Autors Tēma: kaķa potes.  (Lasīts 2535 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies vilks

Re: kaķa potes.
« Atbilde #15 : 2018. gada 29. oktobris, 22:11:04 »
Kaķis var izmukt kāpņu telpā, satikt tur citu kaķi un tikt sakosts. Un dabūt trakumsērgu. Ja nepaveicas, var arī sakost saimnieku un tad čakars pašam arī.
Var no saimnieku apaviem dabūt kaut kādu kaķu vīrusu un priekšlaicīgi nomirt. (Vismaz kādreiz bija kompleksā pote pret biežākajiem vīrusiem.) Tie gan, cik zināms, saimniekiem  nelīp, tikai tik, ka neērtības no kaķa slimošanas un miršanas.
Es savu dzīvnieku noteikti potētu. (Kad bija, potēju.)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #16 : 2018. gada 29. oktobris, 22:14:17 »
Trakumsērga pilsētā neaktuāla. Pārējā lielā pote kaķam var būt ilgtermiņā liktenīga. Kā manējam, no sākuma sugonis, beigās kirfik

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2018. gada 29. oktobris, 23:01:10 »
Vilk- bet loģiski domājot potē, lai vīrusus nedabūtu. Parasti, normāli ,stipri mājas kaķi neviens viņus tā ar nav dabūjuši.
šajā gadījumā es runāju par patversmes kaķi...kurš jau no turienes tika paņemts ar buķeti vīrusu..Jau 1x nāvei no nagiem izrauts. Tātad visu bīstamako jau ir pārslimojis. Viņam vai nu jau ir imunitāte izveidojusies, vai  arī... esot pie normālas aprūpes, mājas dzīvē dzīvojot cik % loģiski domājot viņš var vēl kko noraut???nē pag..tad man vajag nākamo aptauju... cik daudz jūsu lielie kaķi ..kas nav paņemti no vells vinjzinkurienes reāli ir norāvuši vīrusu vai trakumsērgu mājās dzīvojot????
Vilk- Tu vispar zini kas ir trakumsērga??? ja Tu saki ,ka vinju var dabuut izskrienot kāpnjutelpā?tad tak visi pagalmu bezsaimnieku kakji 120% buutu jau 100x traki :D
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #18 : 2018. gada 30. oktobris, 00:00:56 »
man neviens kaķis vispār nav bijis tuvumā mediķiem
laukos PSRS laikos kaķa potēšana, komēdija, jūs ko
 :rofl:

Atslēdzies diddly

« Atbilde #19 : 2018. gada 30. oktobris, 00:05:07 »
Ja par bērna sīkkaķi-imunitāti jāstiprina, Vetri pilieni,Herples košļas,noteikti labāk,kā potes. Bet ir daži ļoti bīstami vīrusi,meklē pati,kas un kā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2018. gada 30. oktobris, 00:30:59 »
Tak šobrīd Latvija pat oficiāli atzīta par no trakumsērgas brīvu valsti. Kur pilsētas daudzstāvenes istabas kaķis lai atrauj to trakumsērgu?!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #21 : 2018. gada 30. oktobris, 01:58:22 »
nu bet redz, cilvēkiem tik dziļi apziņā, tas ir iesēts, ka vajag un vajag poti pret to :((nee nu gan jauka vajag, baltkrievijas pierobežas mežu lapsām ,par to nestriidos, ...

p.s Kvadra, ir kāda oficiāla info par to brīvību ...mani interesē
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega