Autors Tēma: Veču stūrītis  (Lasīts 26830 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Veču stūrītis
« Atbilde #75 : 2014. gada 09. decembris, 16:11:35 »
usjo, paaaņeslosj..

Meerkjis tachu bija vechus garazhaa dabuut, ne? :smoker:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #76 : 2014. gada 09. decembris, 16:16:50 »
OK, pierunājāt... ķīmijas eksperimenti beigušies.  :rocking:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #77 : 2014. gada 09. decembris, 16:22:37 »

A saskrēja meitenes nevis veči. Nu labi, es principā nesūdzos, tik bromu lietot ar negrasos :just_popcorn:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #78 : 2014. gada 09. decembris, 16:24:54 »

A saskrēja meitenes nevis veči. Nu labi, es principā nesūdzos, tik bromu lietot ar negrasos :just_popcorn:

Kur meitenes, tur puishi - paskat, vismaz veseli 3 saskreeja un dazhi pat vairaakkaart  :gore:

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #79 : 2014. gada 09. decembris, 17:06:25 »
Pret Broma iedarbību bija pusglāze krējuma vai glāze šņabja :P nevis meitenes tākā.......

Atslēdzies alex

« Atbilde #80 : 2014. gada 10. decembris, 15:12:00 »
Kas gan var būt labāks par uzticamu auto un kārtīgu dubļu bedri?!!! Vai var būt jaukāka nodarbe, kā visu dienu līdz padusēm noisties pa aukstiem dubļiem?
Aš sagribējās! :D

Atslēdzies Betons

« Atbilde #81 : 2014. gada 10. decembris, 15:16:59 »
Viss jau ir labi, kamēr to dari izklaides pēc. Bet ja tādā dubļu zampas vidū jādzīvo un cita ceļa uz ārpasauli nav, tad diez ādu kaifu no tā nenoķersi.

Atslēdzies alex

« Atbilde #82 : 2014. gada 10. decembris, 15:28:47 »
Viss jau ir labi, kamēr to dari izklaides pēc. Bet ja tādā dubļu zampas vidū jādzīvo un cita ceļa uz ārpasauli nav, tad diez ādu kaifu no tā nenoķersi.

Priekš tam ir helikopters ;) Tā uz sitienu neko lētāku neatradu http://www.flyq.co.uk/buy/used/view.php?id=362

Atslēdzies Broms

« Atbilde #83 : 2014. gada 10. decembris, 15:31:10 »
Uh, ar tādu pašu aparātu norakos būdams armijā. Saisos meistarībā un gribēju izbraukt taisnāk. piedevām vēl nedaudz samaldījos. Pilnai laimei vienā jaukā brīdī atteica priekšas tilts. Rācījā tik vien kā čerkstoņa, hren sapratīsi vai mani dzirdēja un saprata atrašanās vietu. Pēc 3 stundu jāšanās, kad mēle pār plecu un gandrīz jau izkārpījies, brikšņos no krēslas iznira mīļotais GAZ66 siluets :)
Bet sākumā sajūtas nebija no patīkamākajām  :)

Atslēdzies alex

« Atbilde #84 : 2014. gada 10. decembris, 15:37:30 »
Uh, ar tādu pašu aparātu norakos būdams armijā. Saisos meistarībā un gribēju izbraukt taisnāk. piedevām vēl nedaudz samaldījos. Pilnai laimei vienā jaukā brīdī atteica priekšas tilts. Rācījā tik vien kā čerkstoņa, hren sapratīsi vai mani dzirdēja un saprata atrašanās vietu. Pēc 3 stundu jāšanās, kad mēle pār plecu un gandrīz jau izkārpījies, brikšņos no krēslas iznira mīļotais GAZ66 siluets :)

Man ar ir gadījies ar tādu pabraukāt. Ja jābrauc pie velna vecmāmiņas, tad es joprojām domāju, ka nekā labāka nav. Ja nu vienīgi kāpurķēžu traktors. Neuzticos es tiem pielaizītajiem - Glend, Land, Out un pārējiem švītiņiem!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #85 : 2014. gada 10. decembris, 15:44:42 »

Man ar ir gadījies ar tādu pabraukāt. Ja jābrauc pie velna vecmāmiņas, tad es joprojām domāju, ka nekā labāka nav. Ja nu vienīgi kāpurķēžu traktors. Neuzticos es tiem pielaizītajiem - Glend, Land, Out un pārējiem švītiņiem!

Tieši tā. Nesen kaut kur lasīju par  Lan, Out un citiem, it kā paaugstinātas caurgājamības braucamajiem.
Problēma tā, ka daudziem atslēgt dažādas elektroniskās palīgierīces un asistentus nevar un, kau daļēji, bet tomēr elektronika iejaucas darbībā. Neatceros marku, bet viens jauns 4x4, pteicoties pretizbuksēšanai, iesēdās tur, kur bobis gāja svilpdams.

Atslēdzies alex

« Atbilde #86 : 2014. gada 10. decembris, 15:50:55 »
Tieši tā. Nesen kaut kur lasīju par  Lan, Out un citiem, it kā paaugstinātas caurgājamības braucamajiem.
Problēma tā, ka daudziem atslēgt dažādas elektroniskās palīgierīces un asistentus nevar un, kau daļēji, bet tomēr elektronika iejaucas darbībā. Neatceros marku, bet viens jauns 4x4, pteicoties pretizbuksēšanai, iesēdās tur, kur bobis gāja svilpdams.

Vēl ir tāda lieta kā remontējamība. Bobi var dabūt dziesmā ar šveices nazi, pusķieģeli un zobbakstāmo. A ko tu mežā tam švītīgajam elektroniskajam skaistulim izdarīsi? Tikai noņemt riepas un dedzināt, cerībā, ka pamanīs dūmus un atradīs :D

Atslēdzies alex

« Atbilde #87 : 2014. gada 10. decembris, 15:53:42 »
Hammers ieraujas kaktiņā un šņukst :D

Atslēdzies Betons

« Atbilde #88 : 2014. gada 10. decembris, 16:05:22 »

Un šito viņi grib kustināt ar sūda Volgas motoru  :o :confused:

Atslēdzies alex

« Atbilde #89 : 2014. gada 10. decembris, 16:11:20 »

Un šito viņi grib kustināt ar sūda Volgas motoru  :o :confused:

Man domāt, ka vismas ar 66nieka dvēseli. Tam vismaz ir V8 :D
Ar dzinējiem krieviem vienmēr ir bijusi bēda...