Autors Tēma: gāzes katlu apskate  (Lasīts 1343 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies karloss

gāzes katlu apskate
« : 2018. gada 25. septembris, 11:32:33 »
Pirms diviem gadiem maksājām 30eur par apkures gāzes katla ikgadējo apskati/apkopi RĪGĀ. Tagad krievu kantoris prasa 60 un latviešu kantoris 80 eur. Kādam ir kāda cita pieredze šogad? Jāslēdz iekšā siltums drīz.

Atslēdzies olgucis

Re: gāzes katlu apskate
« Atbilde #1 : 2018. gada 25. septembris, 11:38:46 »
Ja runā par pieredzi, tad man piegriezās  visas tās gāzes kantora fantāzijas un es pilnībā pārgāju uz elektrību, nenožēloju ne mirkli. Elektrības rēķins pieauga par 3-4 euro.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2018. gada 25. septembris, 11:49:15 »
Man "Rīgas siltums" parastais... :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2018. gada 25. septembris, 12:24:09 »
manējais pats apkopj, nav nekāda atomzemūdene

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2018. gada 25. septembris, 12:36:20 »
Ja runā par pieredzi, tad man piegriezās  visas tās gāzes kantora fantāzijas un es pilnībā pārgāju uz elektrību, nenožēloju ne mirkli. Elektrības rēķins pieauga par 3-4 euro.
3-4 euro???
Kādi elektriskie sildītāji Tevi apkurina par tādu smiekla naudu? Rupji rēķinot, viens neliels sildītājs tādu summu nokurina diennaktī.

Atslēdzies karloss

« Atbilde #5 : 2018. gada 25. septembris, 13:28:34 »
Citāts
nav nekāda atomzemūdene   
nebija ienācis prātā

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #6 : 2018. gada 25. septembris, 14:39:32 »
3-4 euro???
Kādi elektriskie sildītāji Tevi apkurina par tādu smiekla naudu? Rupji rēķinot, viens neliels sildītājs tādu summu nokurina diennaktī.
gan jau domāta starpība starp gāzes apkuri un elektrisko. Nez, mazām platībām varbūt.
Lai gan es nesaprotu, kā man viens čoms var par tik mazu naudu māju apsildīt ar gāzi. Bet varbūt, ka tur kkādus 18 grādus un dzīvo dubenī

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #7 : 2018. gada 25. septembris, 15:08:36 »
Vai tā apskate/apkope nav kaut kur obligāti jāreģistrē?

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #8 : 2018. gada 25. septembris, 22:43:05 »
Mums pazīstams labs meistars (oficiāli reģistrēts, bet nav ar LG saistīts - savs SIA viņam), kuram galva un rokas labi pieskrūvētas - gan apkopi veic, gan visu ko salabo, ja kas gadās.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #9 : 2018. gada 26. septembris, 00:52:23 »
khmmm... nē, nu es domāju - visi par gāzi un tad nu es ar to savu artavu...  :blushing: . Visu, ko par gāzi zināju, to arī pateicu. Nē, nu es protams, varēju sākt, kaut kā tā,- Bija man reiz gāzes plīts... un t.t. A apkure, apkure, kā visiem līdzcilvēkiem pa trubu no siltumtīkliem...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #10 : 2018. gada 26. septembris, 07:43:30 »
Olguc, es uzreiz Tavu domu sapratu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2018. gada 26. septembris, 08:03:21 »
Āāā, nu skaic...  Tu tātad par elektrisko plīti. Piedod, man nepieleca. Tā kā runa iesākās par apkures katliem, tad es uz apkuri ieciklējos  :blushing:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #12 : 2018. gada 26. septembris, 10:41:03 »
es tikai tagad piefiksēju, ka tēma par gāzes KATLIEM. A tā kā man ne mazākās poņas, kas tie par katliem, ko no gāzes zināju, to arī rakstīju...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #13 : 2018. gada 26. septembris, 13:46:24 »
Es gan uzreiz sapratu Olguča tekstu, vajag lasīt uzmanīgi  :talking:

Atslēdzies karloss

« Atbilde #14 : 2018. gada 27. septembris, 10:03:35 »
krievu kantoris vakar brauca, brauca.. pēc trīs stundu kavēšanas atsūta īsziņu: mi u varot. neesot varējuši sazvanīt un aizbrauca, no kurienes atbraukuši. :smoker: