Autors Tēma: Rīga un pierīga! Apkure!  (Lasīts 2023 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Rīga un pierīga! Apkure!
« : 2018. gada 07. oktobris, 19:56:29 »
Vai kādam, kurš dzīvo dzīvoklī, ir pieslēgta apkure?

Mazliet gurstu /salstu/ no konstantiem 15-16 grādiem.

Īgnums pārņem ikdienu :(

Atslēdzies dip

Re: Rīga un pierīga! Apkure!
« Atbilde #1 : 2018. gada 07. oktobris, 19:58:00 »
Man nav. Nesalstu un nenīkstu. Naktī logs vaļā.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2018. gada 07. oktobris, 20:08:27 »
Man nav. Nesalstu un nenīkstu. Naktī logs vaļā.

Cik Tev grādu telpās?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2018. gada 07. oktobris, 20:13:08 »
Nezinu, vai arī tagad pie tā pieturas, bet ... savulaik bija noteikums, ka apkuri pieslēdz tad, kad trīs diennaktis pēc kārtas vidējā gaisa temperatūra ārā bijusi +8 un zemāk.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies dip

« Atbilde #4 : 2018. gada 07. oktobris, 20:14:20 »

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #5 : 2018. gada 07. oktobris, 20:22:20 »
Tev IR siltāk

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #6 : 2018. gada 07. oktobris, 20:47:00 »
Ir kopš ceturtdienas. Nosmējāmies - laikam dēļ vēlēšanām. Bet citādi - bez sildītāja ne vairāk par +17. Bēniņdzīvoklis, turklāt štruntīgas sienas, laiž cauri mitrumu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #7 : 2018. gada 07. oktobris, 20:55:31 »
Jūs to nopietni?  Arī cerēju uz priekšvēlēšanu kampaņu, bet tās laikā ir gājis tik karsti, ka par cilvēkiem aizmirsts...Plānoju dienas ārpus mājas un ar šausmām klausos par iespējamiem siltumrekordiem nākošnedēļ ...

« Atbilde #8 : 2018. gada 07. oktobris, 21:03:31 »
Dažiem laimīgajiem mājās man apkārt (Rīga, Pārdaugava) ir pieslēgta - pie tēta radiatori knapi silti, bet tomēr labāk, savukārt druška pāri pagalmam sūdzas, ka viņai dzīvoklī jau Taškenta, bet es salstu un salstu un nevaru sagaidīt, kad tad manu māju pieslēgs - nez tas tiešām no iedzīvotājiem atkarīgs un mūsmājā visi salcietīgi vai baigie ekonomētāji? Vidējo temperatūru vakardiena noteikti pabojāja.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #9 : 2018. gada 07. oktobris, 21:50:42 »
Man dzīvoklī 3 telpās ir radiatori, viens radiators ir silts, pārējie 2 auksti. Nezinu pat ko domāt. Rīt laikam būs tā lieliskā iespēja mēģināt sazvanīt Siltumserviss Rīga.  :rat:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #10 : 2018. gada 07. oktobris, 21:50:46 »
Galvenais - ar pieslēgtu siltumu, kaut arī remdeniem radiatoriem, nav tik drēgns.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #11 : 2018. gada 08. oktobris, 00:28:23 »
kādreiz gadās, ka kāds kaimiņš mainīja radiatorus uz konkrēti tava stāvvada, un iespējams kaut kur ir gaisa korķis- parasti tas ir pie augšējiem stāviem, parasti bēniņos santehniķis tos atgaiso... Bet es piezvanītu augšējiem un apakšējiem kaimiņiem un uzprasītu, vai viņiem arī tā problēma, tad kaut kā drošāk.
Mums jau pirmdien pieslēdza. Pārvaldnieks teica, ka ārā slapjš, naktis aukstas, uzlika uz mīnimumu, lai vismaz dzīvoklī sauss gaiss. Savādāk, sāksies aukstums un tās slapjas sienas nevarēs izžāvēt, lai istabu piesildītu. Bet parasti pie mums slēdz, ja vismaz  kādi trīs dzīvokļi piezvana un saka ka salst.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #12 : 2018. gada 08. oktobris, 07:13:48 »
Tak tās pāris dienas var ieslēgt eļļas radiatoru. Tās izmaksas nav tik baisas, ja salīdzina ar privātmājas uzturēšanu, nulle komats štrunts. Savam komfortam, lai nav jāčīkst..

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2018. gada 08. oktobris, 07:13:59 »
Man jau pirms 10 dienām apkuri pieslēdza. Siltums radiatoros regulējas automātiski atkarībā no gaisa temperatūras ārā. Šobrīd istabā ir +23. Bet es vēl neesmu aizvērusi ventilācijas caurumus ārsienā. :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #14 : 2018. gada 08. oktobris, 07:35:20 »
A es savu kamīnkrāsniņu pakurinu, uzreiz mīlīgāka jušanās  :smile: