Autors Tēma: izrāde Dūja  (Lasīts 1580 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies true detective

izrāde Dūja
« : 2018. gada 19. augusts, 13:42:28 »
vai kāds ir redzējis šo Nac.teātra izrādi? kā patika? vakar noskatījos. nepatika. daļa skatītāju aizgāja pēc pirmā cēliena. pirms izrādes lasīju recenzijas, atsauksmes, ka esot smieklīga, interesanta utml. man likās pilnīgi nesmieklīga, ar tizliem, jēliem jociņiem, aktieri arī tādi kā nomocījušies. un aplausi arī bija pašķidri beigās, lielākai daļai izrāde likās nesaprotama.

ps. nožēloju, ka neaizgāju prom pēc pirmā cēliena, jo otrais bija vēl grūtāk izturams.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Nāra

Re: izrāde Dūja
« Atbilde #1 : 2018. gada 19. augusts, 20:46:21 »
.

[attachment deleted by admin]
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 19. augusts, 20:51:12 no Spārka »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2018. gada 20. augusts, 07:00:47 »
Paldies, ka uzrakstīji. Uz "Dūju" tad nedošos. Vispār, ja padomā, nekad neesmu aizgàjusi no izrādes, jo vienmēr ceru- ja nu 2. cēlienā pēkšņi tomēr ir kas interesants. Pārsvarā tomēr tas neattaisnojas  :( Šogad saistībā ar garo vasaru vēl neesmu uz teātra pusi paskatījusies.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2018. gada 20. augusts, 07:31:57 »
aiziešana pēc 1. cēliena ir tikai attieksmes izrādīšana, jo tikpat tajā vakarā neko jēdzīgu citu nedarīsi, kā dēļ būtu jēga iegūt pusotru stundu laika

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2018. gada 20. augusts, 08:48:00 »
aiziešana pēc 1. cēliena ir tikai attieksmes izrādīšana, jo tikpat tajā vakarā neko jēdzīgu citu nedarīsi, kā dēļ būtu jēga iegūt pusotru stundu laika

Var grāmatu palasīt, tv paskatīties, galu galā laicīgi gulēt aiziet.

Tā kā mani teātris neinteresē, nespēju iedomāties, ka es varētu iet uz izrādi, par kuru nav garantijas, ka man patiks.  :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2018. gada 20. augusts, 08:51:15 »
Luīz, nekad nevar zināt. Es arī it kā ļoti atlasu - palasu recenzijas un atsauksmes, bet cilvēki ir tik dažādi..Teātra apmeklēšana ir kā loterija :D

« Atbilde #6 : 2018. gada 20. augusts, 08:58:23 »
. tieši tā, laicīgi aizietu gulēt. pāris cilvēku izgāja otrā cēliena laikā, bet par cik vietas bija zāles vidū, tad nāktos citiem celties, lai izlaistu, un tik demonstratīvi iziet jau būtu necieņa pret aktieriem, un vienmēr ceru, ka, ja nu paliek labāk.                                                                                                                 
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #7 : 2018. gada 20. augusts, 08:59:49 »

Tā kā mani teātris neinteresē, nespēju iedomāties, ka es varētu iet uz izrādi, par kuru nav garantijas, ka man patiks.  :)

nafig tad vispār jāiet? Un baigā jēga aiziet laicīgi gulēt, tad jau vispār nekur nevar iet

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2018. gada 20. augusts, 09:05:15 »
Atsauksmes no skatītājiem tiešām ir labas un Radzobe arī labi izsakās, tagad atceros, ka arī domāju mest skatu uz šo izrādi. kaut es, kā lauku cilvēks, mazās zāles izrādes apmeklēju tikai savā teātrī, Rīgā eju tikai uz lielajām.

« Atbilde #9 : 2018. gada 20. augusts, 09:06:34 »

nafig tad vispār jāiet? Un baigā jēga aiziet laicīgi gulēt, tad jau vispār nekur nevar iet
nu kā jau tika minēts, loterija, neviens jau nevar iepriekš paredzēt patiks vai nē. rēķinās tomēr ar to, ka patiks un sēdēs līdz beigām, un ies vēlu gulēt.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #10 : 2018. gada 20. augusts, 09:08:50 »
mēs laikam vienreiz esam aizgājuši prom, bet tas bija sen, bijām jauni vēl. Bet nekādu gandarījumu no tās aiziešanas neguvu. Būtu labāk daskatījies līdz galam, varbūt kādu domugraudu noķertu

« Atbilde #11 : 2018. gada 20. augusts, 09:10:59 »
 tas mani arī samulsināja, ka atsauksmes labas, kaut gan nac. teātra lapā bija gan pāris sliktas pie izrādes atsauksmēm. izrādi skatījos Vidzemes koncertzālē. aizej gan Nāra, ja nu tev izdodas “atkost” izrādi, pie reizes pastāstīsi citiem to domu.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 20. augusts, 09:21:09 no true detective »