Autors Tēma: Alternatīvā vēsture  (Lasīts 19945 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Alternatīvā vēsture
« Atbilde #195 : 2018. gada 17. septembris, 21:00:57 »
Krimson, nezinu, kā pierādīt alternatīvās vēstures pareizību, bet oficiālo, mana intuīcija čukst, var sagraut ar salīdzinoši nelielu piepūli. Vnk ... ir notikums, kurā iesaistīti latviešu, lietuviešu un vēl kādu citu senči. Sameklē informāciju, ko par to saka LT oficiālā vēsture. Ar aknām jūtu, ka, salīdzinot kaut vai tuvākā reģiona vēsturnieku "izpētīto" un "pierādīto" (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Polijas, utt. oficiālās vēstures avotus), varētu veidoties visai interesanta aina jeb citiem vārdiem - pilnīgi nesaprotama putra, kurā nav skaidrs īsti, kas tad tur toreiz un kā noticis. Man entuziasma šai lietā nav, bet, ja kādam ir, .... varētu iznākt ārkārtīgi interesants pētījums. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #196 : 2018. gada 18. septembris, 07:43:17 »
Man domāt, pierādīt nevajag vispār neko. Paskaties, ko citi redz, pastāsti, ko pats redzi, un gan jau noklikšķēs kādam.
Pret oficiālās versijas mafiju un resursiem tāpat diezgan bezspēcīgi.
Kamēr cilvēkam ir gana ērti ar to, ko ar spaini ielējuši smadzeņpodā, ko tur daudz :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #197 : 2018. gada 18. septembris, 08:58:23 »
Krimson, nezinu, kā pierādīt alternatīvās vēstures pareizību, bet oficiālo, mana intuīcija čukst, var sagraut ar salīdzinoši nelielu piepūli. Vnk ... ir notikums, kurā iesaistīti latviešu, lietuviešu un vēl kādu citu senči. Sameklē informāciju, ko par to saka LT oficiālā vēsture. Ar aknām jūtu, ka, salīdzinot kaut vai tuvākā reģiona vēsturnieku "izpētīto" un "pierādīto" (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Polijas, utt. oficiālās vēstures avotus), varētu veidoties visai interesanta aina jeb citiem vārdiem - pilnīgi nesaprotama putra, kurā nav skaidrs īsti, kas tad tur toreiz un kā noticis. Man entuziasma šai lietā nav, bet, ja kādam ir, .... varētu iznākt ārkārtīgi interesants pētījums. :)

vajag lasīt to, ko rakstījuši uzvarētāji un tā bilde būs skaidra. Zaudētāji raksta pavisam ko citu un parasti muld.
Palasi/paskaties par WW1, WW2, Napoleona karagājienu utt. bet tas taču ir saprotami, ka ir objektīvās u8n subjektīvās lietas :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #198 : 2018. gada 18. septembris, 09:05:19 »

vajag lasīt to, ko rakstījuši uzvarētāji un tā bilde būs skaidra. Zaudētāji raksta pavisam ko citu un parasti muld.
Palasi/paskaties par WW1, WW2, Napoleona karagājienu utt. bet tas taču ir saprotami, ka ir objektīvās u8n subjektīvās lietas :)
Vai Tava nostāja būtu jāsaprot kā "uzvarētāji nemuld nekad"?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #199 : 2018. gada 18. septembris, 09:41:10 »
viņi ir tie, kuri raksta, un "papīrs", kā zināms pacieš visu... :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #200 : 2018. gada 18. septembris, 09:44:55 »
jā, ja par WW2 lasa no krievu skatapunkta, tad tā vēsture ir īpaši objektīva