Autors Tēma: jaunumi pindzelēšanā  (Lasīts 1975 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

jaunumi pindzelēšanā
« : 2018. gada 19. oktobris, 10:56:27 »
Reiz stāstīju, ka man patīk rotaļāties ar otiņām un krāsām. Gribējās iemācīties ko jaunu, tāpēc atradu internetā divu mēnešu abstrakcijas kursu ( ar atlaidēm tai brīdī) un ķēros pie darba. Iepriekšējie darbiņi likās nedaudz garlaicīgi, abstrakcija, pēc manām domām nedaudz ļauj iziet no rāmjiem. Nu tā man likās. Kaut gan košakam, liekas arī vecie darbi patika...

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Kundalini

Re: jaunumi pindzelēšanā
« Atbilde #1 : 2018. gada 19. oktobris, 10:57:52 »
How much, cik maksā ?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2018. gada 19. oktobris, 10:59:14 »
Tātad, likšu darbiņus no sākuma. Pirmais tāds tā kā neveikls, bet mocīju  veselu dienu. Uzdevums bija, kādu mākslas darbu pāradīt  vienā no piedāvātiem no abstrakcijas stiliņa. Tas bija kāds no impresionistiem

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2018. gada 19. oktobris, 11:02:06 »
visus darbus nelikšu, tikai tos, kas paši likās interesanti. Te mācīja pielietot visādas tehnikas. Man gribējās iemēģināt debesis. Nu gluži abstrakcija tā nav. Bet visādas struktūr - pastas, un līmētie diedziņi tika lietoti. Teiksim - apguvu  visādas fiškas

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2018. gada 19. oktobris, 11:05:16 »
Tad sākās  mocības ar abstrakciju. Visas tās rotaļas ar krāsām un to kombinācijām. Liekas, ka galvenais bija kompozīcija, un kas tur vēl.... Man patīk tas, ka abstrakciju var skatīt ne tikai vienā noteiktā veidā - audeklu var grozīt kā  gribi un skatītājs - katrs tajā saskata, to ko pats grib

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2018. gada 19. oktobris, 11:07:34 »
šo darbiņu ļoti gribējās jauku . nav izdevies - kaut kas ar kompozīciju. Bet man tā gribējās tieši šīs krāsas...  :cry:  Bet var jau labot... vienkārši jāpadomā

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2018. gada 19. oktobris, 11:10:25 »
Un te ir pirmais, kas patika pašai. Arī  struktūr-pasta, atkal diegi.... Liekas, ka nupat sāk izdoties. Starp citu - to fonu var dabūt ja lieto mannā putraimus, PVA līmi un strādājot ar otas galiņu... Beidzot kaut kas patīk pašai

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2018. gada 19. oktobris, 11:15:17 »
Tad bija uzdevums, strādāt ar lielāku formātu- šis ir 60 x60. Un lieliem krāsas laukumiem. Kā jau teicu, abstrakcijā darbu var vērtēt jebkurā audekla virzienā. Katrs tajā saskata to, ko pats grib. Teiksim vienā leņķī mēs  redzam krastu un upes otrā krastā kaut kādas celtnes. pagriežot otrādi  rudens mežu, pagriežot  vēl - vienkārši saules rietu.  Interjerā to noskaņu ir iespēja mainīt katru dienu ...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2018. gada 19. oktobris, 11:15:34 »
Tad sākās  mocības ar abstrakciju. Visas tās rotaļas ar krāsām un to kombinācijām. Liekas, ka galvenais bija kompozīcija, un kas tur vēl.... Man patīk tas, ka abstrakciju var skatīt ne tikai vienā noteiktā veidā - audeklu var grozīt kā  gribi un skatītājs - katrs tajā saskata, to ko pats grib

Patīk šī darba augšējā kreisā trešdaļa

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #9 : 2018. gada 19. oktobris, 11:17:50 »
Un tad pēdējais... pie tā man bija bailes ķerties.... jo katru rītu likās, ka es  to varu tikai sabojāt. Beigas pašai ļoti patīk. Liekas, ka būšu iemācījusies to, ko gribēju ... Ar to abstrakcijas kursi arī beidzās.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #10 : 2018. gada 19. oktobris, 11:24:13 »
Kundalini - Cik maksā kas? Kaķis, vai kursi? Kaķis 400 latus, kursi 100 euro...  ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2018. gada 19. oktobris, 11:25:54 »
Ķundalini - Cik maksā kas? Kaķis, vai kursi? Kaķis 400 latus, kursi 100 euro...  ;)

Un dīvāns?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #12 : 2018. gada 19. oktobris, 11:31:48 »
 :blushing:  Ja godīgi, tad košakam pirmajā foto vairāk patīk tā muša uz sienas.... bet man tomēr patīk domāt , ka darbiņi ...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #13 : 2018. gada 19. oktobris, 11:32:49 »
Dīvāns lētāks par kaķi ... liekas  128 laši ...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #14 : 2018. gada 19. oktobris, 11:41:44 »
Minne - (čukst) - man arī tā augša patīk visvairāk.... bet tas neesot pareizi, jo  it kā nedrīkst būt konkrētas formas - tikai  fantāzija un jūtas...  Teiksim pirmajā mācību stundā mums lika uzgleznot - citrona skābumu,  spēku , mīlestību, maigumu , dusmas, rudens vēju un ko tur vēl... - nojūgties var.. man it kā izdevās. Pat brīnījās, ka es mīlestību  pasniedzu ar zilu un dzeltenu. Parasti visi liek  sarkanu un oranžu. Bet  zils ar  dzeltenu  dod zaļu, kas pēc manām  domām ir miers un saskaņa- ķipa, Nirvana ;o))) tā kā tas ir ļoti subjektīvi. Citrona skābumu atkal visi iesniedza  dzeltenu, man sanāca zaļš ar baltu - tas viss ir ļoti subjektīvi