Autors Tēma: Pakaļdarinājumi  (Lasīts 4151 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Pakaļdarinājumi
« : 2018. gada 27. septembris, 12:16:34 »
Reizēm nemaz nav slikti pakaļdarinājumi. Daži tik lēti, ka var pirkt kaut vai feikās prečuzīmes humorīguma dēļ.

[attachment deleted by admin]
Visus sakost!

Atslēdzies dille

Re: Pakaļdarinājumi
« Atbilde #1 : 2018. gada 27. septembris, 14:45:39 »
Man ir mētelītis, kuram oderē iespiests -Golvin Kloin, Golvin Kloin, Golvin Kloin  :)  Bet emblēmiņa ar līdzīga

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2018. gada 27. septembris, 14:57:15 »
A kur jūs šitos feikus ņemat, ko? :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2018. gada 27. septembris, 17:18:11 »
Varētu padomāt, ka Tu nekad neko veikalā nepērc :)
Visus sakost!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #4 : 2018. gada 28. septembris, 08:04:16 »
Man ir bijusi feikā mašīna. Citroen saucās /lūdzu neuztvert personīgi, tā ir tikai mana pieredze :) /

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2018. gada 28. septembris, 08:38:51 »
Es arī īsti nekur veikalā, kā Camma atbild Luīzei, tādus feikus neesmu redzejusi..ja nu alixpress vai Turcijā. Parasti arì nepērku, jo feiks ir feiks. Ja nevaru nopirkt īsto, tad feiku nevajag  :talking:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2018. gada 28. septembris, 08:55:01 »
Varētu padomāt, ka Tu nekad neko veikalā nepērc :)

Pērku veikalā, bet šitādus neesmu redzējusi. Vismaz Latvijā (un ES valstīs) veikalos pakaļdarinājumus tirgot nedrīkst. Varbūt tirgū ir vai kādās slepenās lavočkās. :) Arī internetā, kā Nāra minēja...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #7 : 2018. gada 28. septembris, 08:59:44 »
Vismaz Latvijā (un ES valstīs) veikalos pakaļdarinājumus tirgot nedrīkst.
Tāpēc pakaļdarinājumus slēpj /tb, kopē emblēmu no orģināa tādu, kāda tā ir/ un tirgo atklāti :D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2018. gada 28. septembris, 09:05:30 »
tirgo atklāti :D
Ar viltotu somiņu vismaz nesaindēsies. Par konjaku - nevar zināt.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2018. gada 28. septembris, 09:48:37 »
Tāpēc pakaļdarinājumus slēpj /tb, kopē emblēmu no orģināa tādu, kāda tā ir/ un tirgo atklāti :D

Iespējams. Bet ne man par to jāsatraucas. Jo....
Ar viltotu somiņu vismaz nesaindēsies. Par konjaku - nevar zināt.

:)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2018. gada 28. septembris, 09:59:54 »
Nu paga, paga. Viltojums būtu Dolce Gabbana etiķete uz pašmāju ražojuma. A ko var pārmest Docha Cabanov? Līdzīgs? Un tad? Vai tāpēc kas nelikumīgs? Vai tāpēc noteikti slikts? Turklāt gan jau pulka lētāks, jo nemaksā kā brends. Tad kāpēc nevarētu tirgot un kāpēc nevarētu pirkt? Neviens taču neapgalvo, ka tas ir Dolce Gabbana.
Ir veikalā dārgais ūdens "Evian" ar ziliem kalniem uz etiķetes, un ir lētais "Everest" ar ziliem kalniem uz etiķetes. Un tad? Tirgojas abi. Likumīgi. Nelikumīgi būtu tad, ja uz "Everesta" krāna ūdens līmētu "Evian" etiķetes un kā tādu pa dārgo pārdotu.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #11 : 2018. gada 28. septembris, 10:06:13 »
Citāts
Ar viltotu somiņu vismaz nesaindēsies.

Isti droša nebūtu arī par šo - sazin kāda ķīmija lietota apstrādē.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2018. gada 28. septembris, 10:13:14 »
Jūtūbā ir video, kā Vjetnamā ražo modernos plēstos džinsus. Skatījos ar interesi.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #13 : 2018. gada 28. septembris, 11:34:26 »
Pirmkārt - vai jums būs pirmā dzirdēšana, ka ''austrumu'' tirgum brendotās firmas taisa spešel preces? Nav jau nekur tālu jāmeklē, šepat Polijā priekš visēdājiem Latvijā taisa paiku, veļas pulverus un ko tik vēl ne. Domāju, ka arī smaržas duži atšķiras, vai pirktas šeit, vai tai pašā Austrijā.
Pat automašīnas ražo dažādās rūpnīcās un kvalitāte atšķiras kā diena pret nakti (Škoda, piemēram).
Otrkārt - visu cieņu tiem pakaļdarinātājiem, kuriem sanāk labāk kā oriģinālā. Vai vismaz iesmej par brendatkarīgajiem, jo reizēm šamie ķer pēc šiltēm daudz neskatoties, ka šilte bišku atšķiras...
Visus sakost!

Atslēdzies magda

« Atbilde #14 : 2018. gada 28. septembris, 12:08:42 »
Tās visas brendotās drēbes/somas/apavi un citi loriņi , tiek darināti ne jau Francijā, Itālijā. Lielākā daļa top  Āzijā. Vjetnamā- fabrika pie fabrikas- savām acīm redzēju . Un labākos "feikus", kas nemaz ar nebij feiki, esmu pirkusi tieši tur. Darba tauta  ir iemanījusies oficiālajai algai ko klāt piepelnīt! :smile: