Autors Tēma: Ferrari sarkanais  (Lasīts 4972 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Ferrari sarkanais
« : 2018. gada 01. augusts, 18:41:51 »
Laikam jau vajadzētu papukstēt pie veselības vai buduārā, bet sen šis nav piedzīvots, tāpēc maza dusmiņa.
Cik vien iespēja, pēdas aprūpēju pati vai pie forša podologa (kas atrodas tālu un pieejams reti), tajās reizēs, kad apmeklēju pedikīru - viss bija OK.  Arī tajās reizēs, kad kāds nadziņš sadomājis "ieaugt" viss veiksmīgi atrisināts.Svētdien izdomāju, ka pēdu aprūpe jāatstāj speciālistu ziņā (laikam karstums dara savu) un viss it kā forši, bet beidzot lakošanu "meistare" saka - es visu izdarīju, dziļos neaiztiku (?!), tur jums jāiet pie cita speciālista!Šķīros no 32 EUR un viss forši, līdz vakardienai, kad kāju pie zemes pielikt nevaru. Aizdomas, ka kaut kas nav labi izdarīts pedikīra laikā un kāds, iespējams, ieaudzis stūrītis atstāts. Taču tā kā visu dienu pa smiltīm dzīvots, tāpēc nepievēršu uzmanību ar domu - mazums, pludmales smiltis pie vainas. Un tomēr - vakarā konstatēju faktu, ka pirksts strutās un pie vainas mazs krikumiņš, kas netika izgriezts.
Skumji! Pirmkārt par to, ka pedikīra speciālists acīmredzami nebija augstumos - jo šodien mājas kārtībā tiku galā, bet meistaram būtu bijis vieglāk. Otrkārt, vai pedikīrs tiešām robežojas ar pēdu mazgāšanu un nagu lakošanu?
Vai pēdu aprūpe un kopšana nemaz neietilpst pedikīra meistara pakalpojumu klāstā? Man taču nebija vajadzīga sarežģīta aprūpe (līdz tiku pie meistara, tagad spirta dezinfekcija un alvejas komprese).Ja pakalpojums izdarīts kaut kā nebūt, vai par to jāiekasē pilna summa?

P.S. Ferrari sarkanais izskatās daiļi, bet ne par tādu cenu (paviršu attieksmi pret savu darbu).
P.P.S. Zinu, pati vainīga, ka aizgāju uz Kolonnu, bet tā nu zvaigznes sastājās.

Atslēdzies reno

Re: Ferrari sarkanais
« Atbilde #1 : 2018. gada 01. augusts, 18:52:31 »
Man ar gelišu taisa par 20, un tādas šaizes nenotiek.Bet arī jau gadās, ka paņem īkšķi pa ciešu. Stulbi, ka tev tā sabojā prieku

Var iet uz poliklīnikām, tur taisa ļoti labi, bet nelako. T.i. lako ar pierunāšanu un jāņem sava laka

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2018. gada 01. augusts, 19:00:47 »
Man pat nebija geliš, man parastā laka....
VC4 garas rindas, nekad vēl neesmu sagaidījusi tur (gaidījusi esmu laikam 2 - 3x), tādā veidā arī atradu izcilu podologu Ziepčikā, bet man tas tik ļoti nav pa ceļam, jo dzīvoju uz D-pils šosejas. Tad nu izgāju uz risku un samaksāju pēc pilnas programmas par savu kļūdu. Un nē, ne naudu žēl, bet žēl, ka izrādās uzturam tādus "brīnumus" un ciešam / ciešu sekas. Strutains pirksts, tas ir REĀLI sāpīgi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2018. gada 01. augusts, 19:19:08 »
Priecājies, ka vari vaļējos apavos staigāt, ka nav ciešā zābakā sāpošs pirksts jāiespīlē.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4 : 2018. gada 01. augusts, 19:25:01 »
Priecājies, ka vari vaļējos apavos staigāt, ka nav ciešā zābakā sāpošs pirksts jāiespīlē.

To novērtēju, bet škrobis ir :(

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #5 : 2018. gada 01. augusts, 19:26:25 »

Lai gan, piektdien darbā jābūt klasiski zolīdai un vaļēji apavi tur nederēs. Ceru, ka alveja sadarīs brīnumus :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2018. gada 01. augusts, 19:27:28 »
Vai tomēr sūdzību tai speciālistei nevajadzētu iegriezt?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #7 : 2018. gada 01. augusts, 19:30:34 »
Vai tomēr sūdzību tai speciālistei nevajadzētu iegriezt?
ļoti apdomāju, jo tā tam nevajadzētu būt. Ja mājas apstākļos tieku galā, tad specam vajadzētu vēl jo vairāk.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2018. gada 01. augusts, 19:55:18 »
Jūtu līdzi :( bet vispār meklētu iemeslu, kādēļ vispār nagiem tā tendece ieaugt.
Nepareizi griezti vai nepiemēroti apavi, vai kas vēl...
Baidos, ka kosmētiskajā, ne ārstnieciskajā pedikīrā
ar ieaugušiem nagiem nenoņemas gan.
Varbūt pat labi, jo par dezinfekciju un štrumentu sterilitāti man smagas šaubas.
Vienīgo un pirmo reizi kad apmeklēju parasto pedikīru sagrābstīju nagā sēni,
kopš tā laika vienīgi ārstnieciskais.
Nolakot spēju pati  ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #9 : 2018. gada 01. augusts, 20:18:37 »
Krištianu Ronaldu pametis futbola klubu Madrides "Real" un turpmāk spēlēs Turīnas "Juventus", kura īpašnieks ir autobūves koncerns  "Fiat" un pie reizes niekojas ar "Ferrari" ražo§anu! :)
Acīmredzot viņš būs jaunā seja "Ferrari" ! :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2018. gada 02. augusts, 01:01:36 »
strutains nags pirkstā ir reāli sāpīgi :thinking: ...kā palidzēt nezinu... :n-: bet jā, jaut,kāpēc nags ieaudzis..kkas nav šamam labi..Ja vēl tendence un zituācija ,ka ieauguši vairāki..nu tur, tad es meistaru nevainotu daudz. Tāds nags var sākt strutot gan ar, gan bez tā meistara..Ja vēl piedevām tas bija nags ,kurš netika aiztikts.. :scratch: varbūt viņa redzeja,ka tur jau kkas briest un ieteica tak meklēt profiņu... :scratch:
karoč ,ko nu es te daudz spriedelēšu..savas kajas nedodu nevienam..un kamēr vien varēšu pieliekties pati ar šamām tikšu galā.
Jezzzinj 32,- par nagu maukšanu :rat: :rat: es zinu kur to naudu likt :D :D

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Annija

« Atbilde #11 : 2018. gada 02. augusts, 09:49:12 »
Labu laiku atpakaļ ar ieaugušu naga stūrīti (pēc neveiksmīgas pašārstēšanās ) nonācu līdz ķirurgam , neko ,ar narkozi izoperēja, sašuva  skaisti, bet oktobra vidū ar vasaras kurpēm staigāt īsti pareizi nebij, tā vismaz daudzi domāja paskatoties uz mani:))

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #12 : 2018. gada 02. augusts, 09:55:37 »
Jaunībā arī bija problēmas ar lielā naga ieaugšanu. Nu jau neatminamus gadus apmeklēju tikai un vienīgi ārstniecisko pedikīru pie brīnišķīgas pedikīres. Problēmu sen vairs nav un jaunas nerodas.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #13 : 2018. gada 02. augusts, 21:24:48 »
Problēma - pareiza griešana. Šoreiz tika atstāts stūrītis - jā, mazs krikums, bet ja es varu izgriezt, kāpēc pofs to nevar? :(

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #14 : 2018. gada 02. augusts, 23:47:46 »
Piedodiet manu blondumu, bet pričom te ferrari?  :faint:

P.S. Savas kājas neuzticu nevienam. Kamēr vien būšu spējīga pati tās aizsniegt  :mrgr: