Autors Tēma: plastmasas maisiņi  (Lasīts 5126 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

plastmasas maisiņi
« : 2018. gada 04. septembris, 16:54:24 »
Jau tagad uz veikalu ņemu līdz parastos plastmasas maisiņus, kuri nav pieķēpāti...nu, bijušas konfektes u.c....tīri un vēlreiz lietojami!
Tagad domāju kā būs, ja paņemšu plastmasas maisiņu no baltmaizes iepakojuma" Mākoņu"?...labs, tīrs maisiņ§ un veikalā tur iekrāmēšu, piemēram, burkānus?
Ok, es saprotu, ka viens pats neglābšu pasauli no plastmasas sērgas!
Par mani veikalā smīnēs?

Atslēdzies Camma

Re: plastmasas maisiņi
« Atbilde #1 : 2018. gada 04. septembris, 17:17:08 »
Un ja smīnēs? Čurāsi biksēs?
Galvenais, lai ir tīrs un lai ir caurspīdīgs. Nu, tā vismaz es domāju.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2018. gada 04. septembris, 17:19:11 »
neredzu jēgu iet ar savu maisiņu un pēc tam pirkt miskastes maisiņus. Man visi veikala maisi aiziet kā ieliktņi miskastē. Tie vismaz sadalās divos gados atšķirībā no melnajiem miskastes maisiem

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2018. gada 04. septembris, 17:21:48 »
Runa par mazajiem maisiņiem....katru reizi veikalā pat 10 tiek paņemti...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2018. gada 04. septembris, 17:23:52 »
Pipec, un Tu ej, kabatas piebāzis ar mazajiem maisiņiem?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #5 : 2018. gada 04. septembris, 17:25:18 »
Man tāds jautājums pat nerastos. Ja gribētu, ņemtu un krāmētu baltmaizes maisā burkānus.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #6 : 2018. gada 04. septembris, 17:30:12 »
Pipec, un Tu ej, kabatas piebāzis ar mazajiem maisiņiem?
nē, kad eju uz veikalu, tad man soma līdz...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2018. gada 04. septembris, 17:40:59 »
Nu, ok - piekrītu, ka man ir fobija...Klusā okeāna dienvidos ir sala no plastmasas, kura ir divu Meksiku izmērā...pats redzu katru dienu, cik plastmasas aiziet atkritumos un Latvijas zemē...Tu cilvēks paņem kūku lielveikalā un tā ir lielā plastmasas iepakojumā ..
Tagad jebkurā neapdzīvotā salā, kur nonāktu Robinsons Kruzo, ir pilns ar plastmasas atkritumiem...nav cilvēku, bet ir plastmasas drazas....burtiski sērga...drīz ES aizliegs vienreizējos plastmasas traukus un mainīsies šī piknika kultūra, kad saimniecei nav jāmazgā šķīvji, bet vienkārši izmet tos...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2018. gada 04. septembris, 17:47:32 »
Pikniku kultūru mēs šovasar tiešām izmainījām.
Mazos maisiņus ņemu iespējami maz, visu veidu augļus vienā. Kartupeļiem nekur neliksies, bet drīz sola eko maisiņus. 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2018. gada 04. septembris, 18:04:08 »
Nu bet kāpēc veidojas tās salas? Tātad atkritumi ir nevis nodoti, kā pienākas, bet izmesti kaut kur dabā, krastā, ūdenī. Tie, ko es atkritumu konteinerā izmetu un par kuru izvešanu maksāju, taču netiek dabā izgāzti, ne? Getliņi tos kaut kā atšķiro, pārstrādā. Tad kāpēc man jājūtas vainīgai par atkritumu salām, ko sametuši kaut kādi neandertāliešu "inženieri un IT speciālisti",  kas nezin, kas ir atkritumu konteiners??!! 
Dabā neko nemetu. Piknika atkritumus vācu līdzi un, cik iespējams, lietoju papīra traukus. Ko iespējams, sašķiroju dalītajos krāsainajos konteineros. Lielos plastmasas maisiņus izmantoju atkārtoti. Bet, piedodiet, ar stikla burkām uz veikalu neiešu un mazos maisiņus ņemšu tik, cik man vajadzēs. Kad būs citi - eko vai papīra - maisiņi, ņemšu tos, pagaidām ņemu tos, kādi ir. Biju pirms pāris gadiem Sardīnijā - tur veikalos mīksti eko maisiņi, kas dabā sadalās, tātad nekas neiespējams tas nav.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #10 : 2018. gada 04. septembris, 18:05:04 »
Nu, ok...uzvilkšu savu labāko H.Boss uzvalku, aiziešu pie friziera , būšu satriecošs ar spožām kurpēm un dizainera unikālo šlipsi ar Merilinu Monro!...nedod dievs, ka padomās - esi bomzis!
Izvilkšu no somas plastmasas maisiņu, kur pirms tam ir bijusi Kungu baltmaize, un sakrāmēšu tur kādu kg burkànu! ...gribu redzēt kà mani novērtēs! ;)

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #11 : 2018. gada 04. septembris, 18:17:42 »
Dari tā.

Atslēdzies ana

« Atbilde #12 : 2018. gada 04. septembris, 18:24:50 »
Nakat, Tu esi smieklīgs. Man tiešām būtu pilnīgs pofigs, kas man tobrīd mugurā, kad es izvilktu savu saņurcīto maisiņu, lai tur iekrāmētu burkānus. Un vismazāk mani interesētu apkārtējie cilvēki. Visticamāk viņi par mani pat nedomā, tāpat kā es par viņiem nedomāju.
Ja nu vienīgi tā Merilina Monro.. Tur varbūt kaut kāda disonanse.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #13 : 2018. gada 04. septembris, 18:52:01 »
Nu, ok...uzvilkšu savu labāko H.Boss uzvalku, aiziešu pie friziera , būšu satriecošs ar spožām kurpēm un dizainera unikālo šlipsi ar Merilinu Monro!...nedod dievs, ka padomās - esi bomzis!
Izvilkšu no somas plastmasas maisiņu, kur pirms tam ir bijusi Kungu baltmaize, un sakrāmēšu tur kādu kg burkànu! ...gribu redzēt kà mani novērtēs! ;)
Variants Nr. 2. Tie, kuri būs redzējuši to visu (daļa). sāks darīt tāpat, jo ļoti gribēs likties līdzcilvēkiem biezi, jo cilvēks dārgajā uzvalkā tā darīja.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #14 : 2018. gada 04. septembris, 18:55:07 »
Boss & Monro?  :scratch:
Kenedijam patika Monro..