Autors Tēma: Dusmas uz lēnrāpuļiem  (Lasīts 3656 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Dusmas uz lēnrāpuļiem
« : 2018. gada 24. augusts, 12:45:46 »
Braucu pēc darba mājās. Uz šaura, līkumota ceļa pa priekšu velkās jaunākā izlaiduma spīdīgi mirdzoša toijota. Vienā taisnā gabalā pašauju garām un paspēju piefiksēt, ka pie stūres onka. Kad onka ar visu savu glaundamfkuģi no horizonta pakaļas pazudis un jūtos kā cilvēks, priekšā sarkans luksofors. Maķ! Kamēr stāvu pie krustojuma, onka pieripinās. Zaļais - starts! un atkal krietni atraujos. Ufff... Bet pēc kilometra atkal sarkanais luksoforā! Onka atkal pieripina man aiz muguras. Nu.. nu... nu maķ ar arā! To onku nozavēt, atņemt auto, lai brauc ar sabiedrisko, lai... Rrrrrr.
Visus sakost!

Atslēdzies magda

Re: Dusmas uz lēnrāpuļiem
« Atbilde #1 : 2018. gada 24. augusts, 12:49:19 »
Ko tas onka Tev padarīja??

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2018. gada 24. augusts, 12:52:17 »
Camma kaut kāda nervoza...  :scratch: Onka tak palika aizmugurē.

Atslēdzies ana

« Atbilde #3 : 2018. gada 24. augusts, 12:57:20 »
Onka malacis. Droši vien visu laiku nodomāja -"nekur Tu, dāmīt, no manis nespruksi".

Atslēdzies magda

« Atbilde #4 : 2018. gada 24. augusts, 13:00:35 »
Pilnmēness tuvojas...  Es ar jūtu. Cepos, ne uz onkām, bet vispār par visu!! :banhead: 
Nekas- viss pāriet, pāries arī šis! :coffee:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #5 : 2018. gada 24. augusts, 13:31:59 »
Dusmas sakne jau patiesībā ir tā,  ka it kā braucot ātrāk, nekur ātrāk netiec. Onka lēnām čunčinot pie luksofora pat neapstājas, jo pieripojot jau ir zaľais :)

Man arī besī lēna braukšana :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2018. gada 24. augusts, 13:34:20 »
es pati īsti neesmu pie onkām. bet par šitiem skrējējiem ,kas tālāk par luksaforu netiek tāpat iesmeju  :m: , būs jau labi Camm..tas onka vienk izbauda  :smile: , kam viņam special vairs liktensūsu raustīt  ;)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2018. gada 24. augusts, 13:51:23 »
Camma sagādāja onkam jauku dienu
Vai tad tu savam mājas ceļam luksoforu ritmu nezii?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2018. gada 24. augusts, 13:52:26 »
Ja onka sākumā nebūtu vilcies, Cammai vislaik būtu zaļais un sen jau ēstu vakariņas... :)
Izsalkušie un nogurušie allaž nikni. ;) Tā nu tas ir!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #9 : 2018. gada 24. augusts, 13:54:19 »
Man te vecākā meita atkopj savas braukšanas prasmes, pirms 2 gadiem pamestās. Skaidrs, ka ne viss sanāk veikli, labāk pagaida, ja nav pārliecināta par nogriešanos, ja jāpagaida pretimbraucējs utt... Oi kā viens "ass" parādīja attieksmi, pārsmējāmies...:D Riepām kaucot aizzzzzzzzzzzmina pēc mums, ar to 30 sek pastāvēšanu bijām izbesījušas cilvēku....

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2018. gada 24. augusts, 14:25:55 »
Nu, i par ko škrobe? Ka ar visu skriešanu nekur tālāk neesi tikusi, kā onka, lēnām ripinādams? Un ka šis droši vien smīn ūsās? :D  :m:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #11 : 2018. gada 24. augusts, 14:28:49 »
Bet pēc kilometra atkal sarkanais luksoforā! Onka atkal pieripina man aiz muguras. Nu.. nu... nu maķ ar arā! To onku nozavēt, atņemt auto, lai brauc ar sabiedrisko, lai... Rrrrrr.
Camm, nesaprotu, kāpēc Tu šķied tik daudz emociju dusmojoties. Nelietderīgs enerģijas patēriņš. Transponē to visu iekš kaut kā lietderīgāka, jo pasaule no tā nemainās.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2018. gada 24. augusts, 14:29:14 »
Ragana, zelta vārdi, tikai diemžēl nav tik viegli izdarīt... Es arī cenšos, bet ar ļoti mainīgiem panākumiem. Ik pa brīžam tomēr sagribas kādu nozavēt :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #13 : 2018. gada 24. augusts, 14:44:55 »
Nu tu re ko, Camma nelīdzsvarota  :rofl: .
Bet Kvadrai taissssnība - kā mēs par štruntiem škrobējamies. Tāpēc jau ierakstīju, ka man pašai smiekli nāca par sevi.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2018. gada 24. augusts, 14:46:47 »
Izreaģēt dusmas vajag, lai nekrājas un nepāriet psihosomatikā... :)
Bet tas aprakstītais onka ir bieži redzēts tipāžs uz ceļa.
Onka tipicus.