Autors Tēma: Alternatīvā vēsture  (Lasīts 19957 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Krimsons

Re: Alternatīvā vēsture
« Atbilde #90 : 2018. gada 23. augusts, 10:42:52 »
Tos logus es pētīju un sapratu, ka nav viens un tas pats.
Domāju, ka tā bilde ielikta salīdzināšanai, kā Ziemas pilij vajadzētu izskatīties (ideja par trepēm, balkonu u.tml.).
Ja būtu saglabājušās īstās bildes, paši krievi sen jau būtu izvilkuši gaismā.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #91 : 2018. gada 23. augusts, 12:55:21 »
sasmējos :yes: :) ,
bet vienalga..līdz ctiem līmeņiem vēlāk tikšu (mož) es vienalga par tiem kokiem...man jau patiik,kā man skaidro lopu nograušanas spējas tie kas paši dzīvo pilsetā, savukārt es savu pusmūžu nolauzu laukos kopā ar lopiem un mežiem....jā, var gan tie lopi nograuzt diezgan daudz.... bet tad vajag apkārt aploku,lai šamie grauztu vienā vietā...pilnīgā klajumā nekad  neviens lops nenograuzīs TA, kā parkā ar pļaujmašīnu...
protams bija upju krasti atsegti šur un tur- kur dzina lopus pāri..kur brauca lauksaimniecības tehnika pāri utml.. bet nejau upes garumā tas bija dabīgi..manā bērnības zemē kā reiz bija tāda upīte ar seklu dibenu un pāri bradājamu vietu..es viņu atceros jau smuki aizaugušu.te anglija ir dafiga aitu,kuras audzē neizpļaujamās vietās....tak viņas paļubomu tup aplokos,kad viens nograuzsts laiž uz nākamo..oky kalnos vazājas brīvsolī...tas neskaitās...kā rok grāvjus arii zinu un ka šamie pa diviem gadiem aizaug arī zinu...tad man pavisam vienkārš jautājums..nu kas to ainavu TA sakopa pirms bildēšanas???vispār, mans veātēva brālis bija pirmais fotogrāfs savā ģervņā, mums ir diezgan viņa bilžu saglabājies... bet šams nezko bija uz cilekiem orientēts...gandriiz nav ainavisko bilžu... jeb tās ir kur citur  :confused: jāpēta gleznas...tās senākas

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #92 : 2018. gada 23. augusts, 13:07:57 »
mīļā, tavā jaunībā jau viss bija ar kolhozlaiku aizaugumu. Latvijas laikos nekādi krūmi nebija, vismaz ne tur, kur zeme derīga lauksaimniecībai.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #93 : 2018. gada 23. augusts, 13:20:23 »
Sienu lopiem tak nepļāva ganībās, tur jau nebija ko pļaut...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #94 : 2018. gada 23. augusts, 13:44:19 »
Vispābā aplokus lietoja reti. Bija gani.
Un par bildēm varam pastrīdēties, jo komponists Olīvs Mētra amatu apvienošanas kārtībā (hooobijs, tā teikt) bija arī ļoti labs un apsēsts bildētājs. Viņa taisītās bildes kā reiz sastāda lielāko daļu manu senču albūmu.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #95 : 2018. gada 23. augusts, 13:44:57 »
un vispār, ja jau viņi bija tik gudri kā skudri, ka viņiem bijušas šosejas, kā te dažs labs bietē, tad k;apēc neparakņājās drusku tajos dubļos un neizcēla kādu braucamo, bet atkal sāka no sākuma ar zirgiem?
Bet vsp zināma līdzība ar šodienu - visi tik gudri, mašīnas vienā elektronikā, beigās nomirst pēdējais gudrais servisa hotabičs, nav vairs neviena, kas gudrās mašīnas salabos. Vecās, saprotamās jau Tolmetā, kas atliek? Pareizi - jāsāk atkal ar zirgiem.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #96 : 2018. gada 23. augusts, 13:47:42 »
Bobi - Tu esi stipri tuvu patiesībai!
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #97 : 2018. gada 23. augusts, 13:48:41 »
un vispār, ja jau viņi bija tik gudri kā skudri, ka viņiem bijušas šosejas, kā te dažs labs bietē, tad k;apēc neparakņājās drusku tajos dubļos un neizcēla kādu braucamo, bet atkal sāka no sākuma ar zirgiem?
Bet vsp zināma līdzība ar šodienu - visi tik gudri, mašīnas vienā elektronikā, beigās nomirst pēdējais gudrais servisa hotabičs, nav vairs neviena, kas gudrās mašīnas salabos. Vecās, saprotamās jau Tolmetā, kas atliek? Pareizi - jāsāk atkal ar zirgiem.

Tā arī būs, jautājums VAI tiek noņemts. Paliek tikai jautājums KAD :)

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #98 : 2018. gada 23. augusts, 14:02:47 »
Tā jau reiz bija.
Jūs domājat, ka šī ir tramvaju attīstības vēsture?
Nekā!
Kad pārstāja darboties bezvadu elektrība, nācās kaut ko štukot, lai tie vagoni uz priekšu kustētos...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #99 : 2018. gada 23. augusts, 14:05:25 »
šitam štrunta vagonam nav nekādu pazīmju, ka kādreiz būtu bijis motors, lai ar kādu elektrību tas būtu darbojies.
Un kur sēdēja garie cilvēki?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #100 : 2018. gada 23. augusts, 14:07:02 »
Un rumpjiem sarauties proporcionāli zirgam ;)

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #101 : 2018. gada 23. augusts, 14:07:39 »
Man jau šķita, ka kāds tā pateiks :)
Aizvāca visus motorus un pribambasus, lai zirgi var pavilkt.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #102 : 2018. gada 23. augusts, 14:09:13 »
es vairāk atbalstu teoriju, ka ēkas tomēr ievērojami sēžas gruntī un nekādas baisās dubļu katastrofas nav bijušas.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #103 : 2018. gada 23. augusts, 14:13:10 »
Man jau šķita, ka kāds tā pateiks :)
Aizvāca visus motorus un pribambasus, lai zirgi var pavilkt.

kātad, un novirpoja no asīm nost visus spēka pārvadu zobratus vai piedziņas siksnu riteņus.
Ā, aizmirsu, bija jau laikam arī bezkontakta spēka pārvadi, viss uz magnētisko enerģiju :D

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #104 : 2018. gada 23. augusts, 14:24:29 »
Te ir labs video. 25 min.
Var pārtīt uz 7:20, no turienes sākas apkopojums par to, ko atrod, bet nezin, ko atrod.
(sākumā par to, ka viltoja Stounhendžu.