Autors Tēma: ko iesakat Rīgā?  (Lasīts 1842 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

ko iesakat Rīgā?
« : 2014. gada 15. novembris, 13:33:23 »
Ko var paspēt dabūt uz nedēļu iebraukusi es?
Apstakļi un iespējas vēl neskaidri,bet zinu,ka pirmajā decembra ned. būšu LV.
Lietu sarezģī tas, ka realaas kko redzamās dienas tikai 3jas otrdien-ceturtdien...(uzrakstiiju un sapratu,cik stulbi kko cereet)..BET, ja nu ??? :blushing:
neko no Latvijas maakslas,koncertu, teātru dzīves neesmu redzējusi dzīvajaa jau gandrīz 5us gadus :(
varbūt jums zināms kkas, ko var dabuut šajās dienās.  :big_hug:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Labvēlis

• Viesi
Re: ko iesakat Rīgā?
« Atbilde #1 : 2014. gada 15. novembris, 13:46:34 »
 dabūt var visu ko šajās dienās :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2014. gada 15. novembris, 14:21:28 »
dabūt var visu ko šajās dienās :)

Vispār, es pret tevi tik daudzus gadus biju laba  :big_hug: , bet nupat , nesen ,Tu pat uz mana nerva sakriti....takšto turpmāk vari nedzeset muti manaa virzienā....esmu tevi ielikusi ignoreejamajā sarakstā  :kiss: ( skan rupji?? bet vismaz godiigi)  :coffee:
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2014. gada 15. novembris, 15:25:53 »
Ir biļetes Dailes teātrī 2,3 -Bovarī k/dze, 4.- MdmeButterfly

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #4 : 2014. gada 15. novembris, 18:14:07 »
"Bovarī kundze" laba, starp citu.  Pat netipiski laba priekš Atkočūna kā režisora. Jutekliska, stilistiski tīra un nostrādāta izrāde. Labs aktieru ansamblis. Vakar biju uz pirmizrādi, iesaku.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #5 : 2014. gada 15. novembris, 18:25:14 »
paldies ,par vismaz kkadiem ieteikumiem...teorētiski, varu pati paskatītes kkādas afišas, bet nu...sajūtos tā kā samulsusi, vai godig sakot pilniigi dezorienteta... pat nesaprotu uz kuru pusi skatiities... :faint:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2014. gada 15. novembris, 18:27:37 »
Vispār, es pret tevi tik daudzus gadus biju laba  :big_hug: , bet nupat , nesen ,Tu pat uz mana nerva sakriti....takšto turpmāk vari nedzeset muti manaa virzienā....esmu tevi ielikusi ignoreejamajā sarakstā  :kiss: ( skan rupji?? bet vismaz godiigi)  :coffee:
Šādos gadījumos var spiest podziņu Ziņot moderatoram pie ziņojuma, kas neatbilst interneta vides uzvedības pamatnoteikumiem.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2014. gada 15. novembris, 18:37:28 »
Varbuut Labveelis labveeliigi piedaavaaja savu labveeliigo sabiedriibu mellenei

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #8 : 2014. gada 15. novembris, 18:48:56 »
Šādos gadījumos var spiest podziņu Ziņot moderatoram pie ziņojuma, kas neatbilst interneta vides uzvedības pamatnoteikumiem.
Uiiii, nē... te, viss oky,nav ko zinjot un tas nebija arii nekas personisks... tākā viss oky...
man tikai aces atvērās un sapratu,ka tomēr man ir pilniigi atšķirīgs viedoklis par lietām...
Haaa...ienāca pratā saliidzinajums ar cāļa temām ,kur kategoriski tiek noliegta liišana vīru telefonos ,kompjos utt utjp....
vot es ieliidu vecajā sapā..izlasiiju priekš sevis netīkošu vestiijumu un uzmetu luupu  :rofl: ... nebuutu lidusi, nezinatu i vēl šodien domātu,ka dra...oi... Labvelis ir pūkdupsis  :P
IG- mellenessniega