Autors Tēma: Kur aizvest zaķi?  (Lasīts 4587 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Kur aizvest zaķi?
« : 2014. gada 14. novembris, 10:52:04 »
Rīt, 14.00., Daugavas stadionā lielais regbijs - Latvija vs Kipra. Kipras izlasei maratons - 24 uzvaras pēc kārtas, derētu apstādināt. Bet esot baigie velli, angļu regbisti starp kipriotiem paslepušies. Varētu būt tīri baudāma klope. Enivei, zaķi, grib kāds uz regbiju? Piesakās šeit! Favorītēm pirmā roka, protams.

Labvēlis

• Viesi
Re: Kur pavest zaķi
« Atbilde #1 : 2014. gada 14. novembris, 10:54:59 »
Zaķi noteikti grib uz daiļslidošanu nevis regbiju :D

Atslēdzies Mao

Re: Kur aizvest zaķi?
« Atbilde #2 : 2014. gada 14. novembris, 11:52:54 »
Uz sevi vērsti zaķi grib uz daiļslidošanu, savukārt uz vīrieti vērsti - var arī regbiju sagremot. Īstenībā, labs tests sanāk...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #3 : 2014. gada 14. novembris, 12:00:16 »
Kāds paziņa senos laikos jauno draudzeni speciāli aizveda pusdienās uz Pelmeņiem. Ja kāds atceras šādu ēdināšanas iestāžu atribūtiku un mikroklimatu padlaikos, tad sapratīs, ka tests ne no vājajiem. :icon_screwy:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2014. gada 14. novembris, 12:02:09 »
Regbijs bija tas, kur puiki zeķubiksēs uz laukuma par mākslīgās ādas olu kāvās?

Labvēlis

• Viesi
Re: Kur pavest zaķi?
« Atbilde #5 : 2014. gada 14. novembris, 12:05:14 »
Ne tikai arī meitenes tur stumdās :D

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 14. novembris, 12:11:10 »
Beton, a ko tieshi vinjsh testeeja?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2014. gada 14. novembris, 12:11:52 »
Kāds paziņa senos laikos jauno draudzeni speciāli aizveda pusdienās uz Pelmeņiem. Ja kāds atceras šādu ēdināšanas iestāžu atribūtiku un mikroklimatu padlaikos, tad sapratīs, ka tests ne no vājajiem. :icon_screwy:

Šitais labs, der piedomāt pie mūsdienu versijām - Narvesen hotdogos var aiziet, pakaļ ar 1980 Kadet aizbraukt, citi varianti?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #8 : 2014. gada 14. novembris, 12:14:07 »
Beton, a ko tieshi vinjsh testeeja?

Mīl vai nemīl. Droši vien ka drīzāk tests sanāk par to - cik ļoti konkrētajai meitenei vajag šo džeku.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2014. gada 14. novembris, 12:27:49 »
Nja...es pat nezinu, kaa uztvertu pelmenjus vai auto luuzni pirmajaa reizee.

Ja godiigi, laikam jau mani tas ietekmeetu uz miinusu pusi, jo radiitu pirmo iespaidu par viiriesha potenceem.

Ar laiku jau visaadi tarakaani katram paraadaas, bet tas ir normaali. Tomeer - pirmais iespaids ir pirmais.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Kur pavest zaķi?
« Atbilde #10 : 2014. gada 14. novembris, 12:36:07 »
Ne tikai arī meitenes tur stumdās :D

Zaķi uz regbiju ar stāstiem par zaķiem zeķubiksēs, kas stumdās, neaizvilināsi ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #11 : 2014. gada 14. novembris, 12:43:29 »

Ja godiigi, laikam jau mani tas ietekmeetu uz miinusu pusi, jo radiitu pirmo iespaidu par viiriesha potenceem.

Ar laiku jau visaadi tarakaani katram paraadaas, bet tas ir normaali. Tomeer - pirmais iespaids ir pirmais.

Pag. Ideja laikam, Betonam bij, ka nav gluži aklais randiņš.... Vienkārši, pirmo reizi kopā iziet. Šeit baigi momentāli viss mainās!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #12 : 2014. gada 14. novembris, 12:48:02 »

Tā nebija pirmā tikšanās. Bet attiecību sākumposmā gan.
Tikai neprasiet, kas tur beigās sanāca, man šķiet, ka nekas nesanāca, bet ne pelmeņu dēļ.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #13 : 2014. gada 14. novembris, 13:05:40 »
Nu meitenes jau arii testee, shis aizveda uz pelmenjiem, domaa, baigais gudrinieks. A meitene padomaaja, aizveda uz smirdiigiem pelmenjiem, taatad nemiil, taatad neveertee mani neko augstu, taatad negrib mani tik ljoti. Nu nekas, ar varu miilja nekljuushu, gan jau atradiisies cits, kas mani pa iistam gribees. Pelmenju deelj neshkjiiraas, tu saki, bet pelmenji arii savu lomu nospeeleeja.. Kad kaads vinjai prasiis, kaapeec ar draugu neesat kopaa, saaktu uzskaitiit visu negatiivo, i pelmenjus piemineetu.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #14 : 2014. gada 14. novembris, 13:08:37 »
beidziet, "Pelmeņi", tas taču ir jautri!