Autors Tēma: Kas nepatīk?  (Lasīts 6091 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Kikamora

Re: Kas nepatīk?
« Atbilde #30 : 2018. gada 31. jūlijs, 15:50:50 »
Nepatīk:
Smēķētāji (viņu radītā smirdoņa).
Veikala rindā stāvošie, kuri elpo pakausī un par visām varēm grib virsū uzkāpt.
Sabiedriskajā transportā braucēji, kuri, neskatoties uz to, ka ir daudz brīvu vietu, apsēžas blakus. Īpaši šajā karstumā ;)

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #31 : 2018. gada 31. jūlijs, 15:59:08 »
Mani arī kaitina smēķētāji, jeb precīzāk - cigarešu dūmi. Kaitina, ka smēķētāji nesaprot, ka to smaku var saost vismaz 2-3 reizes tālāk, kā viņi iedomājas...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #32 : 2018. gada 31. jūlijs, 21:40:01 »
Man nepatīk, ka lieliskais arguments, atbilde, kura oponentu noteikti iedzītu stūrī, prātā ienāk par vēlu :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2018. gada 01. augusts, 01:02:18 »
Vienīgais kas nepatīk un ar ko nespēju samierināties - zaudēt sev mīļus un tuvus cilvēkus.
Viss pārējais... vien pīļu mēsli ūdenī...

Atslēdzies dip

« Atbilde #34 : 2018. gada 01. augusts, 09:10:19 »
Šo neuztvēru, paskaidrosi?

Tā kā pašai ir palieli augstprātības aizmetņi - tad tos saskatīju arī Tavā uzskaitījumā. Pardonči, ja kļūdos.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #35 : 2018. gada 01. augusts, 09:25:24 »
Jo vecāka palieku, jo mazāk kas kaitina un nepatīk. Tas mani pašu ļoti izbrīna :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #36 : 2018. gada 01. augusts, 09:49:59 »
Jo vecāka palieku, jo mazāk kas kaitina un nepatīk. Tas mani pašu ļoti izbrīna :)

Zināma taisnība Tev ir, Nāra. to sauc par vecuma viedumu. Bet varžacis un hemoroīdi gan besī neatkarīgi no vecuma...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #37 : 2018. gada 04. augusts, 10:02:23 »
Vot, nepatīk - Kad kādai spēlei iziet visus līmeņus, un beigās tikai uzraksts- "Jūs uzvarējāt". Un tas viss???!!!! Par visām tām mokām un smadzeņu mocīšanu?!!! Par visām līdz vēlam vakaram nosēdētām stundām???!!! Tik vien - Divi  vārdi? Besī.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #38 : 2018. gada 04. augusts, 12:55:38 »
Pūlis.
Augstprātība.
Privāto robežu neievērošana.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #39 : 2018. gada 04. augusts, 13:26:49 »
Kaitina, kad lielāka cilvēku grupa lēni velkas/izplešas pa visu ietvi tā, ka nevar paiet garām. Un vēl sadodas rokās.. grrr.. Kļūstu agresīva  :angry:
Pārsmaržojušies cilvēki - man slikti paliek. Ir gadījies pārsēties citā vagonā, jo nevarēju izturēt.
Vecāki, kuri ļauj saviem bērniem nesties virsū manam sunim, vispirms nepajautājot, vai ir ok.
Un vispār no rītiem darbā viss kaitina :D

Atslēdzies Milka

« Atbilde #40 : 2018. gada 07. augusts, 19:41:23 »
Vot, mani kaitina, ka pie veikalu daudzuma un it kā preču pārpilnības tajos, konkrēti nepieciešamo lietu tajos nav.  Izbesījos šodien meklējot durvju slēdzeni, grīdas sliekšņus, krāsu un lamināta pāris dēlīšus!    :banhead: 

Nekā vajadzīgā nav!  Rrrrrrrr

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #41 : 2018. gada 07. augusts, 22:17:34 »
Ko, Depo un K-Senukai nav? Tur papilnam šitāda šņaga

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #42 : 2018. gada 08. augusts, 09:33:16 »
Bet nav tieši tādas, kā vajag... Cik pazīstama sajūta!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #43 : 2018. gada 08. augusts, 11:29:54 »
Jā, riebjas, kad jāmeklē kaut kas, kas jau reiz bijis. Nekad līdzīgu neatradīsi - nedz aizkaru āķīšus, nedz furnitūru skapīšiem. Tiesa gan, izdevās atrast identisku stikla plauktiņu vannasistabai :) .
Visus sakost!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #44 : 2018. gada 09. augusts, 00:27:59 »
Vot, mani kaitina, ka pie veikalu daudzuma un it kā preču pārpilnības tajos, konkrēti nepieciešamo lietu tajos nav.  Izbesījos šodien meklējot durvju slēdzeni, grīdas sliekšņus, krāsu un lamināta pāris dēlīšus!    :banhead: 

Nekā vajadzīgā nav!  Rrrrrrrr
Meklē vakardienu? ;)