Autors Tēma: Dzimšanas dienas besis  (Lasīts 7273 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Dzimšanas dienas besis
« Atbilde #60 : 2018. gada 03. oktobris, 08:20:00 »
Jums vienkārši skauž!  :sarcasm:

Tā arī būtu pateikušas - ne mums vīru, vai tām kam ir -  puķes nedāvina, priecātos par tādām pat - nelaikā un iepakojumā, bet nē - davai autori aplikt. Tāda, šitāda, nez ko grib, versija ka šai drošvien pat vīra nav vispār super, un ja ir, tad - nabaga, haha :) Autore vispār gan diezgan sakarīgi savu bēdu izklāstīja, vismaz man tīri labi nolasījās.

Eh, sievietes... saltas jums tās sirdis, kā Dagnijām.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #61 : 2018. gada 03. oktobris, 08:30:21 »
Nedaudz aizdomājos.  Vispār, arī mans vīrs reizēm puķes mēdz pasniegt iepriekšējā vakarā, par ko man drusku tāda kā vilšanās. Bet to attaisno fakts, ka viņš vienkārši nevar nociesties - ir jau tās puķes nopirktas, tālāk jāseko rīcībai. Mazliet bērnišķīgi.
Celofānā gan viņš neiedomātos (neuzdrīkstētos) pasniegt. :rofl:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #62 : 2018. gada 03. oktobris, 11:30:00 »
oky..davaij tagad par to celofānu parunājam...Esmot anglijā jebkādā lakstu došanas reizē, es esmu vienīgĀ kas lakstus atpako no celofāna !!!! vienīgā!!!mans bērns vienīgais stiepj puķes skolotājai bez celofana utml.nutak, nupat bija vārdadiena...atnesa buntiites...un visas ar celofānu!Protams,protams,  :smile: ka SF kā jau zināms visi spesheliii estēti...tas tak skaiC.. :)
man pašai riebj puķes iepakojumos, jo man vajag viņas pārbužinat, sačubināt utt, pēc manas patikšanas saveidot.. no otras puses, sen jau vairs tas iepakojums nav tāds, kas noteikti jārauj nost..(mostaties,tas laiks pagājis)
tak nav vairs avīze kā krievu laikos  :faint: starp citu pie iepakojuma liekas maziņš sjuuda maisiņš ar puķu bariibu,kas ļauj tai puķei vāzē ilgāk dzīvot,..norauj iepakojumu, uzdavina un tad apdāvinatais sūkstas-oij laikam nebija no sirC..tik atri nosPrāga Rõzes...
jeb ko puķu paiku iespraust saujā atsevišķi ???ļõti daudzos gadijumos iepakojums puķēm ir daļa no pušķa un nemaz nav paredzēts to pušķi izģērbt...Nu cenuzīmes ir atsevišķš stāsts, ja viņas tur ir tad nu nekā vai nu jāplucina nost vai jāvelk no tās plēves laukā..Oij atceros gadijumu, kad svinēta tika jubileja klubiņā divām dāmām reizē... un viesi nāca ar tuvejā bodē pirktām vienādām puķu slotām:D
Lumbis jau var iedomāties kādas viņas... beigās grēda ar krizantēmām+neļķēm..
kamer tusiņš organizējās ņēmos tos lakstus izpakot vismaz kkcik skatamā veidā sakārtot(neviens nebija vilcis laukā no plēves)beigās bija divi spainji veins ar neļķēm otrs ar kriznatēmām :) :D
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #63 : 2018. gada 03. oktobris, 14:32:40 »
Agrāk rozes kkā iztika bez tās paikas paciņas, tad ko - puķes blāķiem vīta un apdāvinātie vienmēr besījās, ka apdāvinātāji bez sirds dāvinājuši?  :scratch:

Personiski man nepatīk celofānos sapakotas puķes, pofig, ko citi dara vai domā, bet es vnm iztinu un puķu paiku vai nu izmetu vai uzglabāju, lai piešautu citām bez celofāna dāvinātām puķēm.

Par vīrieša dotu celofānu nebesītos, tas man drīzāk liktos kkā aizkustinoši - nu, ja kāds viņas celofānā ielicis (visticamāk, sieviete), tad tā tam jābūt, viņi lieki nefilozofē :)
Tā kā puķes savlaicīgi saŗūpētas, tad nav ko sīkumoties - jādāvina uzreiz - darīts ir darīts ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #64 : 2018. gada 03. oktobris, 14:46:01 »
...un viesi nāca ar tuvejā bodē pirktām vienādām puķu slotām:D
Lumbis jau var iedomāties kādas viņas... beigās grēda ar krizantēmām+neļķēm.. 
Man liekas, ka es Īrijā šitos pušķus redzēju - safasēti pa krāsu toņiem. Krizantēmas bija noteikti un neļķes arī laikam. :) Viens no pušķiem bija ar klāt pievienotu celofāna ūdenstrauku, un saimniece tādu arī nolika uz galda, neko neizfasējot.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #65 : 2018. gada 03. oktobris, 14:50:08 »
Visur jau tie fasētie, Eiropa pieradināta. Latvijā neesmu pievērsusi uzmanību, nezinu, kādi ir

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #66 : 2018. gada 03. oktobris, 15:02:39 »
Visur jau tie fasētie, Eiropa pieradināta. Latvijā neesmu pievērsusi uzmanību, nezinu, kādi ir

Ir visādi. Lielveikalos ziedi parasti ir fasēti celofānā. Savukārt ziedu veikalos, kur apkalpo pārdevēja, ir visādas puķes un bez celofāna. :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #67 : 2018. gada 03. oktobris, 15:03:56 »
Pareizi...tie lielveikalu pušķi ir tie celofanētie

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #68 : 2018. gada 03. oktobris, 15:16:29 »
Gribēju rakstīt, bet Mellene jau uzrakstījusi. LV tantuki visu ko paši izdomā, lai varētu šausmināties, ka kāds nedara pēc viņu izdomātajiem priekšrakstiem. Tas no sērija par zeķēm sandalēs un vēl visu ko. Pārējā
pasaule pat nenojauš, par ko te babuļi streso.
Raganas vīrs izmācīts, dara, ko liek. Bet autore neko neteiks, cietīs vientulībā, nākošreiz būs tas pats, jo vīrieši paši šito neiedomāsies. To arī Zigis un Krimsons apstiprināja. Ļoti labi sapratu, kāpēc Olgucis apjautājās, vai viņai ir vīrs. Jo, ja ir vīrs, tad taču zina, kāds viņš ir, ko var sagaidīt, un, ja iepriekš puķes nav dāvinātas, tad iespējams, ka nolaidīs greizi. Ja grib, lai būtu, kā viņa iedomājusies, jāpasaka. Tas nākošajai reizei.
Emīlijai. Izlasīju vēlreiz postu. Nekā, pilnīgi nekā neatradu, lai taisītu traģēdiju vai ceptos 2 dienu garumā. Puķes iedeva vakarā, tas slikti, gribētos dzimšanas dienas rītā, nebija izpakotas. Es paņemtu un piefiksētu faktu, domas pie tā labi ja 5 minūtes aizķertos, viss. Ja gribētu, lai nākamreiz ir savādāk, pateiktu kaut kad, ka vispār gribu citā krāsā un no rīta vai ko tur vēl. Tāpēc meklēju kādus blakusapstākļus, kas liek no mušas izpūst ziloni.

Atslēdzies dille

« Atbilde #69 : 2018. gada 03. oktobris, 15:19:04 »
Vispār nav jēdzīgi turēt sevī tādu aizvainojumu.  Un laikam nevajag gaidīt no citiem, ka viņiem jāizpildās tieši tā, kā esam iedomājušās.
Cietējas lomas vietā pamēģini ko citu. Izdari sev ko patīkamu - nopērc kleitu, manikīrē nagus, aizej uz masāžu, vai izdari ko neatļutu, bet iepriecinošu. Jebko, kas  Tevi paceļ un iepriecina.
Priecīga atnāc mājās, sabučo vīru un jūs garantēti pavadīsit lielisku vakaru.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #70 : 2018. gada 03. oktobris, 19:17:29 »
Vispār jau jūs te pašas tagad no mušas ziloni pūšat. Autore jau sen atmetusi ar roku te ko rakstīt, un pareizi vien ir, tāpat nelasāt. Papukstēt forumā nav turēt aizvainojumu, dille. Speciāli Broņai - ja izlasīsi ne tikai pirmo postu bet arī citus, atradīsi tekstu, ka autore pazīst savu vīru utt.

Vnk liecieties mierā
 It īpaši ar to es un man.

Js godīgi, pēc šīs tēmas manī nostiprinās pārliecība, ka vairāk kā receptes un vakariņas te apspriest toč nevajag, lai kā dažbrīd gribētos...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #71 : 2018. gada 03. oktobris, 19:30:42 »
Man šķiet tēmas sākumā visi centās izprast un attaisnot vīra motīvus...
Vai autore gaidīja, ka mēs, nepazīstot to cilvēku un nezinot kādēļ viņš rīkojās
tā kā rīkojās, sāksim viņu gānīt - kāds viņš lempis un kā nu tā...
Visi gan ar humoru, gan savu pieredzi ieteica neņemt galvā un nešūmēties par sīkumiem :)
Vēl jo vairāk, ja mīl to cilvēku un gadiem pazīst, zina, ka nav ar romantiskiem gājieniem.
Nesaprotu, par ko tracis?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #72 : 2018. gada 03. oktobris, 19:42:40 »
Pilnīgi normāli un cilvēciski, ka šāda veida tēmās aiziet uz personisko pieredzi un neapzinātu salīdzināšanu(-anos)