Autors Tēma: Depresiju cēloņi  (Lasīts 3528 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Depresiju cēloņi
« : 2018. gada 30. augusts, 16:12:01 »
Sieviešu vieta ir mājās pie bērniem, nevis "darbā". Šis īstenībā arī ir 99% izdegšanu, depresiju un pārējo līdzīgo figņu cēlonis. Nepareizajā vidē apgrozāties un nepareizos uzdevumus dzīvē izvēlaties.
Bet ko nu es? To takšu skolās nemūžam nemācīs un zinātnieki arī vienā balsī kliegs, ka man nav taisnība.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Spārka

Re: Depresiju cēloņi
« Atbilde #1 : 2018. gada 30. augusts, 16:16:49 »
Sieviešu vieta ir mājās pie bērniem, nevis "darbā"
Tu tikko piedāvāji SN kļūt par Tavu blakussievu ?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #2 : 2018. gada 30. augusts, 16:19:09 »
Nē. Es vispārīgi par cēloņiem runāju, nevis par SN konkrēti.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2018. gada 30. augusts, 16:22:36 »
Varēji būt tik vērīgs un pamanīt, ka neviens Tev netaujāja pēc cēloņiem.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #4 : 2018. gada 30. augusts, 16:25:22 »
Zigi, ja nedomā tos cēloņus likvidēt, tad labāk nemaz nepīksti.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2018. gada 30. augusts, 16:28:04 »
Sieviešu vieta ir mājās pie bērniem, nevis "darbā". Šis īstenībā arī ir 99% izdegšanu, depresiju un pārējo līdzīgo figņu cēlonis. Nepareizajā vidē apgrozāties un nepareizos uzdevumus dzīvē izvēlaties.
Bet ko nu es? To takšu skolās nemūžam nemācīs un zinātnieki arī vienā balsī kliegs, ka man nav taisnība.

Diez no kurienes rodas depresīvās mājsaimnieces... hmm...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #6 : 2018. gada 30. augusts, 16:33:46 »
Varēji būt tik vērīgs un pamanīt, ka neviens Tev netaujāja pēc cēloņiem.
Labi, klusēju. Un turpināšu klusēt, ja neprovocēsiet.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2018. gada 30. augusts, 16:43:08 »
Sadalīju tēmu.
Nudien, ziņkārojos, ja man tagad piemetīsies depresija, ko Zigfrids nosauks kā cēloni.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #8 : 2018. gada 30. augusts, 16:46:05 »
Un galvenais, ka Nāra uzskata pilnīgi pretēji, ka, ja depresija, tad obligāti jāiet uz darbu. Tā teikt, mājsaimniecei depresija garantēta.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #9 : 2018. gada 30. augusts, 16:48:16 »
Nevis obligāti uz darbu, bet jāiet cilvēkos  :talking: un ārā no mājas. Bet nu tas ir tikai viens solis.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #10 : 2018. gada 30. augusts, 16:50:14 »
Pēcdzemdību depresija  :scratch: . Laikam jau no pārstrādāšanās... valsts iedzīvotāju atražošanas darbā. Ne?
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2018. gada 30. augusts, 16:54:53 »

Vot nepiekritīšu gan. Pa manam, "depresiju un pārējo figņu" cēlonis ir distress un nervu pārslodze. A distress var būt tiklab mājsaimniecei, kas četru sienu apnikusies un jūtas nerealizējusies, kā maizes darbā nogurušai augsti kvalificētai speciālistei. "Nepareizā vide un nepareizie uzdevumi"? Kaut kādā ziņā jā, tikai - nekad un neviens nenodefinēs visiem cilvēkiem (labi-sievietēm) vienādus "pareizos" uzdevumus, jo tie katram būs savi. Vienai tas KKK dzīvesveids ar autoritāru veci pie sāniem būs sapņu piepildījums, citai cietums un nāves smaka. Tā ka nevajag te par "pareizumu" un "nepareizumu".

P.S. A večiem, ko, depresija nemēdz būt? Ko tad viņiem darīt? Arī mājā pie katliem? 

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #12 : 2018. gada 30. augusts, 17:04:54 »
Vīriešu parastā depresijas izpausme ir nodzeršanās. Varbūt tie ir nerealizētie mājsaimnieki?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #13 : 2018. gada 30. augusts, 17:10:15 »
Atieksmē pret garīgajām slimībām sabiedrība vēl aizvien ir totāli neizglītota, diemžēl.
Pat ĢĀ, zinu gadījumu, kad mana ĢĀ vienkārši ignorēja smagu depresiju, uzskatot to
par nesavāktību... Iepriekšējā darbā prieksniece, visnotaļ izglītots cilvēks vispār deklarēja,
ka depresija ir attaisnots slinkums... Šķiet infas nu jau pietiekami...
Ja pats kādā veidā nav saskāries, tad neizprot?
Pat nezinu, tas kāds empātijas iztrūkums vai kas..

Alkahols, Broņa, mērenās devās  ir antidepresants, un tā viņi arī nodzeras...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #14 : 2018. gada 30. augusts, 17:11:48 »
Terapija, kura sekmīgi ir darbojusies gadsimtu gadsimtiem attiecībā uz sievietēm. Recepte viena un gana vienkārša. Ja sievai nāk virsū melnie (lasi - "depresija"), tad ir īstais laiks viņai palikt stāvoklī. Atvainojiet, nesavaldījos, bet esmu izteicies gana kodolīgi un īsi.

P.s. Nosauciet tēmu "alternatīvā psiholoģija" (?) vai līdzīgi un nomierinieties.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 30. augusts, 17:17:09 no Zigfrids »