Autors Tēma: Lamatas izliktas, ko medīsim?  (Lasīts 6376 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Lamatas izliktas, ko medīsim?
« Atbilde #15 : 2014. gada 14. novembris, 12:53:48 »
Gribēji šās salaist kopā uz kopīgām izklaidēm?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #16 : 2014. gada 14. novembris, 13:03:37 »
Viena parakstītos, otra visus zabus izsistu. Tapē - nē, protams.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #17 : 2014. gada 14. novembris, 13:04:22 »
Tā ar to drēbes gabalu ir zobu sitēja, ja?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #18 : 2014. gada 14. novembris, 13:07:47 »
Nē.

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2014. gada 17. novembris, 17:19:59 »
Nē, nu ja pret mani tā, kā pret mērķi izturas, es sāku neko negribēt...
Ko tad vēl domā, vnk atdod krekliņu glīti salocītu maisiņā un atvadies. Ja tā tomēr negribi, tad kko tomēr vēl gribi...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2014. gada 17. novembris, 18:04:52 »
Par krekliņu nav komentāru. Vismaz es neko no savām mantām bez īpaša uzaicinājuma neatstātu puiša apartamentos.

A teksts par aicinājumu nākt līdzi uz kāzām man atsauca atmiņā vienu reizi jau diezgan pasen, kad viena sabiedrībā zināma vīrieškārtas persona mani aicināja viņam sastādīt kompāniju uz kino. Attiecību mums nekādu nebija, vienkārši tāpat.

Man nācās atteikties, jo negribējās, lai kāds paparaci mūs nobildē kopā. Turklāt toreiz es biju stāvoklī jau ar palielu punci, vot būtu iemesls dažādām spekulācijām un baumām.  :blushing: Piesardzība nekad nenāk par ļaunu.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #21 : 2014. gada 17. novembris, 19:04:27 »
vislabāk iesaki zaķim iekopt vēl kādu pielūdzēju, ar kuru iet tur, kur vienai ne gribās, ne īsti ērti - uz teātriem, tusiem, precētu draudzeņu dz d un kāzām. tā arī pasaki - tu man esi tikai gultai, sabiedrībā negribu, ka mūs kopā redz.
 :just_popcorn:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2014. gada 17. novembris, 19:13:42 »
Pieseejaaties meitenei, paranoikji :taunt:

Var tachu netiishaam ko aizmirst, neieveerot, ka viss nav savaakts. OK, konteksts, protams, Mao pasham labaak zinaams, bet nu, kam negadaas?

Esmu jau te kkur piemineejusi savu gadiijumu ar apeniiteem. NU, NESAPROTU, kaa es vareeju taas atstaat pie puisha? Godiigi - bez mazaakaas domas par iekorteleeshanos pie vinja vai kko ieziimeet. Liidz pat shai dienai man nav skaidrojuma

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2014. gada 17. novembris, 19:54:35 »
Minne, beidz... skapī, pie tīrajām drēbēm? Nejauši? Aha...
Kkur vannasistabā aiz vešenes aizkritis, kad pēc treniņa skalojās,' vai pagultē pa visām kaislībām pakritis un aizmirsies varētu būt nejauši, bet ne jau pa smuko ielikts skapī... :D

Visjautrāk, protams, būtu, ja šamā nākamreiz to atrastu, nevis skapī, bet petīrās veļas grozā citas dāmas palietotu :D

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #24 : 2014. gada 17. novembris, 22:44:08 »
Jā, tā meitenes dara :P ir vēl smalkāki paņēmieni - iesmaržot vīrieša drēbes ar savām smaržām, atstāt matus gultā...apakšveļas gabalus zem spilvena...ko tik nedara. A no otras puses - tad jau laikam viņai viņas statuss nav pietiekami skaidrs. Jo vīrieši ļoti nemīl šo skaidrību ieviest.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2014. gada 17. novembris, 22:53:44 »
Esmu naiva vai ar nenobiidaamu (taatad uz robezhas ar stulbu?) ticiibu, ka cilveeki ir cildeni.

Bet, bet, bet...! Es lieku galvu kjiilaa, ka neviena no manaam labajaam draudzeneem taa nav riikojusies un neriiikotos.

Un vispaar, kaapeec jaavaino meitene kkaadaas manipulaacijaas? Tik pat labi varbuut Mao vinjai ljaavis sajusties taa, ka atstaat kreklinju vinja maajaa ir pilniigi dabiski, bez kaadas ieprieksheejas skaidroshanaas, apaljaa galda sarunaam un statusa formaalaam noteikshanaam?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #26 : 2014. gada 17. novembris, 23:01:19 »
Ir vienkāršs veids, kā ieviest skaidrību - pajautāt :) "Nekas, ja es atstāšu savu krekliņu pie tevis?" Pat, ja viņš atbildēs: "Labāk nevajag!" - tas vēl nenozīmē "es tevi nemīlu". Un noteikti būs mazāk traumējoši nekā saņemt to krekliņu atpakaļ, maisiņā ieliktu.

Dažiem cilvēkiem vnk gribas aplauzties...un laikam sportistes azarts nepieļauj aplauzties tā pa vieglo...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #27 : 2014. gada 18. novembris, 07:34:41 »
a moš vienkārši tests priekš Mao - uz utainību... :) cik augstu leks...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #28 : 2014. gada 18. novembris, 10:17:01 »
Man viena paziņa stāstīja, uz ko ir spējīgas sievietes, kuras pašas medī vīrieti. Salīdzinājumā ar to personalizēts krekliņš skapī ir pavisam nevainīgs mājiens ar mietu. :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #29 : 2014. gada 18. novembris, 12:55:45 »
Krekliņu ielikt rāmī, pielikt pie sienas virs gultas, savādāk plika siena, kaut kādu dekoru izgaismojošs gaismeklis jau iebūvēts un vientuļi spīguļo? Tad būtu jautri. Vispār, man ir divi Latvijas basketbola izlases meiteņu krekli - moš tos arī piekarināt? Raz pošla takaja pjanka....