Autors Tēma: Krāpēji  (Lasīts 20673 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Krāpēji
« : 2018. gada 15. septembris, 21:12:51 »
Nu, atveriet man acis, lūdzu - kādas ir pazīmes, ka aizmuguriski notiek krāpšana? Situācija - vārdos stāv un krīt par "ģimeni", bet faktiskā rīcība atšķiras. Neapgāžamu pierādījumu krāpšanai nav

Atslēdzies Bobs

Re: Krāpēji
« Atbilde #1 : 2018. gada 15. septembris, 21:15:00 »
Jālasa sieviešu žurnālos

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #2 : 2018. gada 15. septembris, 21:16:16 »
Nav ne jausmas. Nav pieredzes.
Nolīgsti privātdetektīvu. Tā vismaz filmās rāda.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2018. gada 15. septembris, 21:26:37 »
Kāda ir tā faktiskā rīcība, kas atšķiras no vārdiem?
Bet aŗī tad tas liecinās tikai par to, ka darbi atšķiras no vārdiem, nevis par krāpšanu.

p.s.pieredzes nav. Es nepievelku krāpējus

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #4 : 2018. gada 15. septembris, 21:28:08 »
Man šķiet, Latvija tik maza kā pīļdīķis - kur garantija, ka detektīvs nav draugos ar personu :))

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #5 : 2018. gada 15. septembris, 21:32:26 »
Nu, nu.. es līdz tam neaizdomātos.
Bet aprunājies ar kādu krāpēju, ja tādu pazīsti. Viņi viens otru atpazīst. Tā teikt, krāpējs krāpējam lupus est.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2018. gada 15. septembris, 21:39:23 »
Katrs gadījums ir individuāls. Jautājums ir, vai tiešām gribi uzzināt visu skarbo patiesību. Un ja atklāsies, ka nekā tāda patiesībā nav, tad kā skatīsies vīram acīs, ja viņš uzzinās, ka esi šņakarējusies pa viņa personīgajām lietām un dzīvi.... 

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #7 : 2018. gada 15. septembris, 21:42:15 »
Jā, tas ir svarīgi. Vai tiešām gribi zināt? Vai esi tam gatava?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #8 : 2018. gada 15. septembris, 21:53:59 »
Es gribu apstiprinājumu (vai noliegumu) savai intuīcijai.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #9 : 2018. gada 15. septembris, 21:54:35 »
Un patiesību izturēsi?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2018. gada 15. septembris, 22:21:54 »
Es gribu apstiprinājumu (vai noliegumu) savai intuīcijai.

Intuīcija esot liela lieta..

Pieslēdzies mellene88

« Atbilde #11 : 2018. gada 15. septembris, 22:54:37 »
Pieredzes, gan savas  gan apkārtējās dafiga un pāri kaklam :) :DVispirms jau čujs- ja čujs saka esi uzmaniga ,tad ir vērts sākt aizdomāties.
bet visp es negribu ieslīgt lietas razkladā(tad vajag vairāk info), bet ar to pilns internets..aizej uz cāli, tur katru vakaru kāda tēma par šo...
un vēl ..ar večiem bieži ir tā,ka kamēr nav paņemti aiz olām ar degunā iebāžamu pierādījumu(citreiz arii tie skaitās sievietes murgi)..tikmer kriit gar zemi dievojoties ,ka viss ir kārtībā un pati stulba ...  :blushing:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #12 : 2018. gada 16. septembris, 00:42:38 »
Drausmīgi negribās par šo tēmu... Neesmu greizsirdīga, patoloģiski, nekad neesmu bijusi. Situācijā pastāv divas iespējas, šams nelaiž pa kreisi,  tad nav iemesla. Vai šad tad "izmet līkumu", nu un nāfig man tāds būtu vajadzīgs? Pat tīņu vecumā man šai ziņā bija neadekvāta reakcija -  man zuda jebkāda interese, ar to arī parasti viss beidzās. Ļoti mierīgi, bet neatgriezeniski.
Kopš vīrieši visai pasaulei paziņoja, ka nav monogāmi (ķipa- viņiem nav tāda gēna), sievietes vairs nevar paļauties uz savas ģimenes drošību. Tieši tā iemesla dēļ, ka veči izvazā savu genofondu kur pagadās, pilna pasaule ar vientuļām mātēm, kuras audzina savus dēlus. Tiem dēliem nav ģimenē vīrieša, kas iemācītu tiem, ko  tas nozīmē būt īstam vīrietim.  Tos audzina sievietes, pēc sava prāta. Īsta vīrieša parauga ģimenē nav, šad tad kāds parādās un tik pat ātri pazūd. Un puika to pieņem kā faktu, ka nekas īpašs tajā nav, ka ģimenē  ir normāli būt bez tēva, ka var tā vienkārši atnākt pie sievietes uz pāris stundām un pazust. Viņš vienkārši nezina, ko nozīmē normāla ģimene, nekad tādu nav redzējis. Viņa acīs kārtīgs vecis ir tas, kas ir pabijis pēc iespējas vairākās gultās. Un sākas riņķa dancis.

Kā var noturēt veci? Neturēt.

« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 16. septembris, 00:47:44 no olgucis »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #13 : 2018. gada 16. septembris, 01:31:25 »
Man šķiet, Latvija tik maza kā pīļdīķis - kur garantija, ka detektīvs nav draugos ar personu :))

Tad atliek vien pašai izsekot :D

Pieslēdzies mellene88

« Atbilde #14 : 2018. gada 16. septembris, 03:10:55 »
Kā var noturēt veci? Neturēt.

šitas gan 120%  :smile:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega