Autors Tēma: Kas nepatīk?  (Lasīts 6077 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Kas nepatīk?
« : 2018. gada 29. jūlijs, 00:05:34 »
Man nepatīk un kaitina:
 viss, kas ielikts kaut kādos rāmjos;
stereotipi;
nepunktualitāte;
emociju neizrādīšana;
uzspiešana staigāt svārkos un kleitās;
politika;
sievišķo enerģiju blēņas;
dziednieku ālēšanās Latvijā;
augstprātība;
neprasme pasmieties par sevi pašu;
gaušanās;
puķainas kleitas;
iedomas par sevi esam visviedāko;
orhidejas;
ai, daudz visa kā...
Velkomēti turpināt un izteikties.

Atslēdzies olgucis

Re: Kas nepatīk?
« Atbilde #1 : 2018. gada 29. jūlijs, 00:24:51 »
ir tikai divas lietas, ko neciešu:
1. kad kavē. Jo faktiski tādā veidā esmu spiesta tērēt daļu savas dzīves laika dēļ cilvēka, kas to neciena;
2.ja melo. Jo par zemu mani novērtē, uzskatot, ka noticēšu.

Pie tam, nekad nevienam neko nepārmetu, vienkārši atturos no tādu cilvēku sabiedrības, ja nav iespējas vispār tos izsvītrot no savas dzīves.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2018. gada 29. jūlijs, 06:10:47 »
Grūta dzīve Nomadei, tik daudz kas kaitina...

Cilvēki melo, visi. Daudz vai maz, jauši vai nejauši, aiz ieraduma vai mērķtiecīgi - tas cits jautājums. Ja par daudz un aiz ieraduma - tas man rada tādu kā neērtības sajūtu - jo tak atpazīstu jau, dažkārt pat zinu patiesību, nu un kas man tagad jādara... Nekas.

Ā un to patiesību, ka otrā parasti visvairāk kaitina tieši tas, kas piemīt pašam, ir ļoooti veselīgi atcerēties... :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2018. gada 29. jūlijs, 06:51:26 »
Ā un to patiesību, ka otrā parasti visvairāk kaitina tieši tas, kas piemīt pašam, ir ļoooti veselīgi atcerēties... :)
Jā, jā, kaut kur tā kā baigi dzirdēts - ja nevicinu varaviksnes karogu, tad jau pati... tā tur... latentā...
Ne vella, atļaušos nepiekrist šai (it kā) patiesībai. Kaitina atšķirīgais. Nē, nelīp man pie rokām sveša manta, nē, es necenšos izšmaukt pa glumo uz cita rēķina, nē, es parādus atdodu (vai, vislabāk - netaisu), nē, es pildu, ko solījusi. Un nē - es neatstāju aiz sevis tualetē aiz*irstu podu un nomīztu grīdu!

Atslēdzies dip

« Atbilde #4 : 2018. gada 29. jūlijs, 09:06:26 »
Kas tad mani kaitina? Tukša, bezjēdzīga pļerkstēšana, maļot vienu un to pašu 100-ām reižu.
Noteikts balss tembrs, kuru dzirdot, es cenšos pamest sarunu telpu. Man vienkārši paliek fiziski slikti. Un nav no svara, ko runā,. Vienkārši tās frekvences izsit sirdi no ritma, Stulbi, bet tā tas ir.

Nepatīk dzelžaina patiesības deklarēšana. Kad nav nekādu variantu. Nepatīk diskriminējošas situācijas.

Bet melošana ir interesanta. Īpaši, ja melotājam ir tā pašvaki ar atmiņu :smile:

Nepatīk iet uz obligātajām viesībām, no kurām ir pagrūti aizlaisties.
Ne īpaši patīk braukt ar mašīnu (sēžot blakus, jo pati nevadu).
Nepatīk fočēties.

Pasmaidīju, ka Nomadei pēc viņas deklarētā nepatīk augstprātība. Labi rūkts :wtf:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #5 : 2018. gada 29. jūlijs, 09:12:04 »
Uiui, kvadra :) Vispār jau šis teiciens ir par raksturu un izpausmēm, nevis gaumi vai ieradumiem. Ja man patīk puķainas kleitas, droši vien patīk gan sev, gan citiem. Ja aizveru poda vāku, tad arī no citiem to gaidu. Nevajag jaukt mušas ar kotletēm :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2018. gada 29. jūlijs, 09:32:47 »
Nomade forši sarakstīja,kā ienāk prātā. Nav jau tik svarīga nepatikšanas pakāpe.
Man arī nepatīk puķainas kleitas (sev), bet karstā laikā kleita ir vislabākais!
Jocīgi gan būtu lasīt, ka kādam pat''ik meļi
Ja pa tādām smieklīgākām nepatikšanām -

man nepatīk džezs, kur visādi pļerina un improvizē
man nepatīk viena noteikta tembra soprānu balsis
man nepatīk, ka pašlaik tēva radio galīgi nost no viļņa un čerkst
uzpūtīgas runas un paštaisnība
ja cilvēks katrā niekā saskata apvainojumus un netaisnību

Atslēdzies dip

« Atbilde #7 : 2018. gada 29. jūlijs, 09:38:50 »
Ā, un vēl man nepatīk, ja viesībās, draugu sanākšanās pļurina TV.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #8 : 2018. gada 29. jūlijs, 09:40:20 »

Tā tiešām ir patiesība? Vai tomēr Nomades saraksta Nr. 2?
Pašam visvairāk nepatīk augstprātība, vēl jo vairāk, ja, vēsu prātu paanalizējot, gandrīz 100% gadījumu izrādās, ka tai īstenībā nav nekāda pamata, t.i., cilvēks ir pārāk sadomājies par savu iluzoro nozīmīgumu, sasniegumiem un vēl nez' ko. Sliktākais, ka tā lieta ir atrodama arī šeit, SF.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2018. gada 29. jūlijs, 11:13:47 »
Nu gan sarakstījāt... :)
Man visvairāk riebjas, ja esmu kļuvusi par sev nepatīkamas situācijas ķīlnieci - nevaru tikt prom no pasākuma, kurš vai kura kompānija man nepatīk.

Atslēdzies magda

« Atbilde #10 : 2018. gada 29. jūlijs, 11:26:43 »
No "globālām" lietām- augstprātība un skopums. No mazsvarīgām- kantrī mūzika un šlāgeri.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #11 : 2018. gada 29. jūlijs, 11:29:01 »

Tā tiešām ir patiesība? Vai tomēr Nomades saraksta Nr. 2?
Pašam visvairāk nepatīk augstprātība, vēl jo vairāk, ja, vēsu prātu paanalizējot, gandrīz 100% gadījumu izrādās, ka tai īstenībā nav nekāda pamata, t.i., cilvēks ir pārāk sadomājies par savu iluzoro nozīmīgumu, sasniegumiem un vēl nez' ko. Sliktākais, ka tā lieta ir atrodama arī šeit, SF.

True, true :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2018. gada 29. jūlijs, 12:28:05 »
Man šobrīd nepatīk, ka gandrīz katrā saiešanā, kur dāmas vien, runas "aiziet" līdz ezotēriskām "sieviešu enerģijas vairošanas" un pareizas dzīves recepšu tēmām. Un vispār līdz kaklam, ka šādi temati banālā un lētā līmenī ļoti piepildījuši medijus.

Kaitina traka pozicionēšanās vēlme un mānija atzīmēties par katru savu soli. Bezmaz katrā pasākumā nonāk līdz tam, ka "taisām bildes, bildes, bildes....un pārpludinām soctīklus", un ja tu sāc laisties, tad esi dīvainis
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 29. jūlijs, 12:45:09 no Minne »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #13 : 2018. gada 29. jūlijs, 12:38:17 »
Nevaru teikt, ka mani kaut kas tā ļoti šajā pasaulē... kaitina. Sadusmo - ja redzu piemētātas pudeles ceļmalā. Nu nesaprotu, kas notiek šo cilvēku galvās... Atvest savu veco cepeškršsni uz piepilsētas meža ceļmalu, nu cmooooon...!! Un ar nožēlu vēroju, ka gadi iet, bet šis - nemazinās..

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2018. gada 29. jūlijs, 19:47:33 »
Nepatīk lasīt ogas un rakt zemi