Autors Tēma: Ieguldījums - padomu vajag  (Lasīts 4310 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Ieguldījums - padomu vajag
« : 2014. gada 14. novembris, 16:32:01 »
Interesē uzzināt viedokli - ko jūs pasāktu ar ilgtermiņā regulāru naudas summu, ar ko it kā ikdienas vajadzības nav jāapmierina. Kur un kā jūs to izmantotu? Krātu? Ieguldītu - kur?
Pirmā brīža uzdzīve jau izmēģināta, bet ko tālāk.......

Atslēdzies olgucis

Re: Ieguldījums - padomu vajag
« Atbilde #1 : 2014. gada 14. novembris, 16:41:52 »
nekustamajā īpašumā  - gadsimtiem pārbaudīta  lieta. Nekustamajam īpašumam vienmēr būs pieprasījums, to var izmantot ( kaut vai nomāt) un ar to naudu, vismazākais - nosegt tā lietošanas izdevumus, kā arī kaut ko sev dabūt pa virsu. Krāt  mav jēgas - naudas vērtība ir ļoti svārstīga un neprognozējama,iespējams, ka vērtība kritīsies, bet  kas zin, kad sāks kāpt augšā... Ieguldīt  gadžetos? To  modeļi mainās  mērkaķa  ātrumā, pēc diviem gadiem  visi smaidīs.... var ieguldīt sīkiem  izglītībā, bet  var izrādīties, ka viņu sapņi  nesaskan artavām prognozēm. Labi ieguldīt naudu pamatlīdzekļos, ar kuriem ir iespējams nopelnīt... un tā tālāk . Vislabāk  ieguldīt savam priekam. Kādam ceļojumam, kāda sapņa piepildijumam...  kaut kā tā pa manam

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2014. gada 14. novembris, 16:41:55 »
Skatoties, cik liela tā summa. Es laikam uzkrātu bankā un tad izmantotu kādiem lielākiem tēriņiem.
Var pirkt akcijas, vērtspapīrus, valūtu un spekulēt, bet man par to nav zināšanu un arī tādu līdzekļu nav.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #3 : 2014. gada 14. novembris, 17:07:34 »
Par biržas lietām man saprašana tik tālu kā vārnai līdz Mēnesim (jeb nu kā tas teiciens bija), es cilvēks parasts. Ceļot nevelk. Jā, par nek. īp. esmu aizdomājusies, tā tāda fundamentāla vērtība. Kaut gan no otras puses, pašreizējos nestabilajos politiskajos apstākļos iegādāt kaut ko, ņemot kredītu uz 20 gadiem, eh...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2014. gada 14. novembris, 17:27:01 »
Laikam labu kurpju par daudz, ko...?

un spa, un viskautkas tāds... un grāmatas, teātris, koncerti...

:wtf:

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #5 : 2014. gada 14. novembris, 17:35:20 »
Nu, kur es likšu 5 pārus kurpju. Man vēl iepriekšējās turas :))

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 14. novembris, 17:43:23 »
Nav taadas liekas naudas, kad bija, nopirku dziivokli. Bet beerna izgliitiibai katru meenesi atlieku shim noluukam atveertajaa kontaa.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #7 : 2014. gada 14. novembris, 17:44:41 »
nu labi "kurpes" bija vispārinājums. ieguldi hobijos, mājas un apkārtnes labiekārtošanā, lietās, kas sagādā prieku...

uzkrājumi, uzkrājumi... kapā ņemsi līdzi, vai?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #8 : 2014. gada 14. novembris, 17:46:16 »
Ja nopietni, uz spa procedūrām un pie manikīra esmu bijusi precīzi 1x mūžā. Ir jau skaisti, tik tās padarīšanas nav man. Nē, nē, mans jautājums nav par ieguldīšanu sevī (lielizmēra pupi, taisns deguns un tauku atsūkšana), mani apmierina tas, kas man ir.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #9 : 2014. gada 14. novembris, 17:49:16 »
nu vot, un tad mēs rakstām topikus par depresiju...

nutak izdomā kādu projektu. nezinu vai tev ir bērni - ja ir, taisi uzkrājumu izglītībai. ja ir mazbērni - viņiem; kaut kādi tur dzīvības apdrošināšanas fondi ir...

cik tad tās liekās naudas ir katru mēnesi, cik desmiti, simti vai tūkstoši...?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #10 : 2014. gada 14. novembris, 17:53:22 »
Nu, mums te ar vīru tāda saruna panesās - paliksim veci, uz kakla meitām noteikti negribam dzīvot, vecumdienas (nu kad galīgi nevar savākties) gribētu dzīvot kādā pansionātā, bet ne tagadējos Latvijas pansionātos. Vot, jākrāj cienīgām vecumdienām jaukā pansionātā Vidusjūras krastā  :smile:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #11 : 2014. gada 14. novembris, 17:54:24 »
nu lūk! :)

kādā Šveices bankā...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #12 : 2014. gada 14. novembris, 17:55:24 »
Pansija Vidusjuuras krastaa ar personiigo kopeeju, skaisti.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #13 : 2014. gada 14. novembris, 17:57:36 »
cik tad tās liekās naudas ir katru mēnesi, cik desmiti, simti vai tūkstoši...?
5 labiem kurpju pāriem. Tūkstoši nav, protams, bet nav arī desmiti.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #14 : 2014. gada 14. novembris, 18:17:00 »
tagad Latvijā arī smalki pansionāti. Kas tevi tur vidusjūrā apciemos -sēdēsi pledā satinusies kopā ar mafiozi:)