Autors Tēma: Kas nepatīk?  (Lasīts 6085 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: Kas nepatīk?
« Atbilde #15 : 2018. gada 29. jūlijs, 20:09:50 »
Man nepatīk cilvēce, progress....viss bija ok, kamēr pārvietojās ar zirgiem un kuģi ar burām....tagad tiek iznīcināta Zeme....kā lai samazina cilvēci no 10 miljardiem līdz 1 miljardam?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2018. gada 29. jūlijs, 20:15:05 »
Likteņa ironija - neciest cilvēci, bet piedzimt par cilvēku  :scratch:

Pieslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2018. gada 29. jūlijs, 20:59:29 »
jā, forši bija -tuberkuloze, blaktis, cinga uz kuģiem, agrīns aklums no petrolejas lampām, bērnu mirstība un nāve 50 gados

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #18 : 2018. gada 29. jūlijs, 22:12:47 »
Gan jau antibiotikas drīz zaudēs savu iedarbību..un paši tik vainīgi

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2018. gada 29. jūlijs, 22:19:26 »
Man arī nepatīk daudzas no progresa blaknēm, ļoti daudzas, taču gluži viduslaikos dzīvot tomēr gan negribētu

Atslēdzies Annija

« Atbilde #20 : 2018. gada 30. jūlijs, 10:16:10 »
Man nepatīk slapjas rokas, kaitina dumja vīriešu ķiķināšana,(sieviešu zirdziskie smiekli),nevaru ciest, ja kaut ko atver, durtiņas ,atvilktnes un atstāj vaļā:)
Vēl kaitina darbu atlikšana.  :coffee:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2018. gada 30. jūlijs, 10:25:57 »
Man nepatīk cilvēce, progress....viss bija ok, kamēr pārvietojās ar zirgiem un kuģi ar burām....tagad tiek iznīcināta Zeme....kā lai samazina cilvēci no 10 miljardiem līdz 1 miljardam?

Tev ir zināma droša recepte, kā "zelta miljardā" iekļūt?? :) ja nav, es neieteiktu šādas "samazināšanas" idejas atbalstīt... :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #22 : 2018. gada 30. jūlijs, 13:26:02 »
Oj, man arī saraksts būtu garum garš. Ja uzrakstīšu, ieskaitīsiet mani kašķīgu, neirastēnisku babuļu kārtā :).
Man gan neklātos tā teikt, bet ļoti nepatīk vīrieši ar mīkstām, miklām roķelēm, neatvairāmie gaišmatainie skaistuļi ar zilām acīm un šerminošu alkohola dvingu elpā, netīras tualetes, bļaustīgi bērni ar histēriskiem ''mans unikālais dārgumiņš'' vecākiem, gari mati vīriešiem, netīras, nošķiebtas kurpes, koša lūpukrāsa uz zobiem, nolupusi nagulaka, patoloģiski gari nagi , kas grab uz katras virsmas, vīriešiem - vienkārši pretīgi izskatās, gari un sataukojušies mati, lielveikalu apsargi (90% smird pa gabalu).
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #23 : 2018. gada 30. jūlijs, 13:41:21 »
gaišmatainie skaistuļi ar zilām acīm un šerminošu alkohola dvingu elpā

un bez dvingas?
(man nav gaiši mati)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #24 : 2018. gada 30. jūlijs, 14:33:09 »
Ja Tevi saķemmētu, moš patiktu. A tā - baisi izspūris avatarā.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #25 : 2018. gada 30. jūlijs, 17:34:22 »
Ļoti patīk - spontānās atbildes.
Nepatīk tas, ka nespēju tā fiksi atbildēt.
Pirmais, kas nāk prātā - runātīgi stulbeņi.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #26 : 2018. gada 30. jūlijs, 19:34:39 »
Es ar pie garo sarakstu īpašniecēm, jo kaitina daudz kas... tieši šodien kārtējo reizi pārliecinājos, ka ļoti kaitina autovadītāji, kas nerāda pagriezienu vai rāda tikai griešanās brīdī. Droši vien viņi to dara situācijās, kad viņiem šķiet, ka citiem braucējiem tas neko nemaina no drošības viedokļa, bet man, gājējai, zīlēšana - griezīsies/negriezīsies - ir  :angry:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #27 : 2018. gada 30. jūlijs, 19:40:26 »
Nekas nekaitina. Lai tik būtu nauda un nebūtu jāstrādā. Kaitina, ka uz darbu jāiet.
Bobis smukulītis.

Atslēdzies itta

« Atbilde #28 : 2018. gada 30. jūlijs, 20:58:44 »
Meli, tas šķiet ir vienīgais ar ko nespēju sadzīvot, pārējai sdzīves sīkumi, par kuriem pat piemirstās domāt...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #29 : 2018. gada 30. jūlijs, 22:39:52 »
Pasmaidīju, ka Nomadei pēc viņas deklarētā nepatīk augstprātība. Labi rūkts :wtf:
Šo neuztvēru, paskaidrosi?