Autors Tēma: ko domāt?  (Lasīts 3108 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

ko domāt?
« : 2018. gada 08. septembris, 09:25:56 »
Pèdējos gados pēc Krimas okupàcijas drošības dienesti Baltijas valstīs ir aizturèjuši 24 krievijas spiegus!...igauņi 12 gab., leiši 10, bet mùsējie veselus divus!
Ja kaimiņi spiegus atrod starp virsniekiem, ierēdņiem, tad mūsējie dzelzceļnieku, kurš tur fotogrāfējis sliedes...ok, man aizdomas, ka no tiem, kuri nesā folijas cepurīti un paši piesakās palīdzēt "deržavai"? ;)
ko domàt?
Tagad mūsu dienesti ir aizturējuši katoļu prāvestu par sex....un īsi pirms paša Romas pāvesta iera§anās!...ok, pieļauju, ka viss ir tā,kā stāsta...jautājums ir par interpretāciju....to ka màcītājam ir sex ar pieaugušu vīrieti,, tak zinàja agràk?...arestu vajadzēja speciàli pirms Romas ierašanās?
..un tā tirdzniecība un nauda nebūs vienkārši maksa par taxi pakalpojuma diskrētumu?...nu, saved pāri kopā tā, lai babuļi neredz un tā jau gadiem...
Arī Rimševica arests izdarīja ļaunumu Latvijas tēlam...ok, Rimšis vainīgs, bet tas bija zināms daudz daudz agrāk, taču arestu veica kopā fincen ziņojumu un AB banku, kā rezultātā milzīgs kaitējums Latvijas tēlam kā "neizdevusies valsts"??
Ko domāt par mūsu drošības dienestiem?

Atslēdzies Broms

Re: ko domāt?
« Atbilde #1 : 2018. gada 08. septembris, 10:06:20 »
Baigi daudz jau neaizdomāsies. Paskatoties uz igauņiem un leišiem, secinājums viens - tādu aģentu mūsu varā un specdienestu vidū ir pietiekami daudz, lai sevi neaizturētu.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2018. gada 08. septembris, 13:13:42 »
Vēl jau bija Kaimiņa aizturēšana, kas nāca par labu publicitātei.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2018. gada 08. septembris, 22:23:27 »
Ko domāt? Kāda valsts, tādi specdienesti.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #4 : 2018. gada 08. septembris, 23:19:17 »
Varētu padomāt, ka tad, ja to pašu Rimševiču aizturētu citā laikā, tas Latvijas tēlu neietekmētu  :wtf:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2018. gada 09. septembris, 00:47:43 »
Varētu padomāt, ka tad, ja to pašu Rimševiču aizturētu citā laikā, tas Latvijas tēlu neietekmētu  :wtf:
viens no bijušajiem premjeriem, šķiet Emsis, teica, ka knābim ar to lietu vispirms vajadzēja runāt ar Kučinski, lai pierunātu Rimševicu to nokārtot pa kluso - šis pats atkāpjas un nav publiska nesmukuma...nu, visu nodara zem tepiķa - lai valstij nav pasaules blamāžas... Es piekrītu viņam.
Bet knābis to izvilka tieši uz fincen+AB!
Arī cirks ar Kaimiņu, ar publisko aizturēšanu pacēla reitingu līdz padsmit punktiem, patreiz jau ir 3.vietà... Kaimiņš/Gobzems nav novilkuši sarkano līniju pret Saskaņu...
Un ja valdību varēs izveidot Saskaņa ar Kaimiņu, tad , protams, paldies arī knābam...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2018. gada 09. septembris, 01:04:42 »
Par Rimševicu Tev nepiekrītu. Pāŗāk daudz nesmukumu zem tepiķīša tikuši slaucīti. Latvijas tēla fasādes dēļ? Kas tā tāda vispār Augšā ui, apakšā fui? 4 balti krekli? Ok, man citāda domāšana.

Par Kaimiņperipetijām neesmu labi informēta

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #7 : 2018. gada 09. septembris, 01:23:37 »
Kopš kura laika Latvijā kāds atkāpjas pēc sastrādāta nesmukuma? Iepūtiet man - tāda ir attieksme. Vajadzējis vēl neģēli lūgties, ha!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #8 : 2018. gada 09. septembris, 07:52:45 »
daži atkāpjas. tikko Kļaviņš

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #9 : 2018. gada 09. septembris, 09:08:03 »
Tagad mūsu dienesti ir aizturējuši katoļu prāvestu par sex....un īsi pirms paša Romas pāvesta iera§anās!
Nepazīstu, bet onkulim 73 gadi.
Vairāk izskatās pēc provokācijas - cik gan gadi speciāli būtu jāgaida, lai varētu arestēt tieši tagad? Varēja jau tad pirms iepriekšējā pāvesta vizītes ...
Nē, bet speciāli gaidīja vēl 25 gadus...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2018. gada 09. septembris, 10:21:50 »
Nepazīstu, bet onkulim 73 gadi.
Vairāk izskatās pēc provokācijas - cik gan gadi speciāli būtu jāgaida, lai varētu arestēt tieši tagad? Varēja jau tad pirms iepriekšējā pāvesta vizītes ...
Nē, bet speciāli gaidīja vēl 25 gadus...

Katoļiem visi tie pedofīlu skandāli ar lielu laika nobīdi. Un par seksuāliem
noziegumiem upuri bieži mēdz klusēt, Ja kā minētajā gadījumā upuris
nav prātā adekvāts, stāstus var neņemt par pilnu...

Nupat kkur apollo lasīju par 76 gadīgu opi pieķertu ar prostitūtu autiņā, jo mājās vest
no mazbērniem kauns. Tā teikt vecums nav šķērslis seksuālām vēlmēm ;)

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #11 : 2018. gada 09. septembris, 10:27:22 »
Tā teikt vecums nav šķērslis seksuālām vēlmēm ;)
Jā, jā, un 50 gadus neviens neko nezināja - priestera amats nav kurinātājs kādā katlu mājā.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #12 : 2018. gada 09. septembris, 10:48:49 »
Kopš kura laika Latvijā kāds atkāpjas pēc sastrādāta nesmukuma? Iepūtiet man - tāda ir attieksme. Vajadzējis vēl neģēli lūgties, ha!
nu tad, ja nesaprot, ka pašam jāatkāpjas, lai nebūtu valsts blamāžas, tad citās valstīs uzrīko autoavāriju...un ja taisnība par to katoļu priesteri, tad tas vispàr ir vienīgais risinàjums...
Cik tūkstoši cilvēku tagad ir satriekti, jo viņš viņus laulājis un devis svētību, kristījis bērnus?
Ja mans bērns, tad ietu kristīt vēlreiz!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2018. gada 09. septembris, 10:50:46 »
kas viņam avāriju uzrīkos? Ja nu konvojēšanas laikā :D

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #14 : 2018. gada 09. septembris, 12:01:18 »
Es tomēr palieku pie provokācijas.

:alt:  Starp citu, varbūt pat paša Vatikāna provokācijas - ja nu pāvesta runā ir iepriekš sagatavotas tēzes par katoļu baznīcas vajāšanām pasaulē un arī Latvijā.
Pašu priesteri pat varbūt nemaz neinformēja par šādu akciju.
Redzēs pēc izmeklēšanas un pāvesta runas.