Autors Tēma: Psiholoģiskie komunikācijas paņēmieni  (Lasīts 1259 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Psiholoģiskie komunikācijas paņēmieni
« : 2018. gada 28. septembris, 20:29:04 »
Atrasts internetā. 19 psiholoģiskie paņēmieni, kas var kādam dzīvē noderēt.
Piedodiet lūdzu, bet slinkums tulkot, - man patika. Viens otrs dzīvē var noderēt.

https://www.adme.ru/svoboda-psihologiya/19-prostyh-psihologicheskih-priemov-kotorye-kak-ni-stranno-dejstvitelno-rabotayut-1899465/

Teiksim tas,
- Jā kāds tev sāk par daudz uzbāzties, uzkrītoši novērtējiet viņa apavus. Tas besī visus;
- Ja kāds grib klaji vēlās ar tevi kašķi, pasaki viņam ko labu. Ar to tu viņu dobeigsi;
- Ja  gribi ar garantiju kādu pārliecināt, sarunas laikā šad tad nemanot pamāj ar galvu, tas vienmēr nostrādā;
- Ja vēlies saņemt apstiprinošu atbildi, uzdodot jautājumu viegli pamāj ....

un tā tālāk, bet interesanti, ja tā padomā, tad liekas, tiešām bija līdzīgi gadījumi un nostrādāja.

Atslēdzies Minne

Re: Psiholoģiskie komunikācijas paņēmieni
« Atbilde #1 : 2018. gada 28. septembris, 20:35:27 »
Kkā instinktīvi vienā laidā māju ar galvu, kad sarunājos.

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #2 : 2018. gada 28. septembris, 21:04:44 »
Protams, Tu taču forumā arī visu laiku māj ar galvu, kad sarunājies!
Mēs taču redzam :)

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #3 : 2018. gada 28. septembris, 21:10:57 »
Citāts
В момент, когда звонит будильник, нужно на секунду резко приподняться, сжать кулаки и крикнуть «Да!» — как будто вы футболист, который только что забил гол. Это странно, но вы тут же наполнитесь бодростью и легко встанете с постели.

Nezinu, es tieši otrādi, lieku modinātāju kādu pusstundu ātrāk, lai nospiežot laimīgi un saldi apzinātos, ka vēl pusstundu pagulēšu!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #4 : 2018. gada 28. septembris, 23:42:53 »
...tik pēc tam nesaki, ka negribēji...
;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #5 : 2018. gada 29. septembris, 00:05:04 »
Minne, tā galvas māšana pat virtuāli ir jūtama.

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2018. gada 29. septembris, 07:47:20 »
Kaut kad pasen tv ziņas lasīja tāda Una (Ulme laikam tad) -tas bija cirks skatīties -runājot visu laiku klanīja galvu. Ekrānā vnk smieklīgi -būtu vajadzējis ar striķīti atsiet

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2018. gada 29. septembris, 10:14:37 »
Bet par to, ka būt pirmajam un pēdējam perfekti nostrādā. Atceros, ka eksāmenos vienmēr gāju pirmajā pieciniekā - principā nevarēju izturēt to stresiņu gaidot aiz durvīm. Bet principā, tad vēl pasniedzējs nav īsti pamodies un nav tik "uzmanīgs" un neviens šo vēl nav izbesijis. Vienmēr bija  labs rezultāts.

Un vēl ir tāda psiholoģiska fiška, kas mani besī. Pēdējos gados tas vairs nav aktuāli, bet bija periods, kad pienāc pie kādas paziņas letes un tev saka,- Olguci, un to es tieši tev atvedu... Nu , tev tā draza pie vienas vietas,... bet cilvēks "spešeli vedis", savu naudu iztērējis... Vai drīkst atteikties. Tevi vienkārši noliek tik neveiklā situācījā. Tai pašā laikā tu iekšēji jūti, ka  šams to figņu tev vienkārši vēlās iesmērēt un tas  kārtējais psiholoģiskais gājiens. Atzīšos reizes trīs  nopirku, bet vairs uz to bodi neeju. Pieriebies.

Arī tas ar mani nostrādā, ja pasaka, -ai, pat necenties, tu to nevarēsi. Kā? Es, un nevarēšu! Jūs mani slikti pazīstiet.Un tad Tādi kalni tiek apgāzti... Kaut bieži, tas nemaz nebija to pūļu vērts.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2018. gada 29. septembris, 10:28:46 »
Bet par to, ka būt pirmajam un pēdējam perfekti nostrādā.

+1. Labāk pirmajam.