Autors Tēma: Laika prognoze  (Lasīts 916 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Laika prognoze
« : 2018. gada 26. septembris, 13:42:50 »
Vai kāds nav  lasījis  kaut ko  par laika prognozi ziemai?  Vienīgais, ko dzirdēju, ka ja  bija tik liels karstums, tad būšot arī ļoti auksta un gara ziema... Ķipa, ka no tā karstuma tur kaut kur  augšējos slāņos kaut kādi "tvaiki" būs sakrājušies un saules siltums netiks līdz zemei...  Man vienkārši garderobe jāsaskaņo ar laika apstākļiem, kut kā uz to tvaiku būšanu negribās paļauties. Savādāk, Igaunijā jau sniegs bija, bet mums vēl koki zaļi, vēl nedēļa - divas un apkuri pieslēgs, bet  meteorologi glabā savus noslēpumus. Tauta neziņā, es vispār izmisumā.  :banhead: :faint:

Atslēdzies kvadra

Re: Laika prognoze
« Atbilde #1 : 2018. gada 26. septembris, 13:54:46 »
Es nekādām ziemas prognozēm neticu. Dažas dienas uz priekšu knapi var ko noprognozēt, kur nu vēl ilgtermiņā. Jau vairākus gadus pēc kārtas prognozēja "gadsimta aukstāko ziemu" - kur t' šī bija? Plika *iršana.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2018. gada 26. septembris, 13:59:08 »
Galvenais, lai ir dažāda biezuma un garuma virsdrēbes un zābaki. Tad gan jau perezimujem.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2018. gada 26. septembris, 14:40:00 »
katru gadu vieni sola bada ziemu, citiem pofig

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2018. gada 26. septembris, 14:50:09 »
Dzīve tik sarežģīta... Mammucis katru vakaru  man zvana un informē,- Šodien avīzē bija rakstīts , ka rīt būs +14 grādu. Man bail viņai paziņot, ka tas, kas augšā, kam teikšana par temperatūru, neparaksta viņas avīzi, maigi sakot,- nav informēts. Saku, ka vējš kopš vakardienas, kad to avīzi drukāja varēja mainīties. Bet abas esam vienpatis - Ziema būs, jo par to vēsta kalendārs.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #5 : 2018. gada 26. septembris, 14:53:23 »
Tas nekas. Tagad pienācis laiks sākt gaidīt pavasari  :saule:

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2018. gada 26. septembris, 16:28:17 »
viena prognoze bija.ka siltā jūra tvaikos un būs daudz lietus un sniegs. Bet varbūt tos mākoņus aizpūtīs citur -tik tālas prognozes vnk nevar būt.

Tāpat tās tautas laika pazīmes sen jau ir pilnīgs(*&^
Viena gan ziemā patiešām darbojas -ja iestājas auksts laiks, tad mainīsies tikai mainoties mēness fāzei