Autors Tēma: Kas nepatīk?  (Lasīts 6053 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Kas nepatīk?
« Atbilde #45 : 2018. gada 09. augusts, 09:08:42 »
Vo, atradu šodienas besīkli - ļoti tracina cilvēki, kuri neskatoties pagrābjas no jaunas kastītes vai iepakojuma. A tu, muļķis, palūri plauktā - oooo, tur vēl 10 kastītes kautkā, bet īstenībā katrā kastītē varbūt 10-15 gabali no sākotnējiem 100. Un tad ir negaidīts bļāviens ''a kurš maita nav pasūtījis?''.
Visus sakost!

Atslēdzies Milka

« Atbilde #46 : 2018. gada 09. augusts, 10:56:15 »
 Par jaunajām kastītēm runājot.
Ja man lielveikalā sagribas nopirkt kādus sveramos cepumus, tad plēšu vaļā jaunu iepakojumu. Un man pofig, ka tur jau 3-4 ir attaisīti.
Tas ir kopš brīža, kad kolēģe pastāstīja skaistu ainiņu: Maximā pie vaļējām cepumu kastēm staigājusi caca ar savu mikro suni padusē, kaut ko pētījusi, bet tam sunim no mutes tecējusi siekala akurāt virsū cepumiem. :veee:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #47 : 2018. gada 09. augusts, 11:04:45 »
Mana versija nepatikai pret iepakojumiem. Ja garšvielas paciņā beigušās, nu izmet tukšo turziņu. Nē, tās neatjaunojas.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #48 : 2018. gada 09. augusts, 13:45:20 »
Par jaunajām kastītēm runājot.
Ja man lielveikalā sagribas nopirkt kādus sveramos cepumus, tad plēšu vaļā jaunu iepakojumu. Un man pofig, ka tur jau 3-4 ir attaisīti.
Tas ir kopš brīža, kad kolēģe pastāstīja skaistu ainiņu: Maximā pie vaļējām cepumu kastēm staigājusi caca ar savu mikro suni padusē, kaut ko pētījusi, bet tam sunim no mutes tecējusi siekala akurāt virsū cepumiem. :veee:

Nekad nepērku neko sveramu, kas pieejams pircējiem. Kas zin, kāda netīra roka tur grābājusies vai puņķains bērns uzšķaudījis.....brrr!
Ka arī nekad necienājos bāros ar brīvajiem sāļajiem riekstiņiem uz letes. Kad iedomājos, kādas rokas tur katru reizi iegrābjas...piemēram, pec wc nenomaxgātas..

Mana versija nepatikai pret iepakojumiem. Ja garšvielas paciņā beigušās, nu izmet tukšo turziņu. Nē, tās neatjaunojas.

Spārkas komentārā neko nesapratu!?

Atslēdzies reno

« Atbilde #49 : 2018. gada 09. augusts, 14:12:34 »
Spārka paciņas neizmetējam nodod ziņojumu -lai cik ilgi arī nestāvētu tukšā paciņa, pilna nekļūs
Ferštein?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #50 : 2018. gada 09. augusts, 14:17:29 »
nu, gluži tik sterils kā Nāra es gan neesmu. Varbūtība, ka tur kāds briesmīgi šķauda riekstos vai lej siekalas cepumos ir gaužām maza. Un lai tad vēl tas šķaudītājs būtu slims - vēl mazāka. Un lai baktērijas izdzīvotu visu to laiku uz cepumiem - nu, galīgi maza varbūtība. Tad jau vispār nedrīkst no mājas laukā iet..

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #51 : 2018. gada 09. augusts, 14:21:45 »
hehe...es ar prātu šo apsveru katrreiz ,kad ņemu gan no vaļējiem iepakojumiem...gan no traukiem,kur bijusi iespēja kādam kko apgrābstīt. It sevišķi,ja esi pastrādājis ražotnē un redzējis cik daudz viskkam ir iespēja pielipt pie tava iecienītā produkta.
Nodomāju, nuja ..gan jau kāds uzšķaudīja,jeb no grīdas uzslaucīja :D  un beru savā turzā  :smile: es nezinu... neskaidrošu ,jo nevar izskaidrot, bet zinu ka man nekas nenotiks,ja nebūs lemts. Bet , ja ir lemts ,tad tāpat neizvairīsies, ber no kuras kastes gribi...
un jā, es nezinu ,kas man nepatīk :scratch: mani var satracināt, sakaitināt, uztracināt utml..bet tās ir mirkļa reakcijas un emocijas...tā nav nepatika...šo to neēdu,jo...nepatīk??? šo to neklausõs jo nepatīk??? šo to mugurā nevelku ,jo nepatīk??? šo to laižu gar ausīm,jo nepatīk??? fvz :scratch: :scratch:

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #52 : 2018. gada 09. augusts, 14:38:04 »
Kad iedomājos, kādas rokas tur katru reizi iegrābjas...piemēram, pec wc nenomaxgātas..

domā tualetēs papīrs beidzies un ūdens arī netek. Klients ar plaukstu apslaukās? Un tad vēl jābūt sakritībai, ka viņam ir cērmes, jo citādi jau tas zarnu saturs nav kaitīgs..

Atslēdzies Camma

« Atbilde #53 : 2018. gada 09. augusts, 17:30:27 »
Bez cērmēm vēl arī triperis mēdz atgadīties :)
Visus sakost!

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #54 : 2018. gada 09. augusts, 17:36:28 »
Īstenībā jau daudz kas nepatīk, bet tas viss atkarīgs no garstāvokļa. Bet šodien sapratu, ka pa visu vairāk nepatīk būt situācijā, ka izmantojot  savu varu/ietekmi/dienesta stāvokli, kāds liek man justies kā tādam "nabaga radiniekam", t.i. lūdzējam, parādniekam, nu tādam- pazemotam. Neieklausoties, neuzklausot, bet pēc principa: "Es te esmu galvenais". 

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #55 : 2018. gada 09. augusts, 20:10:47 »
Bez cērmēm vēl arī triperis mēdz atgadīties :)
nav dzirdēts, ka no cepumiem kāds dabūjis

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #56 : 2018. gada 09. augusts, 20:36:25 »
nav dzirdēts, ka no cepumiem kāds dabūjis
Nesaki. Ja no peldes baseinā var stāvoklī palikt...  ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #57 : 2018. gada 09. augusts, 20:59:06 »

Es sen vairs neloloju ilūzijas par vilvēku higiēnu..

domā tualetēs papīrs beidzies un ūdens arī netek. Klients ar plaukstu apslaukās? Un tad vēl jābūt sakritībai, ka viņam ir cērmes, jo citādi jau tas zarnu saturs nav kaitīgs..