Autors Tēma: Dotais lielums: mana māte  (Lasīts 952 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Dotais lielums: mana māte
« : 2018. gada 30. augusts, 00:38:48 »
Interesanta filma. Par dēliem un mātēm. Pārdomas raisoša tām, kam ir dēli. Tur nav vainīgo, vienkārši dzīve. Skatījos ar domu, ko tai mātei vajadzēja darīt citādāk, kur nokļūdījās. Tā notiek, ja visu velk viena.
Vēl var noskatīties. https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/27.08.2018-dokumentala-filma.-dotais-lielums-mana-mate.id137956/

Atslēdzies mellene88

Re: Dotais lielums: mana māte
« Atbilde #1 : 2018. gada 30. augusts, 02:32:30 »
Nu zinies!!!! Tikko nosktījos(es tagad lielīga,ka viskko redzu) un kko šas iebliezīšu uz svaigām emocijām  :talking: Pirmais iespaids, kad filma vēl nebija pusē- baisais žēlums...nākamais- milzīga skumja par veselu kaudzi nelaimīgu cilvēku...tad vēl man gribējās paņemt un ar beisboleni atštaukāt to māti  :fryingpan: :banhead: un vēl mani besī mākslinieciski dokumentālas filmas...jo es nesaprotu šādu filmu jēgu..kurš tur nopelnīja un ko nopelnīja... vai varoņiem no tā kāda jēga?
nekad neticu,ka dzīvē pats varonis būtu māti šādi ganījis uz kkādām bezjēgas pārrunām..pilnīgs bulšits... dokumentalā filma ar izspiestiem samākslotiem dialogiem...
vot šits mani besii... nevis kad vesels bariņš piesienas piem. pie mākslas filmā redzētām ,nepareizajā gadā uzvilktām zandelēm  :bird:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2018. gada 30. augusts, 07:46:40 »
Neesmu redzējusi, bet presē gana daudz sliktu atsauksmju, ka māte padarìta par ļauno bez vainas utt. Neviena laba vārda par šo filmu. Pat skatīties netaisos.
Bet atceros, ka patika Mans tēvs baņķieris, iesaku.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2018. gada 30. augusts, 13:37:53 »
Nu filma ieskicēja tikai problēmu. Un situācijas tika radītas, jā. Bet, tas, kas puisim uz sirds, tas jau īsts. Neko daudz viņš negānija māti (ir redzēti trakāki varianti), drīzāk uzdeva jautājumus, neērtus mātei.
Nārčik, Tu neskaties gan filmu.. Un dēla arī Tev nav..

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #4 : 2018. gada 31. augusts, 02:43:00 »
Pa dienu tomēr domās atgriezos pie šīs filmas. Un izdomāju,ka vienīgais normālais cilvēks tajā bariņā bija vecaistēvs.
Viņš pilnīgi pamatoti lika visiem saprast, ko domā par tādu ļembastu. Cepuri nost vecā vīra priekšā.
Un tas, ka Narčiks nav dēlu māte neko nenozīmē. Meitu mātēm jau neiet vieglāk. 
Man domāt, ja bērni doti...tad jau pamatos paredzēts, ka būs lietas, kuras būs jārisina. Neviens jau nesolīja, ka viegli būs....
bet atgriežoties pie filmas...man palika tāda netīras spēles pēcgarša. :veee: tjipa budžetiņš mazs...mākslas pilnmetrāžu nevar pavilkt...davaij kko no sponsoriem,kko no eiropas(es jau neatceros,kas vairs bija mineti tur titros )..un taisam dokumentālo pa lēto ...HA!
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega