Autors Tēma: Levits izsakās  (Lasīts 1570 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Levits izsakās
« : 2018. gada 04. septembris, 13:37:44 »
https://xtv.lv/rigatv24/video/Zw4pVdwR7OX-30_08_2018_zinu_top_5

lūk, doma ...ja veselību ierobežo nodokļu nemaksātājiem, tad nākošais solis ir liegt skolas, aizliegt izmantot ceļus utt ? ...jo nemaksā tak nodokļus!
Bet kà tas iet kopā ar sociāli atbildīgu valsti?
p.s
čuju, būs Satversmes tiesa!

Atslēdzies Spārka

Re: Levits izsakās
« Atbilde #1 : 2018. gada 04. septembris, 13:58:44 »
Par medicīnas pakalpojumiem, ļoti ceru, ka būs.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2018. gada 04. septembris, 14:51:39 »
Šogad ieviesa to 1% no soc.nodokļa, kas aiziet medicīnai....vēl pagājušo gadu medicīnu apmaksāja no PVN, akcīzes utt....ja es vai Spārka pirkām veikalā vīnu, tad akcīze un PVN aizgāja arī uz veselību un teikt, ka esam nodokļu nemaksātāji veselībai nedrīkstēja, bet masu mediji visu gadu to bazunēja...
Tagadējais 1% neko veselībā neatrisina!...mana pārliecība, ka šī refotrma ir glābt nevis veselību, bet pensiju sistēmu...nākošais solis varētu būt - neesi soc.nodokļa maksātājs - nevari iegūt šofera tiesības?
Viss ir vērsts uz to, lai glàbtu pensiju sistēmas piramīdu, kur nav priekš viena pensionāra 4 soc.nodokļa maksātāja...ir tikai 1,9.....un kamēr nav nomiruši padomju pensionāri - sistēma vēl funkcionē...kad nomirs visi padomju laika pensionāri, kuru pensiju nosaka , paskatoties griestos, - soc.budžeta iespējàs - tad tik sāksies jautrība! ;)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2018. gada 04. septembris, 23:27:11 »
Jau  astoņi mēneši garām, bet joprojām nav sakārtota e-veselība. Tagad nāks klāt vēl sociālo nodokļu maksātāju reģistrs. Es jau nerunāju par to, ka bremzēs, bet vairāk  šaubos par to, kā tā lieta vispār darbosies. Jo daudzi uzņēmumi jau gadiem ir nodokļu parādnieki. Un vislielākais nodokļu parāds parasti arī ir PVN un sociālais. Teiksim, uzņēmumā strādā  simts darbinieku, kuri ir pārliecināti, ka ir soc.nodokļa maksātāji, bet pat nenojauš, ka faktiski viņiem atvilktie sociālie maksājumi nav ieskaitīti Valsts Kasē (vismaz pēdējos trīs gadus). Neviens uzņēmums  uz momentu nevar tādu parāda naudu budžetā iemaksāt. Ar garantiju. Tagad iedomājaties, iet tāds nodokļu maksātājs pa ielu, uz galvas viņam uzkrīt ķieģelis, šams jūtās maigi sakot, ne visai vesels. Grib veselību uzlabot, un te izrādās, ka šams jau gadus trīs ir Valstij parādā, un kamēr, par visu šo periodu parādu nedzēsīs nevienam viņa smadzeņu poda problēmas  nav interesantas. Vot tas mani visvairāk uztrauc.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #4 : 2018. gada 05. septembris, 01:26:07 »
Te cilvēki blakus ironiski izsakās (pēc analoģijas ar Bunkus un maksātnespējas administratoriem), ka, lai valsts varai rastos neviltota apņēmība kādu nozari sakārtot, kāds ir jānošauj. Nez', kurš tas būtu attiecībā uz medicīnu?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2018. gada 05. septembris, 08:50:43 »
Nu, tajā nozarē varētu veselu Perlašēzu iekārtot...
Visus sakost!

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #6 : 2018. gada 05. septembris, 15:23:41 »
Uz valsti paļauties nedrīkst nekādā gadījumā!
Valsts nav, lai mūs aizsargātu!
Valsts ir, lai kalpotu ASV vēstniecībai, ne vairāk.