Autors Tēma: Ferrari sarkanais  (Lasīts 4948 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Ferrari sarkanais
« Atbilde #15 : 2018. gada 03. augusts, 00:01:57 »
:
pričom te ferrari? 
pritom ka sarkans  :hi:

Atslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2018. gada 03. augusts, 00:33:49 »
Man gan patīk, ka manas kājas un rokas apčubina un sarkani ferrari nagi vasarā ir super.

P.S. Man ir ļoti smukas vaļējas melnas laka kurpes

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2018. gada 03. augusts, 01:18:22 »
...melnam lamborhinī ar sarkanām laķenēm ar nav ne vainas ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #18 : 2018. gada 03. augusts, 10:19:41 »
Ir gadījies ārzemijā pabūt Ferrari veikalā. Mašīnas tur netirgoja, bet visādus pribambasus - apģērbu, smaržūdeņus, suvenīrus gan. Dominējošā krāsa, protams, sarkanā kā padomju laika pionieru kaklautam. :)
Priekš manikīra/ pedikīra ir ok, bet lielos laukumos (kā tajā veikalā) man nepatīk tonis.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #19 : 2018. gada 03. augusts, 12:33:47 »
Džungļu sarkanais  :evil:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2018. gada 06. augusts, 13:23:53 »
ferarri sarkanais nav tāds pats,kā :sad_smiley: kaklautam  :n-: naaav....Mums mājās ir divi ferrari atribūti, nopirkti ,kā jau smejoties pierasts- nopērkam kreklinu,  gan jau mašīnu piepirksim vēlāk :smile: Šos abus visbiežak lietojam izbraukumos. Ja vīram mugurā būs Ferrari jaka ,tad pūlī es viņu noteikti pamanīšu..arī bērnam vienmēr tiek pieteikts -skaties tēvu, tas sarkans !!!
p.s var jau būt,ka es vairs neatceros oriģinālo kaklauta krāsu  :scratch: , manā pratā, vairs tik tāds pabalējis, ieburzīts arbūza mīkstuma tonis palicis...p.p.s piedod Baacien,ka mēs jau no tēmas prom..cerams ,ka nags arī aktuaitati zaudējis un viss jau kārtībā ... :yes: 
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #21 : 2018. gada 09. augusts, 00:40:24 »
Da nu....nagu lakai "ferrari sarkanais" ir tikai mārketinga triks....un padomju "vieglā" rūpniecība nebija spējīga noturēt pionieru kaklautiem vienotu krāsu....bija pat oranžsarkanie, aveņsarkanie utt...ferrari sarkanie? ...tā krāsa ir tikai uz auto...ne jau uz nagiem! ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #22 : 2018. gada 09. augusts, 01:16:09 »
...aveņsarkanie utt...ferrari sarkanie? ...tā krāsa ir tikai uz auto...ne jau uz nagiem! ;)

Jap, aveņsarkanie uz avenēm, citrondzeltenie uz citroniem, olīvzaļie uz olivēm,
smaragdzaļie uz smaragdiem, laškrāsa uz lašiem... utt, utjp... ;) :D

Bet, kā vērtība pieaug!.. Ferrarī sarkanais, Briljantzaļais... pumpas uzreiz citā vērtē,
kaut izskaties pēc... nu, labāk neteikšu... :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #23 : 2018. gada 09. augusts, 08:55:27 »
O jā! Briljantzaļais un metilēnoranžais izskatās labi. Sevišķi labi var atšķirt vienu veidu no visiem citiem (pumpām) - tiesa, nevar īsti saprast, kuru no kura :)
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #24 : 2018. gada 09. augusts, 09:50:02 »
Vēl jau genciānvioletais....arī skaisti. :)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #25 : 2018. gada 10. augusts, 14:47:00 »
 jāā.... nekad neesmu bijusi pie pedikīra. Slinkums,šaubas,skopums.  Līdz vakardienai vienmēr esmu pati tikusi galā.Par nagu ieaugšanu ir nojausma,bet kkā veiksmīgi izdodas.
 Draudzene vakar pludmalē izteica apbrīnu,cik man labi izdevies,viņai grūti trāpīt ar laku esot.
 Par profesionalitāti-man aizdomas,ka individuāli praktizējošs speciālists vienmēr parūpēsies par visu. Salonos ir darba ņēmēji,un atbilstoši,visādi,gan centīgi,gan formālie darbinieki.
 Man šovasar ir dziļi tumšsarkana krāsa kāju nagiem.