Autors Tēma: Dzimšanas dienas besis  (Lasīts 7288 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milka

Re: Dzimšanas dienas besis
« Atbilde #30 : 2018. gada 02. oktobris, 12:19:10 »
He, he es atkal neatbilstu vidējai aritmētiskai sievietei (tāpat kā Nāra). Ne man burciņas ar apskretušu etiķeti uztrauc, ne puķes iepakojumā.
Es domāju, ka autore te dauzās, jo, ja jau sen precējušies, tak visu zina, ko sagaidīt, ko ne.. Ja nekad nav šādi izpildījies ar puķēm, tad kāds ķieģelis uz galvas uzkritis, ka pēkšņi kaut kas tāds..

Vo, vo! Mani arī uztrauktu tikai pašu puķu fakts, ja pirms tam nav bijušas. Laikam liktu viņu vannā.  :fryingpan:

Autorei suminājumi jubilācijā!!!  :shampis: :flowers:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #31 : 2018. gada 02. oktobris, 12:26:47 »
Vīrieši! Te nu jums būs īstā skola, ka NEKO nedrīkst bez sievas akcepta. Un lai nemaz nepīkst, ka gribās pārsteigumiņu. Pēc viena tāda pārsteigumaina diļļukāta dabūsiet mājā īgnu un aizdomīgu kļušku, kura jūs vislaik mērcēs vannā...
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #32 : 2018. gada 02. oktobris, 12:28:54 »
 :blushing:  a ja nu tā bija tikai priekšspēle un īstās atrakcijas sāksies šodien?  :thinking:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2018. gada 02. oktobris, 12:36:45 »
Aha, un šodien - miļļion, miļļion, alih roz... ;) :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #34 : 2018. gada 02. oktobris, 13:06:45 »
Rožu ziedlapiņām izkaisīta guļamistaba, gulta vienos ziedos un uz spilvena kārbiņa ar briljanta gredzenu..
Eh, žēl, ka Rudās vīrs nelasa forumu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #35 : 2018. gada 02. oktobris, 13:16:15 »
kas zin vai ar pati Rudā vēl ieskries :scratch: mani vienmēr dara aizdomīgu jauni niki ar pirmās reizes tēmām...nu tobiš nevis aizdomīgu.. bet es vienm gribu zinat - kas bus(un vai būs ) tālāk  :confused:
A par dzimenēm..mums ar vīru vienā dienā...tad ko ..iedomājies kādai sacensībai jābut visas dzīves garumā ....kurš,kuram un kā... pirmais  :faint: danu..piekāš :murmur:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #36 : 2018. gada 02. oktobris, 13:23:36 »
mums ar vīru vienā dienā
Dzimenes ballītē iepazināties?:)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #37 : 2018. gada 02. oktobris, 13:36:56 »
Bija tāds teiciens, ka dāvinātam zirgam zobos neskatās...
Kkā man šķiet, ka tās rozes celofānā tik tāds punkts uz i, kas parāva sašutumu un dusmu.
Pieaugušā vecumā jau tā nesaceras un dāvanām tik būtisku lomu nepiešķir, visu ko sirds vēlas jau var nopirkt pats. Drīzāk autore jūtas kā nenovērtēta no vīra puses...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #38 : 2018. gada 02. oktobris, 14:55:27 »
Dzimenes ballītē iepazināties? :)

Dzemdību namā

Atslēdzies Rudā

« Atbilde #39 : 2018. gada 02. oktobris, 15:22:34 »
Paldies par sveikumiem un vieglumu tiem, kas ar humoru. It īpaši patika komentārs par daiļslidotājām un vistu iepakojumā, apsmējos Mazliet izbrīnījos par īgnuma un indītes piesātinājājiem "autore jau to un šito". Da neko autore. Pazīst to savu veci - kā jau te tika atzīmēts, un zina, ka dižu iniciatīvu un piedomāšanu nesagaidīs. Bet tā kā dzimšanas dienas ir tādas sensitīvas padarīšanas, tad garastāvoklis ļoti ietekmējas no tādiem, protams, nesvarīgiem sīkumiem kā rozes celofānā ar visām cenām iepriekšējā vakarā. Jā, un šorīt, rīta kafiju strēbdama, domīgi skatījos, kā vīrs strebj savējo un vairs īsti nesaprot, ko teikt - takā sievai dzimene, takā jau vakar izpildījies... Un cik tieši vajadzēja piedomāt, lai rīts būtu jauks? Ne jau no puķēm kā priekšmeta sievietei iemirdzas acis. No attieksmes. Un tas varēja būt tikpat labi nosarcis kļavas zars pie rīta kafijas krūzes, bet īstajā dienā (brīdī) un ar TO sildošo attieksmi, nevis - "dzimšanas dienās jāpērk puķes, OK, nopirkšu daudz, ai', še tagad, kāda starpība".Saka, ka vīriešiem vajagot pa taisno pateikt, ko gribi. Nu nezinu, vajag man? Pateikšu - zini, nākamgad gribu sarkanas rozes un bez iepakojuma, un pie brokastīm. Nu - izpildīs. Un? ... Ja es gribētu PUĶES, es tās ieietu veikalā un nopirktu. Ceru, ka vismaz kāds saprata, ko gribēju pateikt...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #40 : 2018. gada 02. oktobris, 15:39:29 »
Kā - nu un? Nu Tu dod, vai zinies.
Tak līdz nākamajam gadam 99,9999% būs jau aizmirsies Tavs gribējums! Vooot ja atcerēsies, taaaad gan...
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #41 : 2018. gada 02. oktobris, 15:54:15 »
Cerams kafiju, vismaz, vīrs uzvārīja.
Varbūt viņš ar nolūku sveica vakarā... ar zināmu nolūku... ;) :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #42 : 2018. gada 02. oktobris, 16:19:10 »
vajadzēja ieliet spainī ūdeni un nolikt to paku aizdurvē līdz rītam, un papīrus noplēst.

Nopietni?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #43 : 2018. gada 02. oktobris, 17:39:49 »
Ja kaut ko noteikti gribi dzimšanas dienā, tad to arī vajag pa tiešo pateikt, bet nevis gadu iepriekš, bet dažas dienas (vai vairāk - ja ilgāka sagatavošana) iepriekš. Ja tā darīt negribas, tad atliek pieņemt to, kas ir.... Nevar no ābeles gaidīt apelsīnus. Nu nenotiek tā, ka visu laiku nekādi īpaši neizrādīja uzmanību un nebija romantisks, bet tagad pēkšņi būs. Labi, ka vispār centās (man vismaz palika iespaids, ka citās reizēs pat šāds apsveikums reizēm izpalicis).

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #44 : 2018. gada 02. oktobris, 17:54:54 »
Es jūtos kā Rudās vīrs.. Nu bija tie papīri apkārt, nu aizmirsās cenu noplēst, bet savējie tak sapratīs. A izrādās tāda traģēdija!