noņemt no uzskaites uz laiku (nodod tikai numurus, kuri tiek glabāti 1 gadu, - pēc tam (ja nepaspēj piereģistrēt atpakaļ) jāmaksā par jauniem numuriem) vai noņemt uz visiem laikiem. Otrajā gadījumā prasa papīru no šrota, ka utilizēts.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?