100% piekrītu!!! Viss bija tik pierasts, kanāli pēc manas konkrētas prioritātes salikti... kur tas viss . Lai no jauna sakārtot, nekādas instrukcijas. Nesaprotu, ne jau pēdējā nedēļā bija plānojuši tik totālas izmaiņas. Visi klienti zināmi, kāpēc nevarēja kādu bukletu ar instrukciju, kā iepriekš atsūtīt? Man arī tas vecā parauga spaidāmā parikte, hrens viņu zina kas tur uz ko reaģē. Tikai pāris dienas atpakaļ māsa izstāstīja, kur atrada to pārtinamo vietu, lai varētu reklāmu vietas uz priekšu patīt. Mammucis vispār izmisumā - viņai ir savas četras iecienītās programmas, ko mājās sēžot skatījās. Tagad jāspiež trīs cipari, acis ciparus neredz, pirksti trīs. Kamēr meklē trešo, divi pirmie jau pazuduši. Sēž nabadzīte visu dienu pie vienas programmas un baidās ko spiest, lai to pašu nepazaudētu. Gaida, kad māsa ar vīru no darba atnāks un tad visu vakaru sauc, lai viņai pogas pareizi nospiež. Jaunu TV pirkt man arī nebija ieplānots, bet arī es īsti nesaprotu, kur tur kas atrodas. Un ja jau tās instrukcijas datorā ir paredzētas jaunam spaidamajam, kāpēc man to savlaicīgi neviens nav nomainījis? Cik sapratu, ka jaunos dos tikai tiem, kas tur kaut kādu savādāku līgumu noslēgs. Es tā sapratu, lai varētu filmas un ko tur vēl pasūtīt. Kādas vēl k čertu filmas, man pilnīgi pietiek ar tām 32 programmām, kurām sekoju - pārējās man nav aktuālas. Izkopēju no datora programmu numurus, bez tā špikera vispār nav iespējas kaut ko nebūt atrast - bērnu dārzs. Kāds tur Helio lietošanas tekstus uz ekrāna var saskatīt, ja man tas ekrāns arī nav diži liels un atrodas 3 metru attālumā? Riebjās Māsa arī lamājās, par tādu naudu, varēja ko sakarīgu piedāvāt. Vispār sāku ievērtēt citas TV iespējas.