Autors Tēma: Arī par Valteru un citiem  (Lasīts 1616 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Arī par Valteru un citiem
« : 2018. gada 18. oktobris, 09:34:25 »
Raudu par Valteru. Tie nemīlētie bērni.. Freimanis, Ūdris, Valters.. Pēdējā intervijā teica, ka piedevis vecākiem. Jā, savā sirdī jāpiedod, un ticu, ka piedeva, gaišs cilvēks bija. Tikai tādi vecāki nekad saviem bērniem piedošanu nelūdz. Jo viņi tak citādi nevarēja, viņiem bija APSTĀKĻI. Varētu padomāt, ka citiem nav apstākļi. Un ne jau par vēzi vai slimību te.. bet par to, ka, tas, kas mīlētiem tiek dāvāts tāpat, kā pats par sevi saprotams, tas nemīlētiem kā Ķīnas ābece un mūža meži jāizbrien.

Atslēdzies tuk

Re: Arī par Valteru un citiem
« Atbilde #1 : 2018. gada 18. oktobris, 11:48:48 »
Vakar pilnīgi nespēju noticēt... kkā šķita, ka kādam izdosies...
Ehhh, tik ātri un par agru. :(
Drausmīgi, ka aiziet tik jauni un sakarīgi cilvēki. :(
Vienkārši drausmīgi... :(

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2018. gada 26. oktobris, 09:47:17 »
Esot onkoloģijas slimnīcas palātā apprecējis savu draudzeni..
Šodien atvadas krematorijas lielajā zālē.....tā ka, lai visiem skaidrs, kurp dodas tautas masas ar ziediem...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2018. gada 26. oktobris, 10:02:01 »
Un labi, ka viņam bija draudzene līz pēdējam brīdim.. Citādi pavisam viens.. Lai viņam viegli un gaiši.

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #4 : 2018. gada 26. oktobris, 10:27:51 »
njā, smagi
man atkal savai mātei vajadzēja piedot, citādi viņa ātrāk būtu nomirusi....

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2018. gada 27. oktobris, 16:42:35 »
18.20 pa LTV1 švakar filma par Valteru. Baidos skatīties, jo bimba nāks, bet būs jānoskatās...jāatvadās.
Vismaz normāla filma, ne tie Privātās Dzīves šakāļi...principā nelasu, gremos tagad Valtera dzīvi..
Diezgan egoistiski apprecēties uz nāves gultas, bet nu jā - gan jau ka negribēja, ka visa nauda aiziet t.s.ģimenei.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #6 : 2018. gada 27. oktobris, 17:13:01 »
No kuras puses egoistiski? Man liekas, savstarpēja cieņa. Un labi, ka tā. Tiešām labi, ka tā draudzene bija un ir. Tā kaut kāda svētība, man liekas.
Un jā, jāatvadās, jāparaud. Mans bērns pie maniem vecākiem bija skatījies raidījumu "Gudrs un vēl gudrāks" (jo mums TV nav), Valteru zināja, arī to, ka slims. Baidījos teikt, ka nomira, bet mans tēvs bija pateicis..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #7 : 2018. gada 28. oktobris, 12:40:21 »
Te īss apraksts par filmu, ko vakar skatījāmies.
Liekas, ka oficiāli viņi tomēr neapprecējās, bet gredzeni bija nopirkti, datums nolikts. Meitenei gredzens bija pirkstā, otrs - kaklā uzkārts. Sāpīgi to skatīties.
http://kokteilis.la.lv/filma-par-valtera-pedejam-dienam-kad-asaras-aprij-vardus-un-milestiba-turpina-dzivot/