Autors Tēma: Deputāts Ivars Puga  (Lasīts 7611 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Deputāts Ivars Puga
« Atbilde #15 : 2018. gada 13. oktobris, 00:33:39 »
 :faint:
Kura tur partija gribēja samazināt deputātu skaitu, - var sākt ar Pugu un visu  viņa komandu.

Olguc, Puga jau ir no tās mazinātāju partijas...  :mrgr:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #16 : 2018. gada 13. oktobris, 04:49:49 »
Un ko tad jūs gribējāt?
1. Tipisks latviešu "kultūras cilvēks", par kuriem tantas (ne tikai gadiem bagātās, bet arī daļa jauno) sajūsmā allaž gatavas verdošu čurāt. Tādi paši un līdzīgi visi platperi, dālderi un pārējie plinkšķinātāji, gaisa tricinātāji un roku plātītāji (diriģenti). Un jūs domājat, tā Le Galla (?) (un pārējie līdzīgie) ar kaut ko labāka ir?
2. Neviens nezina, uz ko IP tika aicināts. Žurnālisti reizēm, kad tā "vajag", ir pilnīgi maitas. Uzaicina uz sarunu par ģeogrāfiju, cilvēks sagatavojas, bet atnākot uzdod jautājumus par ķīmiju, tipa "redz kāds pilsonis X. stulbenis un pamuļķis patiesībā ir."
3. Varētu it kā attaisnot arī aktieru atrašanos TUR. Galu galā kultūras joma arī kādam ir jāpārstāv tomēr, t.i., Pauls un visi pārējie "no kultūras" kādreiz , tagad un nākotnē ievēlētie tur var tomēr dot savu pienesumu SAVAS jomas sakārtošanā un tālāk virzīšanā. Tāpat - sportisti un vēl citi "diezinkas". Šajā sakarā ... cilvēks var arī nespēt atbildēt uz jautājumiem par sarkanajām līnijām koalīcijā un līdzīgām lietām, kuras uz viņu tur, Saeimā, neattiecas un neattieksies, un tikai tikpat stulbs patērētājs un bļauris būs tas, kurš nu prasīs, lai Klementjevs tagad tieslietu sistēmu sakārto vai Bordāns izgudro, ko darīt sporta saimniecībā. Jā, lelles, kuras balsos tā, kā nolems citi ... kā Bordāns un Pabriks par sporta lietām, tā Puga par MK veidošanu. Un? Nekā apkaunojoša vai brēcama nesaskatu. Cits jautājums, vai tāds pienesums no ievēlētajiem bija, ir un būs?
4. Cilvēks vismaz atšķirībā no runājošajām galvām netēloja "visās jomās ūberkompetento", kā to pa brīžam, pabriki un līdzīgie, muļķības zinātājiem izsmejamas gvelžot, dara.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2018. gada 13. oktobris, 09:36:05 »
Un ko tad jūs gribējāt?

Un ko Jūs, Zigfrīd, gribējāt? ;)
Es tiešām vēlos, lai tās “100gudrāsgalvas“ ir patiesi gudras. :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #18 : 2018. gada 13. oktobris, 09:49:47 »

Tas nav iespējams, kamēr velētāji balso par aktieri ar Turības izglītību.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #19 : 2018. gada 13. oktobris, 09:58:39 »
Brom, labāk lai ir aktieri - tas līdzīgi kā ar kosmonautiem.
Tā kā kosmosa nav, tad visi kosmonauti ir TV aktieri, protams, masoni arī vienlaicīgi.
Gudrām galvām varētu rasties kādi pašpārmetumi, ka viņi neko īstenībā nelemj, tikai starptautiskā šovā piedalās.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2018. gada 13. oktobris, 10:05:01 »
Tas nav iespējams, kamēr velētāji balso par aktieri ar Turības izglītību.

Aha, vainīgi vēlētāji... vai viņiem diža izvēle par ko balsot?,... ir tajos sarakstos
tās gudrās galvas?, kkā grūti saskatīt :)
Bet, protams, vainīgs jau vēlētājs, ne tie kuri pie varas raujas... :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #21 : 2018. gada 13. oktobris, 10:31:49 »

Aha, vainīgi vēlētāji... vai viņiem diža izvēle par ko balsot?,... ir tajos sarakstos
tās gudrās galvas?, kkā grūti saskatīt :)
Bet, protams, vainīgs jau vēlētājs, ne tie kuri pie varas raujas... :)
Kurš tad lauj izrauties, ja ne vēlētājs?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #22 : 2018. gada 13. oktobris, 10:45:48 »
Ir apsvērta utopiskā ideja, kā būtu, ja neviens uz vēlēšanām neaizietu un nebalsotu,
kamēr nav par ko balsot ;) :D
Bet, nu... vrag ņespit ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #23 : 2018. gada 13. oktobris, 11:07:12 »

Kā jau te Luīze (?) rakstīja, no 37. vietas sarakstā uz ceturto. Puisim, gan jau, pirms vēlēšanām teica: "Neuztraucies, Ivar, sarakstā Tu esi 37., t.i., tikai skata pēc, jo 37 cilvēki no mūsu partijas tik un tā netiks, un pat, ja tiks, tad Tu to 37 cilvēku vidū būsi nemanāms, - mierīgi sēdēsi un vērosi Artusa vai cita frakcijas vadītāja īkšķi un balsosi. Nodarbosies Saeimā klusītēm ar savu kultūru un viss." Bet te ... viens no 16 un pašā skatuves vidū! Skaidrs, ka pilnīgs šablona pārrāvums.

Ko es personiski gribēju, ta vairums zina.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2018. gada 13. oktobris, 11:44:26 »
Nu bet tas tak, Zigfrīd, visiem skaidrs,
kā savulaik Olga Dreģe Kreitusu pārim pie šāda piedāvājuma teica - jūs neziniet
ar ko jūs riskējat... un tika ievēlēta, jo vismaz pazīstams uzvārds un feiss tajā listē. :) 

...bet stāsts jau ne par to... drīzāk par krekliem un sirdsapziņām...

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #25 : 2018. gada 13. oktobris, 11:53:01 »
utopiskā ideja, kā būtu, ja neviens uz vēlēšanām neaizietu un nebalsotu,
Nemaz ar nav tik utopiska.
Es vienmēr par šo aģitēju.
Un aģitēšu turpmāk.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #26 : 2018. gada 13. oktobris, 11:57:02 »
Zigfrid, Tu visu saproti pareizi.
Jautājums, vai Tevi tas patiesi uztrauc, un, ja jā, tad kāpēc?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2018. gada 13. oktobris, 12:10:57 »
Nemaz ar nav tik utopiska.
Es vienmēr par šo aģitēju.
Un aģitēšu turpmāk.

Jāsarūgtina, tā ir utopija :) un nav laba doma.
Īpaši pie pašreizejām partijām.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #28 : 2018. gada 13. oktobris, 13:08:45 »
Maza replika par Ziga 3.punktu. Darbošanās kādā jomā, konkrētajā gadījumā kultūrā, nenozīmē to, ka cilvēks arī saprot to sistēmu un administratīvās lietas

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #29 : 2018. gada 13. oktobris, 14:23:32 »
Nu bet tas tak, Zigfrīd, visiem skaidrs,
kā savulaik Olga Dreģe Kreitusu pārim pie šāda piedāvājuma teica - jūs neziniet
ar ko jūs riskējat... un tika ievēlēta, jo vismaz pazīstams uzvārds un feiss tajā listē. :) 

...bet stāsts jau ne par to... drīzāk par krekliem un sirdsapziņām...
Nu, par krekliem un sirdsapziņām ... Nezinu, ar ko IP ir nodarbojies pēdējā laikā, bet aktieris, cik zinu, ir pa pusei brīvā profesija, t.i., alga teātrī ir (?) tāda, no kuras neizdzīvosi, un viss tiek nopelnīts ar "haltūrām", kā brīvajās profesijās arī ir pieņemts. Esi populārs, - ir jānopelna arī tiem laikiem, kad populārs vairs nebūsi. Te ir darbs, te nav darba, bet cieto algu katru mēnesi X. datumā nenodrošina neviens vai arī tā ir tāda, ka izdzīvot nevar. Šajā gadījumā prasīt no cilvēka, kuram visu mūžu ir bijis jādzīvo pēc principa (tulkots teiciens no krievu val.): "Vilku kājas baro" kādu "sirdsapziņu" ir drusku tā kā jocīgi no tādu cilvēku puses, kuriem katra mēneša datumā (-os) kontā iekrīt iepriekš zināma summa. Konkrēto situāciju par pareizi īsti neuzskatu, bet IP cilvēciski saprotu, un ne jau nu viņš izdomāja, ka sistēmai ir jābūt tādai, kāda tā ir.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 13. oktobris, 14:31:37 no Zigfrids »